Herkese merhaba, kendime yeni bir makine toplayacağım, genel amaçlı olacak(oyun program…). Araştırmalarım sonucunda aşağıdaki bir konfigurasyon seçtim. İlk sorum, konfigurasyon hakkındaki görüşleriniz nelerdir. İkinci sorum, fiyat biraz fazla geldi, birkaç parçadan kısmak istiyorum, bu gücü en az etkileyecek parçalar ne olabilier. Çok teşekkür ederim. İyi bayramlar. Tuğba,
ANAKART: Epox 9NPAJ SLI -NF4 İşlemci : AMD 64 3000 + VENICE Ekran Kartı : Sapphire 256 MB Ati X700 Pro Advantage (pcı- e) Ram : 512 DDR2 Kingston Harddisk : 80 GB Samsung Sata2 Monitör : LG F700 B DVD : Asus DVD writer MAuse, Klavye, Disket Sürücü.
Fiyat :1070$(kdv dahil)
kısabilecek bişey yok diye düşünüyorum hatta oyun amaçlı kullanacaksan ekran kartı ve rami biraz daha artırman gerekecek 80 gb hdd yetecek mi?Çok mp3 dinleyen ve arşiv yapan biriysen yetmeyebilir rami 2x512 mb a çıkartman gerekli en azından ve amd de ddr2 ram çalışmıyor
SLI anakart yerine Nforce4 Ultra daha ucuz bir anakart alabilirsin. MSI K8N Neo4 FI veya Asus A8N-E olabilir. Zaten SLI anakart ile Ati ekran kartı pek mantıklı değil. Rami DDR2 yazmışsın.
Amd de DDR2 desteği yok. Twinmos hatta zamanları iyi 400 MHZ OEM ucuz bir ram alabilirsiniz. Asus iyi ama Nec dvd-rw ucuzsa tercih edebilirsin.
Kasa var mı? Yoksa iyi bir kasa alma çalışın. Aopen,Asus veya Foxconn modellere bak.