Şimdi Ara

(KONAMİ) Efootball 2027 /Ps5-Ps4-Xbox-PC-Mobil-/[ANA KONU] (1549. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
30.994
Cevap
260
Favori
1.315.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
50 oy
Giriş
  • oyunun metasında teknik direktör, futbolculardan daha önemli. iyi bir teknik direktörle takımınız orta derece olsun her türlü iş görür haberiniz olsun yeni başlayan arkadaşlar varsa. yani şöyle söyleyeyim bağlantı > teknik direktör > futbolcu

en az etkili olan futbolcu yani futbolcularda da en önemli olan kısmı defans>dos>kaleci>forvet>orta saha

rakipte kim olursa olsun yani defans hattınız ve teknik direktörünüz iyiyse ayağınıza düzgün top gelmez. o yüzden önem vermeniz gereken yer defans. oyunda zaten açın sıralamaya bakın ilk 100'dekilerin bir çoğu uzun topla kontra oynuyor. defans en geride onda olduğu için. onlarda da şaşmaz olarak 5 ya da 6 defans var. dos'ları da defanstan sayıyorum açın hepsine bakın.

Kanatlara 2 oos, öne 2 forvet. Top rakipteyken o 2 oosdeki ronaldinho bile top kapma savaşı veriyor.

Oyunları da hep şu: Forveti kaçıramzsa, oosdeki hızlı 107 108lik adamlarla kanatlara koştur son çizgiye in etrafında dön 30 tane şut feyki yap defanstan kurtulursan yerden cezasahasına pas ver gol at.

Adam maçı 60 isabetli pasla bitiriyor. Sadece kanada koş, etrafında dön yaya doğru koş oyunu.

Geçen gün ilk 100den bir yayıncıya karşı tek mavide 5 3 2 oynadım hücumcu beklerle. Nasıl ağladı oyunu çirkinleştiriyormuşum sözde. Sen de 5 tane arkada çakılı bekliyorsun duvar çekmişsin. Ben yan yana dizince mi sorun oldu. 0 0 bitti 17 puanı azaldı. Çok keyif aldım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sıralamadakilerin çoğunun oyuncuları eşşek gibi zaten ona rağmen defansa yatıyorlar. İyi yapmışsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Şu oyunda bağlantı belki de en işe yaramaz şeydir.

Ne alakası var bağlantı kötüyse hareket bile edemiyorsun düzgün

Teknik direktörün bağlantı oyunundan bahsediyor muhtemelen.

3350 ve üzeri kadro kuranlar,kendi takım güçlerindeki rakiplerle eşleşsinler!!Bunlarla karşılaşmamak için takım gücünü 3170 lere düşürdüm,hala bizim ülkeden,oyuna inanılmaz paralar basmış adamları bize rakip olarak getiriyor!!

Algoritma işte,sen de böyle oyuna astronomik paralar bas,sen de rahat kazan ,algoritma böyle dese de gidip bilmem hangi oyuncu için ,bir oyun karakteri için en az 20 bin tl yi çar çur edemem!

Pes 20 ve 21’de para harcayan oyuncunun bile bir adabı vardı,oyun,sana da para harcayan rakiplerin oyuncularına denk epic oyuncular veriyordu.Bu önceki oyunlarda epic pakette ,bazen tekte veya üç seferde şu anki 108 lik oyunculardan buluyorduk!Şu anki oyunda ,tekte böyle epic oyuncuyu rüyamızda görürüz.Senden 15 bin tlyi çekmeden oyuncuyu vermez!

E footballdaki bu para harcama çılgınlığı,ülkemizde çok iyi durumda olanların az sayıda olmadığını gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 6 Ekim 2026; 17:7:55 >

• neo23 kullanıcısına yanıt

Yani bunu istemek de pek adil değil aslında. Sonuçta klasman oynuyorsun yapacak bi şey yok.

iş yapmaz. Arkadaşımın ve kendi hesabıma çıkarttım. Elimdeki Cantona'nın yanına yaklaşamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 5 Ekim 2026; 23:19:19 >

Cimrilik olmuyor bu oyunda hele hergün sıralama kasıp düzenli oynayan varsa rakiplerinin çok gerisinde kalıyoruz

150 topta del piero paketinin tamamını, 40 topta guliti aldım şimdi mutluyum sunucu gelince sıralama kasıcam zaten   bağımlı değilseniz ve hergün oynuyorsanız ayda 1-2 kere pakete girmenin sakıncası yok gibi ben boşu boşuna eziyet etmişim fonlara yatırsaydık daha çok zengin olurduk  

Ücretsiz oynayın bu sistemi ayakta tutmayın. İki yol var

1- Ortalama etkinlikler giriş bonuslar vs kampayalar birlikte aylık 750 coin geliyor. 12 ay biriktirip, bir yılda en kötü top açılışı bile olsa 3 tane garanti epic almak.

2- Ücretsizlerle menajer falan alıp arada birikenlerle 900 tek onlu denemek. Bir pakete 3 onlu atmaktansa, 3 pakete ayrı ayrı tek onlu basmak şansı artırıyor.

Düzenli coin alanlara saygı duyarım ama bu pahalı hesap ortadayken satın almak mantıklı gelmiyor.

Ben hep açan biri değilim bu arada son aylarda del piero ve gullit için açtım her hafta açanlar zaten bağımlı olmuşlardır ama hiç yatırmayıp birikim yapmak eziyetten başka birşey değil.2 ay 50 coin için bile 15er dakika etkinlik yapıcaksın 1800 coin biriktireceksin, 20 top açıcaksın muhtemelen onun içindeki epiclerden birini alma şansın %10 bile değildir. Böyle olunca harcadığın zamana yazık oluyor bozulan morallerde ayrı cabası.Öğrenci adamlara lafım yok tabiki

Coin kampanyaları oluyor onları alıp biriktirmek çok mantıklı ama bu ara hiç gelmedi nedense

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mariano3 -- 6 Ekim 2026; 1:27:1 >
  • PS exclusive oyunlar oynamıyorsanız xbox geçeceksiniz. Coini hepsiburadadan yarı fiyatına alabilirsiniz. Low spender takılacaksınız, en mantıklısı o. Sadece meta kartlara girerseniz çok uçmadan oyundan keyif alacak bir kadro kuruluyor.

Çok pardon hocam bağlantı dediğinizde menajerin bağlantı oyununu gitti aklım. O konuda çok haklısınız kusura bakmayın.

Anladım bi yanlış anlaşılma olduğunu önemli değil. Dediğin gibi bağlantı oyunu bence de işlevsiz

bir de yan hesaba başladım, nasıl olacak bilmiyorum :)

hocam bunların hepsi lisans anlaşmaları ile oluyor. Yani gidip oyuncuyla anlaşması lazım, para istiyorlar karşılığında haliyle fizibilitesine bakıyorlar, yani ne kadar satarım, ne kadar kazanırım, ne kadar öderim vs.

ibrahimovic çok istenen bir oyuncuydu, KONAMI yüksek bir anlaşma yapmasına rağmen kar elde edecek kadar çok sattı. Robben ne getirir ne götürür bilmek zor :)

Fenomeno ile ne kadara anlaşırlar bilmem ama gelirse açan çok olur 250 li paket bile olsa

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.