Şimdi Ara

KONSOL KABLOLARI,SCART KABLOLARI VS. (HDMI - DVI - Wİİ ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
5.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ps2 comp kabloyu almak istiyorum.pm atamadım,irtibata geçelim.
  • Bir adet component verildi

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• PM Attım,Bakılım Posta yerine ulaşacak mı?
  • Merhabalar,

Benim PS3'ü DVI çıkışlı bilgisayar ekranıma bağlamak istiyorum kısa bir süre için. Bunun için ne almamı önerirsiniz? HDMI to DVI mı yoksa farklı bir şey mi kullanmam gerek. Bir de bunu yarın almak istiyorum. Adresinize de ihtiyacım olacak. PM atarsanız sevinirim.

Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: tengin78

Merhabalar,

Benim PS3'ü DVI çıkışlı bilgisayar ekranıma bağlamak istiyorum kısa bir süre için. Bunun için ne almamı önerirsiniz? HDMI to DVI mı yoksa farklı bir şey mi kullanmam gerek. Bir de bunu yarın almak istiyorum. Adresinize de ihtiyacım olacak. PM atarsanız sevinirim.

Saygılar

Merhabalar,
    Hdmi to dvi kablo işinizi görecektir

• mini hdmi to hdmi yok mu?
  • Hdmi kablo için pm attım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fcaglayan

mini hdmi to hdmi yok mu?

Malesef mini hdmi yok hocam

• quote:

Orjinalden alıntı: Causeless

HDMI to DVI kablo almak istiyorum. (1.8 mt) İstanbul-Şişli'de ikamet ediyorum alışverişi nasıl yaparız ?

Birde XBOX360 Elite ve Halo Edition için bu kabloda sorun olmaz değil mi ?

Aras kargo ile %25 indirimimiz mevcut. (Yani yol parasına ürün gelir)

Halo edition ve elite larda hdmi çıkış mevcut sorun olmaz.

• Bu arkadaşımız ile hem forumdan hemde gg den 2-3 kez alışveriş yaptım toplamda, son derece güvenilir biridir, fiyatlarıda uygundur. Tavsiye ederim
  • Arkadaslar yeri degil biliyorum ama forumda bulamadim nereye mesaj atacagimi.Bende normal 17' tüplü samsung SyncMaster monitör var orada ps3 den oyun oynamak icin hangi kabloyu almam lazim.Ayrica bende x-box360 monitör de daha güzel gösteriyor malumunuz cözünürlük olayindan(Evde lcd tv yok)Bu hafta bir de ps3 alicam ps3 de de monitörden x-box 360 dan aldigim verimi alabilir miyim?
    Simdiden özür diler tesekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Bu arkadaşımız ile hem forumdan hemde gg den 2-3 kez alışveriş yaptım toplamda, son derece güvenilir biridir, fiyatlarıda uygundur. Tavsiye ederim

Güzel yorumunuz için teşekkürler...

• quote:

Orjinalden alıntı: egk11

Arkadaslar yeri degil biliyorum ama forumda bulamadim nereye mesaj atacagimi.Bende normal 17' tüplü samsung SyncMaster monitör var orada ps3 den oyun oynamak icin hangi kabloyu almam lazim.Ayrica bende x-box360 monitör de daha güzel gösteriyor malumunuz cözünürlük olayindan(Evde lcd tv yok)Bu hafta bir de ps3 alicam ps3 de de monitörden x-box 360 dan aldigim verimi alabilir miyim?
    Simdiden özür diler tesekkür ederim

Ps3 lerde hdmi çıkış standart eğer monitörünüzde de dvi giriş mevcut ise hdmi to dvi kablo alıp kullanabilirsiniz.

• Allah satıcı arkadaşa sabır versin. Firebal, Hepsiburada, Gigatek gibi firmalar, satış öncesi teknik danışmanlık vermiyorlar

arkadaşlar öncelikle, hdmi to vga işini unutun. hdmi to DVI (aslında dvi-i, yani sadece dijital) olur. Çünkü hdmi sadece ve sadece dijitaldir, vga ise analog. dvi ise, hem dvi-a (analog), hem dvi-i (dijital) için üzerinde pin barındırır.
  • hocam satıs yapıyorsun ozelın kapalı..pm atamadık..bu hdmı kabloların usttekımı daha ıyı altındakmı..x box360 ıcın kullanıcam..hangını tavsıye edersın..ayrıca ben sınoptayım..kargoyla yollayabılırmısın..pm atarsan daha ıyı olur..
  • 8600 gt var bende hdmı to dvı olurmu??
  • quote:

Orjinalden alıntı: indiana79

hocam satıs yapıyorsun ozelın kapalı..pm atamadık..bu hdmı kabloların usttekımı daha ıyı altındakmı..x box360 ıcın kullanıcam..hangını tavsıye edersın..ayrıca ben sınoptayım..kargoyla yollayabılırmısın..pm atarsan daha ıyı olur..

Bir yanlışlık olmuş sanırım benim pm açık başka arkadaşlardan mesaj geliyor.
    Özel derken profilden bahsediyorsanız yöneticilerin profilleir zaten gözükmüyor.

Üste hdmi kablo daha kalitelidir.
    Aras kargo ile %25 inidirimli kargolamaktayız.

• quote:

Orjinalden alıntı: Buzmavili

8600 gt var bende hdmı to dvı olurmu??

Ekran kartınızda hdmi çıkış varmı?

• hdmi-dvi çevirici var mı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: stevensons

hdmi-dvi çevirici var mı acaba?

Evet var fiyatı 10 ytl.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.