Şimdi Ara

Kongre üyeleri oy tercihleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pek çok fenerbahçeli arkadaşım var ve tamamına yakını aziz yıldırım dan nefret ediyor.
    Sanal ortamda bakıyorsun durum aynı.
    Ama konrede görüyorsun adam çok ezici bir şekilde kazanıyor.

Kongre üyeleri sıradan insanlarla nasıl ayrışıyor ? Aziz yıldırım'ı bir kenara bırakalım, bir başkan adayı nasıl oy toplar ? Tek tek üyelerin cebine para koyacak değil, bu binlerce üyelerin tercihleri nasıl genel taraftar tercihinden farklı olabiliyor ?

• Ali Koç adaylığının büyük etkisi olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali Koc one sürulerek kandirildigimizi düşünüyorum.

Benim bildigim Aziz Yildirim en az 2 sene daha burada. Bosuna hayal kurmayalim.

• Körlükle alakası yok 2000 tane delegesi var adamın. 2000 tanede aylık Azizden 10000 lira alan yalakaları. Pek kasmayın Aziz Yıldırım kongrede gitmez gidemez

• quote:

Orijinalden alıntı: Aykut Çıkabilir

Körlükle alakası yok 2000 tane delegesi var adamın. 2000 tanede aylık Azizden 10000 lira alan yalakaları. Pek kasmayın Aziz Yıldırım kongrede gitmez gidemez

10.000 ile 2000'i çarpsana bi çıkan sayıya sen inanıyor musun
  • quote:

Körlükle alakası yok 2000 tane delegesi var adamın. 2000 tanede aylık Azizden 10000 lira alan yalakaları. Pek kasmayın Aziz Yıldırım kongrede gitmez gidemez

yavaş salla, aylık 20 milyon tl üyelere eft mi yapıyor bu adam ? yıllık 240 milyon tl yapar, 17 yıllık başkanlıkta 4 milyar (katrilyon) vermiş demektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

Aziz derken kulüpten bahsettim kulüp Azizin olduğu için. Kulüpten veriyorlar o adamlara o maaşları.

Örneğin şu adamın kulüpte hiçbir yetkisi yok sadece Aziz Yıldırım yalakası diye öylesine bir işçi sıfatında durup 8000 TL maaş alıyor kulüp kasasından.
     Kongre üyeleri oy tercihleri Kongre üyeleri oy tercihleri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstifa ve Prim Günü
    2 ay önce açıldı
    DH AĞA SEÇİMİ OY PUSULASI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Abi öyle yalakası olan her adama işçi sıfatı gösterip kongre üyesi yapıyor adamları 10.000 TL ile oy kullanabiliyorlar , aylıkta maaşlarını kulüp kasasından veriyor. O paralar çok paralar değil kulüp için

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

Aziz derken kulüpten bahsettim kulüp Azizin olduğu için. Kulüpten veriyorlar o adamlara o maaşları.

Örneğin şu adamın kulüpte hiçbir yetkisi yok sadece Aziz Yıldırım yalakası diye öylesine bir işçi sıfatında durup 8000 TL maaş alıyor kulüp kasasından.
     Kongre üyeleri oy tercihleri Kongre üyeleri oy tercihleri

kulübün mali durumu tarafsız bir şirket tarafından kontrol ediliyor. kimseye el altından para verilemez. çalışıp karşılığında maaş alıyorsa zaten bunda satın almalık bir durum yok. normal çalışan maaşı neyse onu ödüyorlardır.

• Fenerbahçe kulübünde Aziz karşıtı olan kimse çalışamaz bu yüzden hepsi Aziz Yıldırım yalakasıdır bundan bahsediyorum. Hepsine yüklü miktarda maaş alıyor ve hepsi kongre üyesi oldu işte 2000 adet delegesi burdan zaten

• Çünkü kongre üyeleri Aziz Yıldırım'ın ne kadar güçlü olduğunu biliyor, Fenerbahçe'yi Hulusi Beyden çok daha iyi yöneteceğini biliyor. Hulusi Belgü 75.000 kişilik stad yapacağız diyor sezon boyu stad bomboştu, böyle bir proje ile ancak çocukları kandırır. Kongre üyeleri çoluk çocuk değil. Aziz Yıldırım'dan iyisini yine Aziz Yıldırım'ın getireceğini biliyorlar. Aziz Yıldırım bu kulübün efsane başkanlarından biridir ilerde birçok tesise de adı verilecek. Özetle, muhalif olma sevdasına kapılmış gençler yok kongrede.
  • karşısına çıkacak rakip yok. bu seçimde dediginiz gibi Ali Koç ön plana atildi.

ya Saadettin SARAN a secilme hakkı verilseydi?

Aziz Yıldırım kendi ciftligini kurmuş.
    buna engel olabilecek tek isim Saran'dır.
    ne diyor konusmada aziz bey, ben adilim. kimseyi atmadim sadece hainleri attim. ulan en büyük hain sensin. senin yüzünden biz şikeci lekesi yedik. senin kaprislerin yüzünden GS ye 9 sampiyonluk verdik.
    10 senedir sürekli konusursam yer yerinden oynar diyor. ama bir türlü konusamiyor.

• Ali Koc u veliaht olarak gosterdigi icin oldu, Ali Koc da konusmasinda baskanimiz soyle iyi, boyle iyi deyince oldu

Zaten Hulusi Belgu de sunu soyledi. Keske Ali Koc simdi aday olsa da hepimiz ona versek dedi, yani kongrenin Ali Koc a olan inancindan secildi Aziz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alexxx202020

quote:

Orijinalden alıntı: Bionic.

Çünkü kongre üyeleri Aziz Yıldırım'ın ne kadar güçlü olduğunu biliyor, Fenerbahçe'yi Hulusi Beyden çok daha iyi yöneteceğini biliyor. Hulusi Belgü 75.000 kişilik stad yapacağız diyor sezon boyu stad bomboştu, böyle bir proje ile ancak çocukları kandırır. Kongre üyeleri çoluk çocuk değil. Aziz Yıldırım'dan iyisini yine Aziz Yıldırım'ın getireceğini biliyorlar. Aziz Yıldırım bu kulübün efsane başkanlarından biridir ilerde birçok tesise de adı verilecek. Özetle, muhalif olma sevdasına kapılmış gençler yok kongrede.

Sezon boyu stad, taraftarın Aziz Y.a olan öfkesinden dolayı bomboştu.

Bana belgelerle gel. Al sana belge görüyor musun ortalamaları kaç yıldır kızgın bu taraftar(!) biletleri bedava alırken de mi kızgınlardı?

http://www.transfermarkt.com.tr/fenerbahce-istanbul/besucherzahlenentwicklung/verein/36

• Mevcut kongre kesinlikle FB taraftarını temsil eden bir kongre değil.

Bu durum benzer şekilde GS için de geçerlidir, BJK'yi bilemeyeceğim.

FB'de ekonomik durumu iyi olan ve kendilerini elit tabaka olarak gören çekirdekçilerin hakim olduğu bir kongre delegasyonu hakim.

GS'de ise liselilerin istemediği hiçbir adam kolay kolay kulüpte başkan olamaz. Terim gibi efsane bir adamı dahi Aysal ve liseliler çiğ çiğ yediler...

Şu an için görülen tek çıkış yolu köprüyü geçene dek ayıya dayı demektir FB'de. Ali Koç başkan olduktan sonra AY'ye biat edeceğini sanmam öyle olsa yönetiminde olmayı kabul ederdi.
  • Adam rakipleri içeri almıyor görüntü olsun diye biraz bırak çok şükür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.