Şimdi Ara

Konservatuara Geçebilirmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10. sınıftayım şuanda araştırdım şuan ama bulamadım burda 3 yıl lise yazıyo üniversitede geçebilirmiyim veya şu an burda kafam karıştı
    3-DEÜ Devlet Konservatuvarında öğrenim süresi kaç yıldır?
    DEÜ Devlet Konservatuvarında öğretim süresi sanat dallarına göre değişmektedir. Öğretim süresi Üflemeli ve Vurmalı Çalgılar, Gitar, Piyano ve Arp, Yaylı Çalgılar, Bale 3 (lise) + 4 (lisans); Kompozisyon ve Orkestra Şefliği, Opera, Piyano Onarımı-Yapımı; 1 (hazırlık) + 4 (lisans).

piyano üzerine çalışmak istiyorum ama bulamadımm

• konservatuar sana geçmesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

konservatuar sana geçmesin

• Akradaşım konservaturların lise devresi ve üniversite devreleri vardır yani ikiye ayrılır. sen şuan konservatuarın gırmek istediğin bölümüne coooook sıkı çalışıp lise devresi giriş sınavlarına basvurman lazım ki bu kontejyanlar genelde 5-10 kişiyle sınırlıdır çünkü lise devresi olduğu gibi orta öğretim devreleri de vardır.. Kendi orta öğretimden gelen öğrencileri de bu sınava girerler lise devresine geçmek için...
    Onlarda o öğitini 8 yıldır aldıkları için seninde o seviye olman gerelidir çünkü hem kendi eğitiği örencilerle yarışacaksın hemde seviyeleri üst düzeyde olur.. O yüzden hangi okulda okuyorsun bilmiyorum ama biraz zor zannımca konservatuara girmek ki lise devresini bitirnce lisans devresi için üniverste için başvuranlarla beraber sende tekrar sınava gireceksin. Öle lise devresinden konservatuara girdim ünideyim demekle bitmiyor....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.