Arkadaşlar konsola bazı oyun dvdsi taktığımda hiç bir şekilde tepki vermiyor.. Clean disk uyarısıda vermiyor, disklerde tek bir çizik yok ama kafasına göre açıyor.. Konsol falcon elite ve çok fazla kullandığım söylenmez. Oyunları hdden oynuyorum ilk aldığım günden beri. Sizce sorun neden kaynaklanıyordur?
Cevap verecek kimse yokmu?
En fazla DVD değişir hrld...
elimdeki tüm oyunları denedim,, sadece Splinter cell ve pes2010da yapıyor.. Arada açtığı da oluyor ama hani disk okumama sorunu değilde diski çalıştırmama olayı var.. Seçtiğim medyalardan kaynaklı olabilirmi?
ben bi kez clean disk uyarısı aldım dvd yi bi ıslak veya kolonyalı mendille silince geçti dvd toz tutmuşsa olabilir yok devam ederse sorun bilmiyorum
Splinter Cell ilk seferinde hdye attım oynadım ama artık açmıyor inat etti
Yeni oyunlarda derken world cup 2010da falan sorun yok.. Zaten dediğim gibi oyunu hdye sorunsuz atmıştım 1-2 saat kadar oynadımda ama şimdi dvdrom bu oyunu açmamaya yemin etmiş..
Arkadaşlar, bu tarz içeriğin forumda yasak olduğunu biliyorsunuz. Bu tip soruları PM ile birbirinize sorarsanız daha doğru olur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme