bana hiç vermedi şimdiye kadar o coin tuzağına bir defa düştüm o da çok sevdiğim van basten - guilit ikilisini alabilmek için son 50 oyuncu kala bile vermemişti hala |
(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (713. sayfa)

-
-
Bende top açılımlarında şansız olanım ama epiklerde şöyle çıkardım. Tekte Van Basten, 13. de Matthaus, 24. de Owen yakaladım. Başkada bir şey yok maalesef.
-
bu oyunu yapanlar tam karaktersizler ya kadromda kahn var courtois var dida var gidiyor terstegen açıyor her para verip aldığımda kesin bir kaleci varsa onu açmaya çalışıyor adi oyun. para tuzağına çok düştüm ben artık yemiyorum baya kazıklandım tabi bu arada :)
-
Hocam konami taş mı yisin? :d
Değil 150 300 oyuncu içine bile koysa coin alan sayısı azalmaz. Dolayısıyla akın akın akan bir ırmak varken neden önüne set koysun. 100 oyuncu arasına koysa bu sefer az coine vermiş olacak oyuncuyu konaminin işine gelmez.
-
daha zor olmalı bence bıktım artık full 11 kişi epic kadrolardan ya hepsi uçuyor sağa sola zaten bir haftada 3 epic gelmesi tam saçma bir seferde alıyorlar 3 ünü bir den. zor olması lazım bu işlerin belli sıralamaya girene belli açma hakkı vs şeklinde 11 epic ile oyun gerçekten eziyet
-
Şansı yüksek olsa hiç para harcamayan insanları da çekebilir.
-
merhaba tv samasung 65qled 80t hdmo2.1 120hz
tepkime süresi olarak monitör ile belki boy ölçüşmez ama böyle bir tv var ise monitör almaya gerek var mı 10k lık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tv'nin tepki süresi olukça iyi. Detaylar için rtings sitesine bakabilirsiniz.
-
Ya hic başlama ya da paran coksa bol bol epic bulmaya calisacaksin.
Oyun sadece hızlanmış o kadar. Para harcayanlara karşı asla kazandırmıyor seni, takım Pendikspor’a bağlıyor para harcamış kadrolara karşı.
Yalnız Süper ligten Gedson geldi, baya iyi..
Oyunda bile çiğersiz nımıssız :D
Ulan oyun yeni insan bari 1 tane % 100 epic verir paragöz herifler 150'lik paketten 1 tane top açmayı giriş ödülü diye veriyor.
Oyunda sheva falan gelince gördüğüm kadarıyla top sürme geri gelmiş ama bir güncellemeye bakar eski hantal haline gelmesi. 80'lik stoperler 102 mbappe yakalıyordu malum.
-
bu kadrolara coin açmakla olmaz direk hesap satın almak lazım.Kaç kuruştur şöyle.bir.kadro aşağo yukarı yrdeklerde böyle.olsa 20k istenir herhalde..
Oynanış şuan iyi ama 2. Güncelleme gelirse ve o eski hantal haline dönerse oyun hemen bırakır fifa'ya geçerim net yani.böyle devam ederse bu yıl devam edebilirim efootbal'a.
En çok Canımı sıkan şey,İki adam boyu öndeyim,rakibin en dandik defans oyuncusu olduğu halde,sana yetişebiliyor olması
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 12 Eylül 2023; 23:41:54 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tamamen epic oyunculardan oluşan bol paralı takımlarla karşılaşmamak için düşük özellikli bir teknik direktör alıp öyle oynamanız gerekiyor.
Takım gücünüz düşeceği için oyun,o güce denk rakipler bulmaya çalışıyor.
Zeitzler vb teknik direktörle oynayıp oyıncularınızı 101 ov gibi güçlere ulaştırırsanız peş peşe epic kadrolu takımlar geliyor.
Oyunda böyle bir eşleştirme sistemi yok, tespitiniz yanlış bence. Benim takım gücüm 3040 olmasına rağmen 2500-2600 bandında çok rakiple oynadım klasmanda. Senin dediğine göre bu adamların karşısına çıkmamam gerekirdi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyun şu haliyle iyi. Yanlızca oyununa cok fazla müdahale ediyor konami. Bide x basıp top alma olayı olmasa.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu konuda kesinlik yok gibi ama 101 ovluk zeitzlerli takımıma her maç ,en az 20 bin tl değerindeki tamamen iconlardan oluşan rakipler denk gelince diğer hesabımda böyle bir yöntem denedim.Şimdilik fena gitmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 13 Eylül 2023; 9:53:21 >
futbolcular artık ceza sahası dışından şutları daha hızlı şekilde ayaklarından çıkarıyorlar ve sanki isabet oranını da biraz düşürmüşler
-
Tesadüftür bence, zaten şu an oyunda takımı güçlü olmayan oyuncu çok az ben 10 maçta 2 kez öyle takıma denk geliyorum 2600lük falan.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X