Şimdi Ara

Konsollar ile ilk FPS/Shooter deneyiminiz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • konsolla ve gamepad ile ilk tanismasinda FPS-TPS tarzi oyunlari oynamasini becerebilen,super nisan alabilen adam zaten konsol tanrisi olur.Bu forumda herkes FPS konusunda bir bocalama donemi gecirmistir.Oynaya oynaya duzelir..yapacak birsey yok.Kimisi 2 gunde alisiyor,kimisi 2 haftada.PS'de ilk shooter tecrubem Uncharted'dir.Hic iyi nisan alamiyordum,daga tasa topraga gidiyordu kursunlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben konsolda fps oynamaya çok önyargılıydım. Playstation aldıktan sonra babam Mw3 almış gelmiş, arkadaşı vermiş oğlana verirsin diye, şak geldi. Ben de oyun oyundur deyip aldım taktım. Arkadaş önceleri 20 dk oynayıp kapatıyordum, sonra taktım ulan ben bunu çözeceğim diye. Hikaye modunun sonlarına doğru alışmaya başladım, zaten güç bela bitirebildim orası ayrı. Sonra bir online gireyim falan. Alışma safhasını geçtikten sonra farkettim ki ulan muazzam zevk alıyorum, zaten pc nin yüzüne bakmamışım kaç aydır. Dedim aga Pc de açayım bayağı oldu. Ps3 teki zevki alamadım o zamanlar, o kadar kolay geldi ki anlatamam. Şahsen alıştıktan sonra konsolda fps oynamanın pc ye göre çok daha zevkli olduğunu düşünüyorum. Ha grafiktir odur budur dersiniz tamam eyvallah da, konsolda fps mi oynanır diyenler oynayamayanlardır arkadaşlar, net.

• quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

PS ONE'da MoH ile. Daha analog kollar bile yoktu. yön tuşlarıyla nişan alırdık. Zaman lazım biraz.

Konsollar ile ilk FPS/Shooter deneyiminiz

ne güzel günlerdi be
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

PS ONE'da MoH ile. Daha analog kollar bile yoktu. yön tuşlarıyla nişan alırdık. Zaman lazım biraz.

Konsollar ile ilk FPS/Shooter deneyiminiz

Aynen bu oyunla başladım, o zamana göre oynanı, atmosfer, müzikler, yapay zeka her şey harikaydı..O zamanın oyunları az ve özdü..700 mgbiık cdleri dünyaları sığdırırlardı, yapımcılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: ForzaFormula1

arkadaşlar merhaba yaklaşık 15 gün önce ben de orjinal konsol oyuncuları arasına katıldım ps3 500gb s.slim sahibi oldum. 23 yaşındayım şu zamana kadar her zaman pc de oyun oynadım. şuan 5. pc mi kullanıyorum ve her zaman dönemim sistemine göre gamer pc bileşenlerine ye sahip olmuşumdur. (klavye mouse da dahil).

Gta 5 'in artık pc ye çıkacağından umudumu kestiğim için (bence red dead redemptin gibi asla pc ye cıkmıycak) ps3 aldım gt6 ve last of us paketli. 3 gün önce de gta 5 aldım ve senaryoyu oynuyorum şuan.

Dediğim gibi ben yılların pc oyuncusuyum. konsolu kurdum tabii öncelikle gt6 yı denedim gerçekten muazzam bir oyun analoglarla r2 ve l2 tuşlarıyla aracı kontrol etmek gerçekten hem mükemmel hem de oldukca gerçekçi. Çok hassas kontrollere sahip bir oyun ve gamepadla uyumu harika.

Ama gel gelelim the last of us oynamaya. Allahım nişan alamıyorum. Kamera acılarını saçma sapan değiştiriyorum ya cok kaçıyor birden saçma bir şekilde dönüyor. ya az oluyor. karşımdaki adamlar haliyle hareketli sağ analogla imkanı yok hedefi tutturamıyorum yani adam dursa bile rahat 7-8 kere analogu hareket ettiriyorum ki hedefi tutturayım. ben de oyunu hiç ilermeden bıraktım Şuan Gta5 e yoğunlaştım. (ama tabii ki oynuycam) Bu gamepad ile oyun oynamak gerçekten ayrı bir marifetmiş.Tabii ki herkes eline gamepadı alır almaz usta olmuyor ama çok canımı sıktı bu beceriksizliğim.

Şimdi sizlere sormak istiyorum konsollarla ilk shooter oyunu deneyiminiz nasıl geçti.?

Hocam sana tavsiyem ps3 de call of duty serilerinden bir tanesini oyna cod3 olur modern warfare olur,nişan alma konusunda alıştırır o oyunlar zaten baya ucuza bulursun:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.