Şimdi Ara

Konsol cahiline Xbox 360 tavsiyeleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kısaca hikayemi anlatıp sonrasında sizlerden tavsiyeler bekliyor olucam.
    İtalya'da yüksek lisans öğrencisiyim. Normal işlerim için bir tane 11.6" Macbook Air'im var, memnunum ve her şey Steam'den arada açıp oyun oynarken ekran ufak geldiği için eve 24" monitör alıp onu bağlamamla başladı. İlk ben bu monitör ile daha fazla ne yapabilirim diye düşündüm. Sadece bilgisayarı bağlamak için almış olsam biraz absürt olacaktı, monitörün tv özelliği de vardı. En azından karasal anten alabilirdim. Apple ürünlerinden çok memnun olduğum ve kullandığım için Apple TV'yi düşündüm. Özellikle 16 Ekimdeki Apple etkinliğini bekledim ama gene yenilenmedi alet, 3 yıl falan oluyor sanırım. Burada 99 euro, 2. el bakayım dedim, pek farkı yoktu sıfırından fiyat olarak. Tamam şükür ipad, iPhone var ama bunun çok bir artısı olmayacaktı.
    Sonrasında bu fiyata Ouya gibi bir konsol alırım dedim, nasıl olsa sevgilim ülkede kalmış ben de ondan uzak ellere düşmüştüm. Moralimi yüksek tutmam lazımdı. Biraz araştırınca konsol fiyatlarının bizim oralardan nispeten daha ucuz olduğunu gördüm. Ouya da 100 euro civarındaydı ama PS3'ün 150 euro, Xbox 360'ın 100 euro altına, Wii, Wii mini'nin 60-70 euro civarında bulunabileceğini görünce Ouya'dan caydım.
    Kinect olması ve fiyatı direkt beni Xbox'a yöneltti. Dünden beri ilanları kovaladım ve az önce Xbox Slim 4 gb + 1 kol + Kinect + 3 tane oyun ( önemli oyunlar değil, biri kinect için) için kargo dahil 95 Euro'ya anlaştığımız adama ödemeyi yaptım, sorun olmazsa yarın kargolayacak.
    Şimdi sizlerden istediğim beni biraz yönlendirmeniz. Çünkü daha önceki konsol tecrübem sadece 5-10 kere PS kafeye gidip bir iki oynamaktan ibaret. Gold üye olabilirim sanırım her ay 2 oyun almak için ama nasıl yapılır bilmiyorum. FW, JTAG gibi terimler duyuyorum çok fakat bunlar korsan yazılımlar sanırım. Daha çok orijinal olmasından yanayım. Oyunları da 2. el falan alsanız gayet ucuz burada. Özellikle GTA V heyecanlandırıyor.
    Evet, yorumlarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder.t -- 28 Ekim 2014; 0:47:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Oncelikle o harddisk i yukseltmen lazim. Boyut yetersiz. 250 gb hdd takmani oneririm. Su halyle gta yi oynayamazsin. 16 gb lik usb varsa gecici cozum olur ama hdd sart.

360 guzel konsol seni uzun sure oyalar. Online olarak en basarili konsol.

One in barindirdigi hatalari barindirmiyor. Gectigimiz nesilin en iyi konsolu sahsi fikrim.

Hosuna giderse 400 euro ile one a gecersin ileride.

Fiyat olarak ise mukemmelmis, Hayirli olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 28 Ekim 2014; 1:34:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu modellerde artık cd'yi tak çalıştır olmuyor mu? o zaman bir tane de hdd kovalarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder.t

bu modellerde artık cd'yi tak çalıştır olmuyor mu? o zaman bir tane de hdd kovalarım.

bazı oyunlar örneğin gta V önce 1. dvd yi hdd e yükler 2. dvd ile oynamaya başlarsın. senin aldığın makina 4gb bu sıkıntı. keşke almadan önce sorsaymışsın. oyunları önce makina içine kurmak hem sessizliğe hem dvd ömrünü uzatmaya hemde loadingleri hızlandırmaya yarıyor. gta v gibi oyunları bir usb belleğe yükleyip devam edebilirsin. jtag fw xkey korsan olayı. bence buna ihtiyacın yok zaten online oynamayı düşünüyorsun.

hdd al dediklerinde gidip piyasa hdd i alma sakın bahsettikleri şey orj xbox hdd i. yoksa usb bellek görevi görür işe yaramaz. onu daha detaylı araştır.
  • MetalWave kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, fakat uygun fiyata aldığımı düşünüyorum, bu yüzden pek takılmadım bu noktaya. Bir de daha yeni öğreniyorum hemen her şeyi. 40-50 euro gibi fiyatlara 250 gb hdd görüyorum fakat bunlar sahte gibi duruyor. Bunun sakıncası nedir? O kadar çok ki, orijinal ilan sayısı az.

Bestbuy'ın sitesinde bile başka markalar satılıyor ve Microsoft olanlar neredeyse 2 katı fiyata sahip.

http://www.bestbuy.com/site/xbox-360-accessories/xbox-360-memory-drives/pcmcat147700050013.c?id=pcmcat147700050013

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder.t -- 28 Ekim 2014; 13:16:14 >

• Erasmus için gidenlerden misin sende yoksa italyaya :)

Konuya gelirsek keşke 4gb almasaydın be dostum hdd lazım harici masraf çıkartcak o sana.

• mech.engr kullanıcısına yanıt
    Yok ben geçen sene yüksek lisansa geldim direkt.
    Bilmeden aldım hdd olayını da, herkes aynı şeyi yazmış ama ne bilim, iyi fiyat değil mi yahu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox 360 Hakkında
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HDD konusunda beni tam aydınlatacak biri var mı?

• onder.t O kullanıcısına yanıt
    ARKADAŞLAR BENDE XBOX360 VAR HANGİ OYUNLARI TERCİH EDERSİNİZ KINECT HARİÇ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan0101 -- 29 Ekim 2014; 9:34:13 >
  • Xbox'ı aldığım adamda 320gb harddisk de varmış. anlayanlar bakabilir mi? Orijinal mi acaba?

edit: 2. fotoğrafı simdi yolladı adam. tamamen orijinal gibi duruyor hdd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder.t -- 29 Ekim 2014; 12:24:02 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• bu elemanın anlattığına göre o hdd uygun ve kolay takılımı var

@onder.t

• kendi 250gb xbox s ime baktım ve yeni öğrenmiş oldum hdd ler değişebiliyormuş acaba o hdd ler pc ye bağlanıp oyunlar türkçeleştirilebiliyormu

araştırdım bağlanıyor ama sanırım windows onu kendine göre editlediği için xbox görmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 29 Ekim 2014; 12:58:22 >
  • MetalWave kullanıcısına yanıt
    evet harddiskler değiştiriliyor. ve bu orijinal Microsoft hdd değil mi? Çakma parasına orijinalini satacak adam. bir de kinect duvar ve tv montaj aparatini alıcam ondan.

• quote:

Orijinalden alıntı: onder.t

evet harddiskler değiştiriliyor. ve bu orijinal Microsoft hdd değil mi? Çakma parasına orijinalini satacak adam. bir de kinect duvar ve tv montaj aparatini alıcam ondan.

bu konuda tam bilgim yok. bir kaç ibare gördüm ne kadar doğru bilmiyorum. yan sanayi olma ihtimali büyük çünkü orjnaller sanırım 250 gb. çalıştırdıktan sonra orj olup olmaması önemli değil tabiki. bence bundan sonra deneyen ve bilen arkadaşlar buna cevap vermeli
  • bakıyorum ben de, 250gb var ama orijinal 320gb harddisk de var. bakın;

http://www.xbox.com/tr-TR/Xbox360/Accessories/HardDrives/320-GB-HDD

• quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

Oncelikle o harddisk i yukseltmen lazim. Boyut yetersiz. 250 gb hdd takmani oneririm. Su halyle gta yi oynayamazsin. 16 gb lik usb varsa gecici cozum olur ama hdd sart.

360 guzel konsol seni uzun sure oyalar. Online olarak en basarili konsol.

One in barindirdigi hatalari barindirmiyor. Gectigimiz nesilin en iyi konsolu sahsi fikrim.

Hosuna giderse 400 euro ile one a gecersin ileride.

Fiyat olarak ise mukemmelmis, Hayirli olsun.

hocam kusura bakmayın konuyla pek ilgisi yok ama bahsettiğinizle ilgili bi sorum olacak benim, bende xbox 360 fat kasa var da geçenlerde 120gb lik harddiski bozuldu, sizde demişsiniz ya usb bellek çözüm olabilir diye, ben bikaç kez 16gb'lik usb ye fifa 15 yüklemeyi denedim ama yarıya gelince hata veriyor, bilginiz varsa bu konuda yardımcı olur musunuz acaba bana nasıl yapabileceğim konusunda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.