Şimdi Ara

konica dimage x1 kullanım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bir konica minolta x1 aldım fakat kullanım klavuzunu kaybettim. daha yeni aldığım içinde ayarlarını da pek bilmiyorum. yani enstantane ayarı, diyafram ayarı nasıl yaplır pek bilmiyorum. eğer elinde kullanım klavuzu olan varsa eklerse sevinirim. şimdiden teşekkürler. bir de bu makidan kullanan varsa memnun mu değil mi söylerse ve diğer arkadaşlar da yorum yaparsa sevinirim.

saygılarımla...

• selamlar,
    bende de var o makineden sana nasıl gönderebilirim bilmiyorum.
    Bu arada makineyi ne kadara aldıgını merak ettim?
  • Zaten öyle ayarları yok maalesef.. Full kompaklarda genelde manuel ayarlar bulunmaz..
  • en kötü özelliği her kapamada yaptııgn ayarlar resetleniyor.. her açılışta yeni ayar yapıyorsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: nyhang

en kötü özelliği her kapamada yaptııgn ayarlar resetleniyor.. her açılışta yeni ayar yapıyorsun..

yoo onu çözdüm... ayarlarda '''auto reset''' var. onu '''off''' durumuna getireceksin tamamdııır.

• quote:

selamlar,
    bende de var o makineden sana nasıl gönderebilirim bilmiyorum.
    Bu arada makineyi ne kadara aldıgını merak ettim?

'''rapid''' e eklesen dostum olmaz mı?
    makinayı 550 ytl ye aldım... sen?
  • rapid e eklemeyi bilsem.
    sayfa sayfa ftoları çekip yollayayım..
    ben 499 a aldım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim neden dosya özelliğim kapalı?
    Bu özellik ya kapalı yada erişim izniniz yok.Eğer üye olarak girmediyseniz lütfen foruma üye olup tekrar deneyiniz.

e üye olmasam mesaj yollayamam heralde
  • quote:

benim neden dosya özelliğim kapalı?
    Bu özellik ya kapalı yada erişim izniniz yok.Eğer üye olarak girmediyseniz lütfen foruma üye olup tekrar deneyiniz.

e üye olmasam mesaj yollayamam heralde

enteresan... adminim olaya müdahele etsen. bak arkadaş dosya ekleyemiyor.

bu arada nyhang kardeş; hani açma kapama düğmesinin yanında bir switch daha var ya o ne iş görür. bir konumu normal foto çekmek için, diğeri video kayıt için, ortadaki ne iş yapar? bilmiyorum.
    bir de makro çekimi nasıl? iyi mi? kaç cm den iyi alıyor bizim bu makinalar? ben bir türlü iyi sonuç alamadım.

• selamlar,
    sana bir adres yazıcam, o adreste kullanım kılavuzunun ilgili sayfası var.
    bizim maklineyle flaşsız çektim sayfayı kaydedip prgdan aç 8 mpikselin farkını yaşa..
    bende daha yeni aldım makineyi. deneme çekimleri yapıyorum, ayarları kurcalıyorum ama çok iyi verim alamadım henüz.
    Exp. comp. dediği olay önemli ışık açısından. Onu kısa yol olarak sağ tuşa atadım, sürekli kullanılıyor.
    Onun dısında manuel ayarı yok gibi bişey zaten.
    bir de fotograf çekerken sabitlemek gerekiyor galiba.. yani çekerken önce yarım basıp sabitliyorsun..
    ben o şekilde daha iyi fotolar çektim.
    ben memnunum makineden.

resim

• güzel alet, güle güle kullan. yalnız 8mp ama resim gercek boyutta acildiginda goruntu cok kotu, bu neden boyle? benim makinede 5mp, gercek boyutta ayni sonuc, kumlanma mi nedir o oluyor. cok kotu.
  • akşam florosan ışığında flaşsız çektiğim için.
    resim2
    flaşlı çekim buydu..

flaşlı
  • 3264*2448 boyutundan 800*600e düşürdüm sayfa açılmıyordu.
    link
  • quote:

3264*2448 boyutundan 800*600e düşürdüm sayfa açılmıyordu.
    link

kardeş çok teşekkür ederim. emeğine sağlık...
  • arkadaşlar konica minolta dimage x1 ile çektiğiniz resimleri buraya ekler misiniz?

farketmez makro da olabilir manzara da, herşey olabilir...

şimdiden teşekkürler...
  • erişim iznimiz olsaa..
  • ya dostlar ne zaman resim ekleyebileceğiz ???...

'''Bu özellik ya kapalı yada erişim izniniz yok.Eğer üye olarak girmediyseniz lütfen foruma üye olup tekrar deneyiniz. ''' diyor. ne yapacağız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.