Şimdi Ara

Kondansatör ve Alternatif Akım Hesaplamaları Kalkmış?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
3
Favori
2.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kazanımlarda işlemli soruların hepsinin kalktığı sadece tanım ve işleyişi kaldığı yazıyor fakat soru bankalarında işlemli sorular da var(2018/19 yeni basımlarda bile), şimdi çıkabilir mi bu tarz sorular?

• efsane geri döndü...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-82E42766B

Bu mesaj silindi.
    Hocam sizi tanıyorum, gruba girmek için de mesaj atmıştım ama geri dönmediniz. Yani tam olarak ne anlattığınızdan haberim yok, o gruba dair eski mesajlar duruyorsa okumak isterim.
  • Hocam görmeyenler için tekrar bu konu hakkında paylaşımda bulunacak mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam siz god of education'sunuz sanırım. sizle iletişime geçme şansımız var mı öğrenciler olarak?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam sizin bu konuda fikriniz nedir? Biz öğrencilere bir yol gösterseniz çok iyi olur. Talim Terbiye Kurulunun açıkladıkları kazanımlar dışında çalışmadım. Umarım bir karışıklık olmaz.

• Teşekkürler hocam :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yav arkadaş bakınız lütfenhttp://ttkb.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2018_10/30100127_2019_yuksekogretimegecis_kazanimlar.pdf

572 sayfalık dokümanın başında parantez içinde ne yazıyor: ÖSYM TARAFINDAN 2019 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK TYT VE AYT SINAVLARINA ESAS.
    Böyle bir doküman öğrenciler daha sağlıklı çalışabilsin ve soru işaretleri kalksın diye yayınlanmışken bu tertemiz delirmeceler neden? :D. Eksik bildiğim veya yanıldığım bir nokta varsa aydınlatın lütfen, bu kadar insanın böylesine basit bir belge ve baştaki parantez içindeki kısa açıklamaya rağmen hala bunları tartışması garip çünkü, kaçırdığım bir şeyler olmalı.
    Ortaya 3 tane koyulan müfredat da yok araştırdım bulamadım açıkçası. MEB'in kazanımları esas alınarak YÖK'ün himayesindeki ÖSYM 2019 sorularını hazırlayacak. MEB dışında hiçbir kurum ortaya müfredat kazanımlarını koyamaz. Tek bir müfredat kazanımları belgesi var o da yukarıda paylaştığım. Dediğim gibi yanlış bildiğim bir şey varsa aydınlatınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hubatuko -- 18 Mart 2019; 1:2:21 >

• Çap fasikulu var bende konu anlatimi bildigin full işlem ne yapacagimi sasirdim acikcasi

• Fizik hakkında kısa bir açıklama yapayım:

TTK'ye göre bazı konuların hesaplamalarının kalkmasına aldanmayın. Kalkması şu anlama geliyor: "Size sayılar verip sayısal değer buldurmayacağız". Yani o konudan soru gelecek ve yorumlama olacak. Yorumlarken mantıkla da gidilebilir; formüller de kullanılabilir. Mantık kurarak çözmeye çalışırsan 3-4 dakikan gider ancak formülle deneme yaparsan 20-25 saniye sürer.

• aytde sadece mekanikte bazı konularda işlem var diğer konularda hiç işlem yok tytde ise sadece elektirik akımında işlem var AC de sorucagı sey grafik ya da lamba sorusu olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.