Şimdi Ara

Konfigürasyonlar standart mı ? Aynı model farklı özellikler nasıl oluyor ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 20 gündür bir laptop için karar vermeye çalışıyorum. Asus A6V iyice gecikince Acer tm4104 wlmi ya karar verdim ve sipariş ettim. Ancak web de aratttığımda Acer in kendi web sitesi dahil hiç bir yerde böyle bir Model göremedim. Sadece Türkiyede var. Bir de dilini anlamadığım türlü türlü başka sitelerde. Romanyada mesela ya da rusça yazılar olan sitelerde. Bir de her birinde konfigürasyonlar değişiyor. Birinde ekran kartı oluyor. Birinin çip seti 855 oluyor, kiminin işlemcisi dothan kiminin hardiski farklı . Nedir bu anlayamadım. Bu standart bir model değil mi ? Konfigürasyonları neye göre değişiyor .

Acer travelmate tm4104wlmi kullanan arkadaş var mı ? Bu bilgisayar hakkında tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Bir de bu Aynı model farklı konfigürasyon durumlarını çözebilen arkadaş varsa bilgilerinden faydalanmak isterim.
    Çok teşekkürler.

• slm,
    acer 4104 wlmi modeli evet sadece türkiyede kont bilişm de var,
    çünkü, kont bilişim acerin distirbitörü ve kampanya amaçlı ürettirdiği bir ürün,
    başka erde olmaması çok doğal,
    dahası
    ürün hakikaten çok güzel , şuan elimin altında:)
    3D oyunlarda oldukça başarılı,
    şıkdizaynı var,
    tavsiye ederim,
    ha buarada
    aynı üründn toshibada var,
    aynı konfigörasyon, biliyorum çok araştırdım çünkü, fiyatı ise 2bin küsür dolarlarda, yani bu kampanya çok başarılı bence,

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.