Şimdi Ara

KONSOL ÜSSÜ|DH ANA KONU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
9
Favori
10.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gny*

    Xbox fanı demişsiniz ya, geçen gün yayında "tv, tv, tv" olayı ile yarım saat dalga geçtiler.

    Adamlar safkan oyuncu. Bizden birileri.
    Hangisi iyise onu övüyorlar. Horizon'da manzaraları anlatmaktan ağzının suyu aktı adamın.

    O yüzden bu adamları seversiniz, sevmezsiniz bilemem ama 25 yaş üstü oyuncular için en iyi kaynak kendileridir.

    O ilk zamanlarından beri bilenler izleyenlar bu durumu anlar gerisine ne desen boş sıkıcı gelicektir taraflı yayın yapıyorlar diyeceklerdir. Öyle izleyici çekmek için abuk sabuk hareket yapıp cıvıklık yapmazlar günümüz youtuberları gibi değilerdir yani izlemeye yeni başlayan arkadaşlar bunu bilsinler işinin ehli neyse onu konuşan bizim gibi konsol sevdalısı adamlar işte Pc tarafına fazla bulaşmazlar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: d3vstator


    quote:

    Orijinalden alıntı: defected


    quote:

    Orijinalden alıntı: d3vstator


    quote:

    Orijinalden alıntı: Tansusus

    Acikladilar bisi fani degiliz diye videoda o donem xbox gucluydu online sistemi cok iyiydi xbox fani defiler simdide ps4 iyi bize yapustirmayin fanlik diye.para verip aliyoruz hangisi bize iyiyi sunuyosa oncuyuz dediler

    Hocam bu arkadaşları taa konsolüssü forumlarından biliriz biz, zamanında Halo incelemesinde menüdeki dağa bakıp, orada gerçek zamanlı olan olayları nasıl abartarak anlattıklarını unutmadık hala. Hani bilmesek haklısınız ama son programda söylediklerine değil, yıllardır konuştuklarına bakıyorum ben. Ayrıca BSC'ye kapağı atma girişimleri ve sonucunda oluşan hüsran ayrı bir hikayenin konusudur.

    Her neyse, uzatacak bir şey yok, kendilerini daha dün tanımış değiliz, bunlar zamanında ülkedeki xbox troll'lerinin besledikleri yegane yerlerden biriydi...

    murat çok sıkıntılı ve egoist

    dayanabildiğim kadar izlemeye çalışıyorum :)

    Yahu egoistliğini geçtim, geçen nesil Xbox 360'ı yerlere göklere sığdıramazlardı, bu nesilde de PS4 lehine aynı yorumları yaparlarsa ancak o zaman ikna olurum ki, gerek Onur, gerekse Murat iflah olmaz Xbox fanlarıdır. Yahu daha bugün baktım eski videolara, Halo Reach incelemesi yapıyorlar; yapay zeka şöyle kaçar, böyle uçar, düşünmez, yapar muhabbetleri geçiyorken, iki dakika sonra araç sürme konusunda yapay zekanın nasıl işi batırdığına geliyor konu ki, daha neler, neler. Sonuç olarak eskiler bunların bu maske takmış hallerini yemez...


    Geçen nesil Xbox360 iyiydide ondan. Bu nesildede PS4 ü övüyorlar zaten. Demekki dinlemeden fanatikçe yorum yapıyorsun GTLOVER....

    Ki ben Xbox ı daha çok severim ve bu nesil çokta tartışmışımdır kendileri ile. Halo Reach AI da süperdi evet. Şu anda bile yok öyle yapay zekalı oyun. Araç süren askerler önemsiz detay, mesele karşındaki düşmanların yapay zekasıydı...Programlarını objektif izle, iyi dinle sende hak verirsin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 14 Mart 2017; 11:34:18 >




  • Shadow Fox kullanıcısına yanıt
    Koray hocam Halo benim de sevdigim bir seriydi, ta ki 3. oyundan sonraki oyunlari oynayana kadar. Hadi Reach bir nebze olsa da guzeldi ama old school oynanisin da terk edildigi ilk oyun oldu. Yapay zeka konusunda iyidir ama arac kontrollerinde yapay zekanin iyi is cikartamadigini da herkes biliyor. Hal boyleyken yapay zekanin super oldugunu soylemek yanlis olur.

    Onur ve Murat senin yakindan tanidigin insanlardır, bu arkadaslarin ne derece Xbox sevdigini dunya alemin bildigi gibi sen de gayet iyi bilirsin. Simdi burada birbirimize kelime oyunlari yapmayacak kadar iyi tanıyoruz birbirimizi. Velhasıl sen ne demek istedigimi iyi anladin.

    Yalniz sunu da soyleyeyim; gözlerimiz sizin gibi kaliteli fan arkadaslari ariyor, yeni nesil troll fanlar sizlerin yanindan gecemiyor kalite olarak. Insallah Scorpio ile sahalara aktif olarak donersiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 14 Mart 2017; 12:7:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle sevenimize sevmeyenimize selamlar olsun. Bu iş böyle neden bilmiyorum ama seven olduğu kadar nefret eden de çıkıyor. İnternetin bir köşesinde ancak linki yazarak ulaşabileceğin bir yerde bir şeyler yapan insanlardan neden nefret edilir orası ayrı bir konu ama nefret eden de etsin sıkıntı yok.

    Sadece Devestator adlı bana senelerdir kişisel bir kin güden arkadaşa bir cevap vereyim. Daha önce de defalarca benim BSC'ye "kapak atmaya" çalıştığımı söyler durur bu arkadaş. Konsol Üssü kapandığı zaman sektörde kalmak isteyen biri olarak en mantıklı olanı yapıp sektördeki diğer içerik oluşturanlarla görüştüm. Sadece BSC değil, Merlin'in Kazanı ve Oyungezer dahil. İçlerinden bana en yakın geleni BSC idi ve onlarla da işin ücret kısmına kadar geldik. BSC bana bir maaş teklif etti, fakat o sırada ALiveinGames daha iyi imkanlar sunduğu için oraya geçtim. BSC'nin teklifini kabul etseydim oraya geçecektim. Yani olayın arkasında Türk Dizisi entrikaları yok canım arkadaşım. Multiplayer'da tutunamama konusu ise komik. 3 sene çalıştığım bir yer. Sen sanırım hala öğrencisin? İş hayatının ne olduğunu öğren bir tecrübe et de ondan sonra konuşursun.

    Gelelim şu Xbox fanlığı meselesine. Onu da bir başka arkadaş güzelce açıklamış. Xbox fanıydık da neden şimdi değiliz. Değiliz çünkü biz oyuncuyuz hangisi bize en iyi olanakları sunarsa onunla oynarız.

    Konsol Üssü bu sefer uzun soluklu olur mu olmaz mı orasını kimse bilemez. Youtube'un olanakları ve imkanlarının ne olduğunu gayet iyi biliyoruz. Bunları ölçtük biçtik ve öyle giriştik işe.

    Murat Sönmez




  • Oyunlari Daha seviyeli daha iyi inceliyen bir turk sitesi cikmaz.

    Daha dun dost u sevsemde zelda ilk izlenimde acik dunyada dolastigimiz kuleye tirmanip harita actigimiz bisiler topladigimiz eglenceli oyun dedi.gecenlerde horizona sira gelince acik dunya oyunlarindan biktim tirman bisiler topla harita ac dedi. Tutarsizlik var.

    Konsol ussunde boyle tutarsizliklar olmaz butun eski bolumlerini izledim yerinde incelemeler hep.

    Ayrica muhabetlerinide seviyorum umarim yillarca devam eder.biz destege haziriz bardak anahtarlik tshirt vs

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu forumda zaten xbox'ın iyi yönünü öven herkes fan olarak suçlanır, xbox'ı sevmek suçtur bu forumda. Geçen nesli bende 360la geçirdim 6 küsür sene kullandım bu nesilde xbox yerine ps4 aldım hangisi daha güçlüyse onu alırım. Ps4de yetmedi Ps4proya geçtim Scorpio büyük bir atılım yaparsa tekrar xboxa geçerim. Xboxı sadece fanlar kullanır kafasından çıkın artık.
  • konsol üssü nü tek geçerim.bazen ONUR un yorumları sinir etsedeolsun....
  • wolfgangg kullanıcısına yanıt
    Bende arkadaslarimin ps tarafinda olusu donanim ve excleri daha hitap ettigi icin ps4 teyim.ama xbox one da aldim horizon icin sonra sattim.

    Ayrica birseyn fanida olsalar onemli olan objektif incelemedir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spaceman81 -- 14 Mart 2017; 12:45:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay be çok yaşlanmışız zamanında sürekli izlerdim.bence çok eğlenceliydi.

    yine abone oldum.

    eski programlardan bir sahne :)


    KONSOL ÜSSÜ|DH ANA KONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazHoyt -- 14 Mart 2017; 13:32:54 >
  • Dragon Reborn D kullanıcısına yanıt
    Begenmemek ile nefret etmek arasindaki farki kavradiginiz gun ne demek istedigimi de anlayabilirsiniz. Ayrica bu ergenvari yas, ogrenci muhabbetlerini de yasiniza, basiniza yakıştıramadım. Uslup yillar onceki uslubunuz ile hala ayni, gerci konsolussu nde daha rahat, yuksek perdeden mesajlarinizi okurken, DH in forumlarinda uslubunuzda meydana gelen yumusama da gozden kacmiyor.

    Ayrica sadece burada degil, eksisozlukte de programlariniz hakkında olumsuz yorumlar var. Sırf hit almak ugruna videolari kisa kesmeniz, buradan olmayacak bir gelir beklentisi icine girmeniz, piyada bunca LoL, Dota hastasi varken canli yayinlarla hit almanizin ne kadar zor oldugunu, bunun da sizi o cok ovdugunuz cizginizden nasil uzaklasmak zorunda kalacaginizi falan gayet guzel aciklamislar.

    Her neyse basarili olur veya olmazsiniz, ortada sizin dusundugunuz gibi bir nefretten ziyade zamaninda söylenenleri unutmayan bir hafiza oldugunu dikkate alirsiniz umarim.

    Kolay gelsin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 14 Mart 2017; 13:18:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Seveni olur sevmeyeni olur, bu işler böyledir...

    Ama tü kaka demek abesle iştigal. Bence kaliteli yorum yapan sayılı programlardan biridir. Sevmeyeni izlemez.
    Böyle düzgün (küfür vs ergen işleri olmayan) programlar olduğu içinde şanslı sayalım kendimizi.

    Olmasının zararı yok, olmamasının var. O nedenle herkes keyfini çıkarsın, beğenmeyenler o linki açmaz olur biter. Yapılmak istenen birşeyi yıkmayalım hemen baştan...

    Bak Devastator şu konuda haklı. Ben eski xbox fanıyım. Bu nesildede murat la onur la çok kapıştık Xbox One vs PS4 konularında. Eğer xbox fanı olsalardı o kadar tartışmamız zaten olmazdı.

    Hatta Onur la PS2, Xbox zamanındada Killzone vs Halo konusunda çok kapışmışızdır Endem de. Sonra Halo fanı oldu. Demekki iyi olan neyse ondan yana oluyorlar. Xbox fanı olmadıklarını söyleyebilirim, yakından tanıdığım için.

    Scorpio çıkıncada onun fanı olacaklar, ondan eminim. PS Pro yu gömecek çünkü grafik vs konusunda...




  • Halo Reach'e kurban olun be! Halo Reach'de dahil olmak üzere Bungie'nin elinden çıkan bütün Halo'lar gelmiş geçmiş en iyi fps yapay zekasını sunmuş hala sevimsiz sevimsiz yorumlar yapan çıkıyor.



    Ayrıca çıktığından itibaren Xbox 360 oynamış, defalarca bozulmasına rağmen gidip yenisini alıp oynamaya devam etmiş adamlar bu nesilde ps4 e geçtilerse demek ki MS bir yerlerde ciddi hatalar yapmış demektir. Bunun fanatiklikle alakası yok.



    Hadin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsol üssü efsanedir ya, yalnız bu abone sayısı ile yine pek uzun ömürlü olmayacak gibi, en azından 50 bin abone olmalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_Non_Grata -- 14 Mart 2017; 13:44:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beğenmeyen daha iyisini yapsın onu izlemeyelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devestator arkadan atıp tutup yanına gelince birden ağız değiştirmelere ne diyelim. Ben buraya sana Konsol Üssü ile ilgili açıklama yapmak nedeniyle gelmedim, benim şahsım hakkında senelerdir söylediğin yalan yanlış bilgilere cevap vermek için geldim. Seninle Konsol Üssü'nü tartışacak değilim, belli ki zaten seni de ilgilendirmez. Ama şahsım adıma en ufak bilgin olmadığı konularda atıp tutarak herkesi yanlış yönlendirme. Ben seni tanımam, umurumda da değilsin. Sen de her neye kinlendiysen unut artık umursama beni.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dragon Reborn

    Devestator arkadan atıp tutup yanına gelince birden ağız değiştirmelere ne diyelim. Ben buraya sana Konsol Üssü ile ilgili açıklama yapmak nedeniyle gelmedim, benim şahsım hakkında senelerdir söylediğin yalan yanlış bilgilere cevap vermek için geldim. Seninle Konsol Üssü'nü tartışacak değilim, belli ki zaten seni de ilgilendirmez. Ama şahsım adıma en ufak bilgin olmadığı konularda atıp tutarak herkesi yanlış yönlendirme. Ben seni tanımam, umurumda da değilsin. Sen de her neye kinlendiysen unut artık umursama beni.

    Murat abi bu şahsın aslında seninle kişisel bir sorunu yok , bu şahıs Xbox'ı seven kişilerden hiç haz etmez yıllardır böyledir , bundan önceki profili de bu yüzden banlandı , bu arkadaş gibi birkaç kişi daha var hepsi birbirini tanır , bunlar yıllardır oyun oynamaktan daha çok Xbox konularında Microsoft ve Xbox düşmanlığı yapmaktan keyif alırlar. Sen de ön planda olan , Xbox'ı ve Halo'yu seven birisi olduğun için seni hedef almaları da gayet normal. Hani x partisinin başındaki adamdan nefret ettiği için o partiyi savunan herkesi düşmanı gibi gören tipler vardır ya, bu arkadaşın da zamanında başından ne geçmişse artık , Microsoft ve Xbox düşmanlığı çok yoğun seviyede ve Xbox'ı seven kişileri de pek sevmez , Xbox'ı öven yorumlardan hiç haz etmez.

    Konsol üssü tekrar hayırlı olsun abi , geri dönmenize çok sevindik , eskisinden daha çok destek olacağız




  • 30 yaş üstü oyuncular için çok iyi bir ikili. Oyun kültürü olan ve bunu iyi ifade edebilen kişiler. Sevenleri olduğu kadar sevmeyeni de olabilir. Sevmiyorsanız izlemez, takip etmezsiniz olur bitir.

    Ayrıca 25-30 yaş üstü bir kitleden bahsederken, hala PS/XB fanboyu gibi ithamlarda bulunmayın artık gözünüzü seveyim. İmkanı olan 30 yaş üstü oyuncuların bütün konsolları edinmeye çalıştığını biliyorum. Kim nerede hangi konsolda mutluysa oynayabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spartan 117


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dragon Reborn

    Devestator arkadan atıp tutup yanına gelince birden ağız değiştirmelere ne diyelim. Ben buraya sana Konsol Üssü ile ilgili açıklama yapmak nedeniyle gelmedim, benim şahsım hakkında senelerdir söylediğin yalan yanlış bilgilere cevap vermek için geldim. Seninle Konsol Üssü'nü tartışacak değilim, belli ki zaten seni de ilgilendirmez. Ama şahsım adıma en ufak bilgin olmadığı konularda atıp tutarak herkesi yanlış yönlendirme. Ben seni tanımam, umurumda da değilsin. Sen de her neye kinlendiysen unut artık umursama beni.

    Murat abi bu şahsın aslında seninle kişisel bir sorunu yok , bu şahıs Xbox'ı seven kişilerden hiç haz etmez yıllardır böyledir , bundan önceki profili de bu yüzden banlandı , bu arkadaş gibi birkaç kişi daha var hepsi birbirini tanır , bunlar yıllardır oyun oynamaktan daha çok Xbox konularında Microsoft ve Xbox düşmanlığı yapmaktan keyif alırlar. Sen de ön planda olan , Xbox'ı ve Halo'yu seven birisi olduğun için seni hedef almaları da gayet normal. Hani x partisinin başındaki adamdan nefret ettiği için o partiyi savunan herkesi düşmanı gibi gören tipler vardır ya, bu arkadaşın da zamanında başından ne geçmişse artık , Microsoft ve Xbox düşmanlığı çok yoğun seviyede ve Xbox'ı seven kişileri de pek sevmez , Xbox'ı öven yorumlardan hiç haz etmez.

    Konsol üssü tekrar hayırlı olsun abi , geri dönmenize çok sevindik , eskisinden daha çok destek olacağız



    Phil spencer in askerleriyiz diyene bak hele , önce aynaya bak sen ondan sonra insanları yaftala. Murat Sönmezi ben 9 yıldir takip ederim, nereye gitse abone olur, kendimce yardımda bulunurum. Sen burada genelleme yapamazsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_Non_Grata -- 14 Mart 2017; 14:18:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • O mesajdaki ironiyi anlayamamışsın dostum , onu az önce tarif ettiğim tiplere yönelik ironi olarak yazmıştım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spartan 117

    O mesajdaki ironiyi anlayamamışsın dostum , onu az önce tarif ettiğim tiplere yönelik ironi olarak yazmıştım.

    Hayır bu tarafta xbox ı sevmeyen insanlar varsa aynı şekilde xbox konusunda öyle troller var ki, ps4 sahibi olduğu için ölsün diyebilen insan görünümlü olanlar, buradakileri mumla aratır insanlara. İki taraftan bakmak lazım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.