Şimdi Ara

konsolmu yoksa masaüstümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bu konsolların(xbox 360,ps3)grafik işlemcileriyle yeni nesil ekran kartları (hd 5870, nvidia fermi) savaşa girerse kim galip gelir. yada hangisiyle daha iyi grafik özellikleri yakalanır. mesela ps3 de bluray disk li oyunlar var biz masa üstünde hala dvd oyunlar kullanıyoruz.yeni çıkan oyunlar hep dvd şeklinde bilgisayar kullanıcılarına sunuluyor. kalite olarak aynı oyunlarda fark edermi. mesela pes 2010 bluray disk ile ps3 te mi daha iyidir grafik olarak yoksa masaüstü bir bilgisayarda hd 5870 temi daha iyi grafikler yakalanır. arkadaşlar öle kafama takıldı bir tartışma ortamı yaratmak istemi yorumlarınıza şimdiden teşekkür ederim.



  • eğer sadece oyun oynayacaksan konsol daha iyi. ama oyun dışında da bir şeyler yapacaksan internet, programlar vs. bilgisayar.
  • şuan 1500 , 2000 tl civarlarında bir pc toplarsan konsoları çoğu oyunda tokatlarsın

    ama bazı oyunlar pc ye optimize özürlü , kırpılmış grafiklerle çıkabiliyor... veya hiç çıkmıyor geç çıkıyor falan ... bunlarda dikkate alınmalı , co-op, joypad gibi artılarıda var tabi konsolların



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 9 Aralık 2009; 2:15:31 >
  • Ps3 gibi olmaz pc deki oyun performansı... Özellikle MW 2'yi Full HD arkadaşımda görünce hayran kalmıştım...

    Ancak imzandaki sistemi kullanıyorsan, işlemcini 3.6ghz yapıp düzgün 2*2 DDR2 bellek alırsan (LGA 775 için DDR3 önermem) HD5870 kullandığın monitör de gereken verimi sağlayacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 9 Aralık 2009; 2:37:10 >
  • ps3 de geforce 7900 lerden türetme grafik işlemcisi

    xbox360 da ise x19xx lerden türetme grafik işlemcisi vardır.

    tabiki bilgisayar daha kaliteli oyunlar sunmaktadır ve cok daha gucludur pc ler.
    konsolda aa acamassınız oyunlar daha bi kalitesiz geliyor gozume.

    bende full hd monitor var hd4870 ekran kartı var pes2010 u karsılastırdıgımda ps3 kötu kalıyor yanında.

    genelde oyunlar xbox pc ps3 için cıkıyor ve o yuzden benzeşiyorlar aralarında boyut farkıda cok olmuyor.mesela xbox360 da sitelerde dirt2 6 7 gb a iniyor pc de 8gb
    ps3 de blueray diye 40gb olmaz sonucta aynı oyun ondada aynı civarlardadır
  • PC
  • http://forum.donanimhaber.com/m_35724513/tm.htm Araştırma yaparken bu konuya da bakılmalı.
  • genelde insanlar ps3ü full hd tvlerde, pcyi de düşük çözünürlüklü monitörlerde kullandıkları için, full hdnin güzelliğine kapılıp ps3ün daha iyi grafikli olduğunu söylerler. halbuki sağlam bir pc ile ps3ü aynı tvye bağlasanız, ikisinde de bulunan oyunların %95inde pcnin grafikleri ya daha iyidir, ya da en azından aynı seviyededir ps3 ile. tabi oynanabilirlik vs. farklı konular. pcde 2 dakikadan fazla katlanamayıp silmiş olduğum fifa 10'u, ps3teki en iyi futbol oyunu diye değerlendirenler var. bu tarz gariplikler de olabiliyor.

    yapımcıların farklı platformlara çıkardığı oyun sayıları da ayrı bir konu. pcye artık eskisi kadar fazla oyun çıkmadığı da bir gerçek. ağzımız açık düzgün oyun çıksın diye bekliyoruz. ama xbox olsun ps3 olsun, bu platformlara devamlı kısa süreli, zaman geçirmelik yeni oyunlar çıkartıyorlar. pc o konuda biraz şanssız.
  • @ .:FreeMan:.

    Açıkçası ben söz ettiğin gibi bir takılma görmedim TV'nin markası Samsung sanırım ancak modelini bilemiyorum..


    @archvile

    Söylediğin doğru olabilir elimdeki gibi 19" bir ekrandan öyle bir renk tonu ve çözünürlüğü yüksek bir görüntü görünce çok daha güzel ve farklı gelmiş olabilir görüntü, zira salondaki TV'imde Sony 72 ekran ama lcd değil tabi, herneyse lcd'deki görüntü ve çözünürlük cidden kaliteli idi oynama rahatlığı vs onlarda cabası zaten.
  • 2side hatta 3üde pc ps xbox
  • 2000tl üzeri bütçen varsa pc, yoksa konsol derim.
  • Konsol bana hep arcade oyun sevenlere(amatör oyuncularda diyebiliriz) hitap ediyor gibi geliyor.Daha profesyonel oyuncular herzaman PC'yi tercih eder.Grafik açısından tartışmaya bile gerek yok.2 sene önce PC'ler bütün konsolları geçmisti.Ole 2.000tl ye de ihtiyacınız yok.Full HD bir monitör ve 9600gt seviyesinde bir ekran kartı ile rahatlıkla konsol kalitesini yakalıyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3 -- 9 Aralık 2009; 9:36:03 >
  • dostum bakma sen onlara PC topla diyenlerin gözü ne ps3 görmüş nede xbox 360

    sen babana güven ve xbox 360 al veya playstation 3
  • Forumda birçok defa tartışıldı bu konu. En yakın tarihlilerden biri:

    http://forum.donanimhaber.com/m_36154704/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.