Şimdi Ara

(KONAMİ) Efootball 2026 /Ps5-Ps4-Xbox-PC-Mobil-/[ANA KONU] (1340. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.802
Cevap
247
Favori
1.136.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
48 oy
Popüler Konular listesinde
85. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 13371338133913401341
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Smart Asist ayarı kapalı olsa bile devrede gibiymiş gibi hareket eden yalnızca benim oyuncularım mı sizler de benzer bir durumdan şüpheleniyor musunuz?

Normal kafa vuruşu yapıyorum havada dudak uçuklatana çeviriyor ve topu yere doğru vuruyor.

Oyuncuyu yukarı koşturmaya çalışıyorum aşağı koşuyor.

Aşağı pas atıyorum geri pas atıyor. Hem de uzun geri pas.

Belki ben kuruntu yapıyordum diyordum. Dün akşam arkadaşım uğradığın co-op oynadık. Ben Steam hesabımdan oynarken ona Xbox'ı verdim. O da birebir aynı şeyleri söyledi. Tuttuğum yere gitmiyor ve pas atmıyor diye.

Kontrol ettim smart asist kapalı.

Pas yardımı seviyesi 1'in içine mi gömdüler ne yaptılar son güncelleme ile.

Bunu test etmek için pas yardımı seviyesini 2 yaptım, bakalım bir şeyler değişecek mi?

Ben pas yardım seviyesi 2 oynuyorum "Aşağı pas atıyorum geri pas atıyor. Hem de uzun geri pas." bu bende de oluyor. Ekstra olarak bazen yerden pas atmaya basıyorum özellikle defanstayken direkt havadan atıyor topu

Smart Asist hep kapalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bendede öyle hocam seviye 1 aldım gol yiyeceğim zaman veya pozisyon yiyeceğim zaman pası direk adama atıyor oyun her zaman kontrolü elinde tutuyor, 1 sn önceden herşeye hakim bunu gol pozisyonu yaratacağım zaman daha iyi anlıyorum.

Ben de yazacaktım siz benden önce yazmışsınız. Oyuncuların başına buyruk hareketler yapması durumu önceden de vardı ama asist asist diye tutturduklarından beri arttı böyle sorunlar. Böyle olunca asisti kapatsam da oyun arka tarafta kafasına göre bi haltlar karıştırıyor fikri oluştu bende.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

(KONAMİ) Efootball 2026 /Ps5-Ps4-Xbox-PC-Mobil-/[ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalel99 -- 29 Ocak 2026; 9:44:32 >

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

inşallah böyle bir şey yoktur ama yazdıklarına göre yaptılar smart asist olayını da 1 - 2 hafta içinde de kapattık derler bunlar

Madem Öyle İmza Mimza Yok !!!
  • (KONAMİ) Efootball 2026 /Ps5-Ps4-Xbox-PC-Mobil-/[ANA KONU]

Bellingham Tam orta saha, Pedri orkestra eze boşluk kollayan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalel99 -- 29 Ocak 2026; 9:45:12 >

yok hocam bende pas seviyesi 2. bu kadar bariz farklılıklar hiç olmadı

bazen hafif bir ittirme, oyuncu kendini düzeltirken artistik bir animasyon filan hissediyorum ama ben normal şut atmışken kontrollü şuta dönme, ya da marsilya yaptığımda farklı bir çalım vs gibi şeyler hiç olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalel99 -- 29 Ocak 2026; 9:52:34 >

şu sağlam 3 stoperli paket ne zaman gelecek arkadaş

tam benim aradığım paket işte gelde coin alma şimdi (KONAMİ) Efootball 2026 /Ps5-Ps4-Xbox-PC-Mobil-/[ANA KONU] 

Madem Öyle İmza Mimza Yok !!!
  • Bugün gelen ve pazartesi gelecek paket güzel. Özellikle bellingham,thuram ve pas yapmayı bilene pirlo müthiş. Capello ile bağlantı oyununu aktif edince neler olur düşünmek istemiyorum :)

Ben coin indirimi olmayınca girmiyorum bu paketlere. Haftaya perşembe kampanya olursa, thuram paketi veya perşembe ve yeni pazartesi paketi belli olunca karar veririm.

Manyetik ile momentum dribbling benzer. Ben bu tip skilleri anlayamıyorum. Hissedilmiyor. Long reach tackle, blitz, bullet header ve edge crossing dışındakiler bana plasebo gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gilth -- 29 Ocak 2026; 10:44:3 >

Defansif anlamda Bence en iyi beceri long reach tackle. Stoper ve dos un da bu özelliklere sahip adamların varsa haksız rekabet oluyor.

Orkestra şefleri de benim oyun tarzımı Normalde uymuyor ama pirlom olsaydı kesin kadroya alırdım. Orkestra şeflerinin Gullit i resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalel99 -- 29 Ocak 2026; 11:38:7 >
  • Ya bu oyunla ilgili en büyük sorun oyununun kontrolunun bizde olup olmadığı süreçler.10-15 günlük periodlarla insana iki ucu yaşatması.son 15 gündür akıyordu oyun yensemde yenilsemde ( galibiyet yüzden 60-70 arasıdır genelde) ben oynuyormuş gibi hissediyordum ki şimdi ise 5 gündür tam tersi sürece girmiş gibiyiz oyunu ben oynamıyor gibiyim kontörlüm yok gibi galibiyet yüzdem yine aynı yerlerde olmasına ragmen .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Yazılmış senaryo. Bunlar bilinçli belli bir zaman bizim bölgeyi ağırlaştıryorlar. Diğer bölgeler bizi yeniyor belli zamanda biz hızlanıyoruz onlar yavaşlıyor. Oyunun sürdürülebilirliğini sağlıyorlar. Zaten iyi bir oyuncu iseniz anlıyorsunuz oyun içerisindeki olaylardan.

Eskiden ne kadar iyi idi bu yeni kuşak bu oyunları para hırsı dan dolayı bozdular.

Asla oyunu siz yönetmiyorsunuz. Bu böyle kalacak.

Oyundan zevk alan kalmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 30 Ocak 2026; 1:5:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herzaman ki ayarları yapıp p2p oynayamıyorum bilgisi olan var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.