Şimdi Ara

(KONAMİ) Efootball 2026 /Ps5-Ps4-Xbox-PC-Mobil-/[ANA KONU] (515. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: complete_ , memnunov Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (4 Mobil) - 8 Masaüstü5 Mobil
5 sn
24.490
Cevap
235
Favori
1.027.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
76. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 513514515516517
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yanlışınız var. Konami 14-17 arası bakım olacak diye günlerdir bilgi veriyor. Bakım olduğu günlerde Konami hiç bir zaman sunucuları açmıyor. Yıllar böyle. 16'sında yeni sürümü indirebilieceğiz ancak 17'si sabah 11'e kadar yine olağan bakım günü(her perşembe olduğu gibi)

・ Büyük Ölçekli Bakım

14/11/2022 02.00 (UTC) - 17/11/2022 (Hizmet, bölgeye göre sıralı olarak geri gelecektir) yazmışlar ama normalde bile bakımlar zamanında bitmiyor. Üstelik pat diye kesildiği oluyor. Maç yaparken kesilirse üstüne bir de nezaket seviyeniz etkileniyor. 3 gün hiç bulaşmayın.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

En doğru açıklama gerçekten 17 si akşama maçları rahat yaparsınız arkadaşlar şu an online modlar kapalı büyük güncellemelerde hep böyle oluyor.

İnş güzel yenilikler olur ilk defa bi güncellemenin 3 gün sürdüğünü gördüm fıfa gibi turnuvalar bekliyorum şahsen 3 gün az süre değil ve oyuna çok eleştiri var aslında ondan dolayıda iyileştirmek istiyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu linkte her şey yazıyor match pass sisteminden tutun da yeni epik oyunculara kadar. Epik Maradona (86 dünya kupası kartı) ve Neymar gelecekmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalel99 -- 14 Kasım 2022; 13:55:8 >

• Match pass sistemi efootball parasıyla fukaralar için de regular adıyla bi kısım varmış 😂😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • blackprague kullanıcısına yanıt

Sen yine dua et fakirler için de regular diye bölüm koymuşlar ben olsam hiç koymazdım, oyunu zaten bedavaya indirdiniz oynamak için para söküleceksiniz.

• Kalel99 kullanıcısına yanıt
    Haklısın bro Konami işte Mevlana gibi ne olursan ol gel diyor. Herkese kapımız açık diyor. Ödül kısmını gördün mü paso 3* aday sözleşmesi 😂😂😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 14 Kasım 2022; 14:13:40 >
  • (KONAMİ) Efootball 2026 /Ps5-Ps4-Xbox-PC-Mobil-/[ANA KONU]

Gitti bin kağıt..

• Sezon 2 kapağı..

(KONAMİ) Efootball 2026 /Ps5-Ps4-Xbox-PC-Mobil-/[ANA KONU]

• superegoid S kullanıcısına yanıt

İkisi 1000 e bitmez bence.

• Ortaklaşa maçlardan haber var mı?Güncellemeyle gelebilir mi?

• neo23 kullanıcısına yanıt

Yok gibi duruyor.

• Arda turneo turnuvasında esporcuyu yenerek 1. Olmuş helal olsun. Milli takıma mücahit'in yanına entegre etmek lazım hemen daha 15 yaşında.

(KONAMİ) Efootball 2026 /Ps5-Ps4-Xbox-PC-Mobil-/[ANA KONU]Arda Yıldızyoutube
    eFootball 2023 Arda--Golaaazooo VS M_Mestre Entregados tournament GRAND FINAL
    https://www.youtube.com/watch?v=0XCGH3ho224&feature=youtu.be

• Hem oyunu yerden yere vuruyorlar rezalet diyorlar hem de 3 gün oynamadan duramıyorlar :) Oyun offline olarak 10 numara, kimse gameplaye laf etmesin ufak dokunuşlarla en iyi pes oyunu olur. Sadece şutları çok beğenmiyorum iyi vurup vurmadığımı bar dolarken hissetmek isterim eski peslerdeki gibi. Grafik de yeterli bana göre, oynanış iyi olsun grafik zerre umrumda değil.

• Oyun ofline olarak gayet guzel ama ofline oynanacak bisey yok. Ne lig var ne organizasyon ne duzgun takim. Online kende cok agir ve tepkiler cok gec

• Kalel99 kullanıcısına yanıt
    Ben spikeri iptal etmiştim oynarken adam hepsini kapatmış ama daha güzel olmuş terapi gibi geldi
    Bende buna yakın birşey ayarlayarak oynayacağım ilk fırsatta, oyuna gelirsek sinirleri alınmış gibi oynuyor

• Serverlar kapalıymış galiba :)

Kardan adam olur,konami den olmaz.

22 güzeldi yinede idare ederdi. Ama 21 deki bebeleri çekeceğim diye,oyunun içine ettiler o tayfa oynasın diye, özellikle defansı yine otomatik yapay zekaya bıraktılar.

Allah'tan yeni plus sistemi geldi de,bedava olanları oynuyorum paso..

Ne fifa oynanır nede pes.

Plus akar bu saatten sonra

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • suÇ kullanıcısına yanıt

Ne oynuyosunuz hocam

• Catcheee C kullanıcısına yanıt
    ghost of tsushima,AC.Valaha, ve şuan metro exodes

Sabah akşam pes oynamaktan,bunları oynamıştım hiç.

• suÇ kullanıcısına yanıt

Ghost of bitirdim inanılmazdı metro Exodus çok anlamadm İngilizce bide çok zor geldi ya bana :(( plus olayı cidden süper oldu

• Catcheee C kullanıcısına yanıt
    Ghost of ben daha bitirmedim mahsustan,en sona bıraktım onu bilerek :) Metro tam benlik,dalmalı FPS oyunları sevmem ve sessizlik üzerine dayalı tarzları çok severim.bu yüzden beğenmediniz kesin.evet plus çok iyi oldu

• 
Sayfa: önceki 513514515516517
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.