Şimdi Ara

Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! 2 (OVA BÖLÜMÜ GELDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! 2 (OVA BÖLÜMÜ GELDİ)

Serinin 2.sezonu yinede ana konuyu yazayım

İçine kapanık bir oyunsever olan Satou Kazuma'nın hayatı bir trafik kazası sonucu sona erecektir...Öyle olmalıydı, ancak gözünü açtığında karşısında kendisini bir tanrıça olarak tanıtan bir kız gördü. "Hey, bende senin yararına bir şey var. Başka bir Dünya'ya gitmek ister miydin?Ancak yanında tek bir şey götürebilirsin." "O halde seni götürmek istiyorum." İşte bu noktada reankarne olmuş Kazuma'nın Şeytan Kral ile olan mücadelesi başlıyor. Ancak birçoğunuzun düşündüğünün aksine bu yolculuk sürekli bir yiyecek, içecek ve barınak arayışı olacaktır. Kazuma'nın sakin bir hayat sürmek istemesine karşın Tanrıça'nın sürekli çıkardığı problemler kısa süre sonra Şeytan Kral'ın ordusunun dikkatini çekecektir

Başlamasıyla ilgili tipik tepkiler
    Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! 2 (OVA BÖLÜMÜ GELDİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 27 Temmuz 2017; 16:47:46 >

• Çok ağır ilerletiyorlar ama kendini izletiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle klişe bir anime ama şu ana kadar izlediklerim arasında bunu en iyi yapanı.İlk sezona göre karakter çizimleri daha kötü ama komedi kalitesi bence artmış.Ayrıca sevilesi karakterler ve eğlencesiyle kesinlikle kendisini izlettiriyor.SAO veya Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka izleyecekler onun yerine bu animenin 2 sezonunu izlesin,tavsiyemdir.

• Çizimlerde hafif bir gerileme var.Özellikle aquanın çizimleri daha kötü sanki.Seriyi bana sevdiren abartılı yüz ifadeleri ve iç sesler ilk sezonundaki gibi devam ediyor.Ve her duyduğumda tebessüm oluşturan o büyü.Explosion...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

OVA

@QTPoison @Hatsune Miku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 27 Temmuz 2017; 16:43:26 >
  • 2023'te 3. sezon geliyor haberi üzerine merak edip inceledim, baktım mal puanıda yüksek başladım 3 bölüm izledim ama beni hiç sarmadı. İsekai evrende mmorpg mantığıyla karakterlerin güçsüzlüğü üzerinden komedi yapmaya çalışmışlar ama olmamış. Komik olmaktan ziyade çok cringe geldi bana karakterler ve ortada bir ana hikaye bir olay örgüsü de yok, var ama hem çok basit hem de hikaye odaklı ilerlemiyor zaten. Başka bir myanimelist abartısı daha

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.