Şimdi Ara

Konica Minolta Magicolor 2400W Renkli Lazer Yazıcı görüşler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu yazıcının renkli baskısına şahit olan var mı? Bu yazıcı 500 YTL yi hak eder mi?



  • Türkiyede Konika Minolta yeni bir döneme girdi. Distribitör için Transteknik Teknoloji A.Ş ile anlaştı. Bakalım zaman neler gösterecek. Bence bir ürünün satılmasından çok satıldıktan sonraki alabileceğimiz teknik destek önemli. Bu konuda daha yeterli ve geçerli markaları tercih etmeni öneririm. Benim ilk aklıma gelen marka "HP".
  • Konica minolta lazer printerlarda distribütör transteknik değil koyuncu. transteknik fotokopi makinalarının zaten yılardır distribütörü. garanti konusunda ise 2400W hiç bir markada olmayan birebir değiştirme garantisine sahip. yani adamlar iki sene boyunca makine arızalanırsa tamir etmeden değiştiriyorlar böylece makinen arızalanırsa teknik servis süreci 2 günden fazla sürmüyor. ama ben 2450 modelini kullanıyorum sanada onu tavsiye ederim 2400'ün çıktı kalitesini bilmiyorum ama 2450'de inanılmaz bir çıktı kalitesi var. ayrıca 4500'lük full dolu tonerle geliyor 2400lerde 1500'lük toner var. sadece toner parası bile 2450'yi alınabilir bir model yapıyor artı üstünde network, pictbridge gibi özellikler var.
    Ben 2450'yi alırken aslında önce xerox 6120'ye bakmıştım, minoltayı öyle her yerde bulamıyorsun bir tek PCnet'de ki reklamlarını görüyordum, daha önceden de xerox kullanmışlığım vardı gerçi teknik servisinden memnun değildim ama gene de insan bildiği markaya gidiyor. daha sonradan öğrendim ki xerox'un o modelinide zaten minolta üretiyormuş. Kadıköy'de formnet adında bir bayi var adamlar gerçekten çok yardımcı oldular test çıkışlarına baktım ve minolta almaya karar verdim.
    Kesinlikle çok iyi bir çıktı kalitesi var, 4500 full toner, network, picture bridge ve Birebir değiştirme garantisi gerçekten çok iyi ama ilk satın alma maliyeti 499€. Bildiğim kadarıyla 2400W 222€. eğer kişisel kullanacaksan yani bir networke ihtiyacın yoksa alınabilecek en iyi marka ve ürün diyebilirim. ama ofiste kullanacaksan kesinlikle 2450 almalısın.




  • Peki onun tonerini tekrar doldurtabiliyor musun yok sa yeni toner mi alıyorsun.
  • her marka ve her toner doldurulur. ama illa ki garanti dışı kalır
  • baskı kalitesi konusunda epson c1100 de iyi.. minolta ile karşılaştırırsan memnun kalırsın.. minolta 2450 yazıcının teknolojisi 2400 den farklıdır.. amaç ofisde veya evde kullanım içnmi olacak buna göre birşey önermek daha sağlıklı olur..
  • aslında arkadaşın söylediği doğru, 2450 9600x600 donanımsal baskı çözünürlüğüne sahip. 2400w ise 2400x600 artı 2450 de postscript ve PCL desteği var oysa 2400w GDI
  • merhaba

    2450 de birebir değişim garantisi yok herhalde sadece 2400w lerde var birebir değişim . Sitesine baktım..www.kmptr.com

    zaten dolum yapacaksan yazıcı yı bedavaya getiriyorsun..

    ayrıca dolum kartus kullandığınızda garanti dışı. yani değişimi unutun . dolumu yapan firmaya mail attım . " Gidip dolum yaptırdım demiyeceksin herhalde " dedi bende " dolum olduğunu anlamazlarm? " diye mesajını yanıtladım ama daha cevap gelmedi bakalım ..

    benim sormak istediğim birşey var
    2450 lerde dolum problemi varmı??
  • ben 2450 kullanıyorum ve distribütöründen (Koyuncu) bizzat bilgi almıştım Swap var diye.
    bu arada her printerda dolum yaptığınızda dolum yapıldığını ele veren şeyler vardır. mesela xeroxda süngeri bir kere çıkardığınızda bir daha yerine tam olarak yapışmaz yada bazı printerlarda çip vardır.
  • Merhaba,

    mc 2450 aldım ethernet kurlum nasıl yapabilirim ağımda hem mac hem win var airties rt210 modem kullanıyorum usbden bağlanılıyor ancak ne yaptıysam ethertten bağlanmayı başaramadım , yardımcı olursanız sevinirim

    teşekkürler
  • Konica minolta'nın distribütörü koyuncu elektronik.www.koyuncu.com.tr den telefonlarını öğrenip destek alabilirsin sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.