Kondisyon küreği almak istiyorum ama pek bilgim yok kullanan varsa bir kaç soru sormak istiyorum.
Göbeği eritmeye yardımcı olur mu ne kadar kalori yakarsınız bir de sadece üst vücudu mu çalıştırıyor sadece?
Koşu bandı ya da kondisyon bisikleti de düşündüm fakat dezavantajlarından vaz geçtim eğer yeterince kalori yakmaya ve formda kalmaya yarıyorsa kondisyon küreği almak istiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Theori
Kondisyon küreği almak istiyorum ama pek bilgim yok kullanan varsa bir kaç soru sormak istiyorum.
Göbeği eritmeye yardımcı olur mu ne kadar kalori yakarsınız bir de sadece üst vücudu mu çalıştırıyor sadece?
Koşu bandı ya da kondisyon bisikleti de düşündüm fakat dezavantajlarından vaz geçtim eğer yeterince kalori yakmaya ve formda kalmaya yarıyorsa kondisyon küreği almak istiyorum.
bende ikisi de var... şunu söyleyim sana.. kesinlikle almalısın! göbek eritmede spesifik bir özelliği yok gibi ama tüm kaslarını çalıştırdığı için sanki yüzüyormuş gibi o yüzden harika bir ürün...
bende dynamic rw730 kürek var... eliptikte var kesinlikle tavsiye ederim...
bende dynamic kosu bandı var. Kullanmayı bılırsen faydası cok. Dızlerde rahatsızlık olusturabilıyor ama. Kurek daha ıyıdır zannımca. Fıyatları nasıl?