Şimdi Ara

(KONAMİ) Efootball 2026 /Ps5-Ps4-Xbox-PC-Mobil-/[ANA KONU] (1290. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.324
Cevap
245
Favori
1.121.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
48 oy
Popüler Konular listesinde
30. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 12881289129012911292
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kuhleep

Dostlar bu ayarlar p2p olayı sadece xbox konsolu olan garibana yani bana olur mu. Evde bilgisayar yok modem komşuda eve kablo ile getirip router ile wifi ve konsola İnternet geliyor,

Program PC oyuncusu için. Bir üstteki mesajımda linklediğim konudaki nextdns metodu ile deneyebilirsiniz. Xbox ağ ayarlarında DNS olarak kullanır denersiniz. PS'da da böyle çalışıyor. Yalnız bu şekilde olunca Co-op, oda kurma vs çalışmıyordu.

Tutulması imkansız bi oyuncu olmuş.

Bu arada günün etkinliğini tamamladım 50 coin geldi bendede 90 vardı 140 coine 1 top daha açtım teklide Cruyff geldi. Bugün muhtemel bütün şansımı kullandım.

150+ dolar harcayanlar var Messi için

Kutunun en iyi 2 oyuncusunu çekmişsin hayırlı olsun

(KONAMİ) Efootball 2026 /Ps5-Ps4-Xbox-PC-Mobil-/[ANA KONU]

Bence Cruyff'u böyle basıp,kontra hedef vererek oynat

Bunun en önemli nedeni geriye gelen olduğu için ceza sahası dışına çok yaklaşacaktır.Kontra hedef verirsen biraz daha azalır bu.Becerilerindeki momentum dribbling ceza sahası içinde aktif oluyor o yüzden kaleye yakın oynamalı

Yine de tercih senin tabi

Messi ve Cruyff kontra hedef verdim bu akşam hep. Zaten oyun tercihimde ileride 1 sf 1 gf kontra hedef yaparım. Onların geri gelmesine gerek yok ileride işlerini yapıp güçleri bitmesin

Cruyff'u yarın senin yüklediğin gibi yükleyeyim bi de öyle deneyeyim ;)

Cruyff geriye gelen olduğu için temasının yüksek olması çok önemli.Sen kontra hedef versen de oyun tarzından dolayı animasyonlarda hep topları sırtı dönük şekilde kontrol edecek,rakibi öyle arkasına alacak

O yüzden teması yüksek olursa daha iyi top saklar

Yani öyle top süreceksen daha farklı basım şekilleri yapılabilir tabi.Denge,dribbling artıralabilir vs

Bu arada şunu da unutma bu temas olayı oyuncu koşmazken daha etkili.Eğer sürekli koşarak oynatıyorsan oyuncuları ona göre basım yap

Mesela kimsenin muhtemelen yüzüne bile bakmayacağı şu Khepren Thuram için 700 coin harcadım

(KONAMİ) Efootball 2026 /Ps5-Ps4-Xbox-PC-Mobil-/[ANA KONU]

Hem id si iyi ama en önemli nedeni temas.Bu teması kullanmayı bilirsen o kadar işe yarıyor ki..

Şu Thuramla rakibe sırtıma döndüğümde kolay kolay alamıyorlar

• kartalizma_26 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim

P2P olayını araştır.Forumda anlatanlar oldu.Lagı,ağırlığı,gecikmeyi minimuma düşürüyor

Teşekkür ederim

Aslında çok iyi Türk oyuncular var.Eminim server gelse top 1000 de çok Türk olur.

Şuan Limited Steam adında bir indirim vardı zaten.9 günü kaldığı yazıyor.Bunun üzerine mi 1 tane daha indirim gelecek acaba ?

Hocam kesinlikle yap, :) 1.klasman zar zor bir kişi berabere kaldı benimle. Arkadaşlar üstte anlattı çok az lag var cidden çok farketti bende.

İlk bende beğenmedim çünkü uzun topla kontra oynadım.

Tam bir hızlı kontra oyuncusu Messi arkaya kaçışları durdurulamaz düzeyde. Uzun topla kontra sanki yakın zamanda tarih olacak gibi. Hızlı kontra epic kadrosu olanlar için çok daha iyi bir seçenek haline gelmiş, anladığım bu oyundan. Geçen maç sıkı markaj derin çizgi vermeden defansa kontra verdim, Messi,Cruyff hallettiler her şeyi ve rakibi perişan ettiler. Ben menajerin oyuna etkisinin olmadığını falan düşünmüyorum bu arada kesinlikle ilk kendi uyumunuzu yakaladığınız menajerle yola devam etmek en aklı karı iş para gömmeden önce..

• Bu oyunu hızlandıran programları windowsa yükledim ancak işlemcinin full çalıştığını farkettim fan full speed çalışıyor :) Güvenip bence yüklemeyin birinden birinde trojan olması muhtemel olasılık .. Bilgisayar ne youtube ne instagram ne facebook adam gibi girmiyor bilginize.

P2p nin amacı zaten google sunucularını engellemek

P2p çalışırken o siteler açılmıyor

PES BY ÇAKIRyoutube
    Değerli eFootball Kullanıcıları; eFootball 2026 oyununda Türkiye sunucularının olmamasının olumsuz sonuçlarını hepimiz yaşıyoruz. Bu konuda çalışmalarımız, şikayetlerimiz, çeşitli eylemlerimiz olsa da henüz bir sonuç elde edemedik. Lakin her şeye rağmen, eFootball Türkiye sunucusu olmasa da alternatif çözüm yönetimimiz olan Sunucu Dışı - P2P Eşleştirme Metodunu, 10 günlük başarılı test sürecimin ardından sizlere takdim etmek istiyorum. P2P MOD ile Konami'nin sunduğu Google sunucularını devre dışı bırakıyor, yalnızca rakibimizin ve bizim internetimizi kaynak alarak oynamayı sağlıyoruz. Bu şekilde uzak sunucuların mesafesinden kaynaklı gecikmelerden ve yoğunluğundan arınarak oynanışı iyileştirmiş oluyoruz. Tüm detaylarıyla anlatmaya çalıştım lakin sorularınız olursa yorumlarda buluşalım. Birçok olumlu geri dönüş almanın mutluluğu içerisindeyim. Bu videodaki hedefimiz 300 beğeni! Dünya sıralamasına oynadığımız canlı yayınlarımızı da kaçırmayın, zili açıp tribünde takipte kalın! :) Kanalımıza maddi-manevi desteğini eksik etmeyen yanımızda olan herkese bir kez daha teşekkür ederim. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Katıl butonu ile kanala destek olmak ve ayrıcalıklardan yararlanmak için link: https://www.youtube.com/channel/UCViPtACgSCE1fd9i3adEiXQ/join PES BY ÇAKIR RANKS | eFootball 2023 Aralık Ayı Aşaması Klasman Dünya 1.'Liği -eFootball 2024 Nisan Ayı Aşaması Klasman Dünya 7.'si -eFootball 2024 Temmuz Ayı Aşaması Klasman Dünya 12.'si -eFootball 2025 Mart Ayı Aşaması Klasman Dünya 22.'si Twitch'ten takip etmek için link: ---- https://www.twitch.tv/pesbycakir ---- Videoları beğenmeyi,abone olmayı unutmayalım. Maddi manevi desteğini esirgemeyen yanımızda olan herkese teşekkür ederim. ----------------------------- #eFootball #pes2026 #efootball2026 pes2026, pes26, efootball 26, dream team pes başkanı eFootball defans yapma, eFootball defans nasıl yapılır, eFootball defans yapma taktikleri, eFootball gol atma, eFootball nasıl gol atılır, eFootball gol atma taktikleri, PES 2026 çalım, efootball 2026 nasıl çalım atılır, eFootball dreamteam eFootball ONLİNE efootball 2026 eFootball efootball 2026 TOP AÇILIMI efootball 2026 CANLI YAYIN efootball 2026 LİVE efootball 2026 PS4 efootball 2026 PS5 eFootball CANLI YAYIN pes türkiye pes2026 pes26, efootball 26 dream team pes 2026 myclub, pes 26 myclub, pes 2026, pes 2026 myclub, pes 2024 ps4, efootball 2026 ps5, efootball 2026, efootball 2026 defans yapma, efootball 2026 defans nasıl yapılır, efootball 2026 defans yapma taktikleri, pes 26, pes 2026 nasıl çalım atılır, pes 2026 defans, pes türkiye, pes yani, eFootball defans nasıl yapılır pes 2026, efootball online pes 2026 online, pes2026 klasman efootball klasman pes 2026 myclub, efootball pes, pes 2026, pes 2026 myclub, pes 2026 update, pes 2026 ps5 pes 2026 pc, PES 2026 MOBİL eFootball oyun defans yapma, eFootball defans nasıl yapılır, eFootball dreamteam defans yapma taktiği taktik diziliş eFootball gol atma, eFootball nasıl gol atılır, eFootball gol atma taktikleri, PES 2026 çalım, pes 2026 nasıl çalım atılır, eFootball dreamteam eFootball ONLİNE Pes 2026 futbol, fifa ea games konami eFootball türkiye eFootball PES 2026 TOP AÇILIMI eFootball 2026 CANLI YAYIN PES 2026 LİVE PES 2026PS5 eFootball CANLI YAYIN eFootball CANLI YAYIN umidi sesegel pes başkanı pes sevenler birliği mustafa dizge remzi kamalak sesegel eFootball 2026 efootball26 eFootball 26 eFootball 2026 izle efootball 2026 defans yapma taktikleri efootball 2026 finence dribbling efootball 2026 incelikli top sürme konami efootball efootball türkçe spiker efootball klasman efootball coop efootball co-op hücum defans taktiği efootball türkiye server sorunu efootball sunucu türkiye efootball sunucu sorununa çözüm P2P MOD Aktif etme yöntemi P2P MOD efootball türkiye sunucu
    https://www.youtube.com/watch?v=e36ydc5chhA

10:13 izle

Ayrıca fan ise bende de aynı.Son yamadan sonra oyunun bir şeylerini değiştirdiler.Hem oyunun gpu kullanım yüzdesi arttı hem de işlemciyi daha çok zorluyor

Yine de güvenmediysen kaldır tabi ama trojanlık bir şey yok yani onu diyebilirim.Yani en azından benim için sadece Efootballda oluyor.Cs de felan fan sesi duymuyorum

Aslında toplam 3 momentum var. Saydıkların dışında, özellikle klasmana 2-3 gün ara verip döndüğünde yaşanan momentum. Rakip full 105 üzeri epic dolu ama benim 101 Nunez şov yapıyor. Herifte İbrahimoviçler Messi Neymar Ronaldinho 107-109 arası. Benim 101 defanslarım geçilmez duvar oluyor. Attığım ara paslarda rakip Cannavaro vs mala bağlıyor... Bu da 3. momentum türü. Klasman 4,6 ve 8.olmuş muhteşem kadroları 3160 overall kadroma oyuncak eden momentum türü. Yani senin bahsettiğin 2. momentumlu bize dönmüş hali😂

Not:Kendimi de kötülemiş gibi olmayayım. İyi oyuncuyumdur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İkisinin de ilacı faul yapmak

Özellikle rakip santra yaptığında gerekirse sarıyı yiyeceksin ama o faulu yap.Çünkü hem defans yerleşiminde sıkıntılar var,hem de top sürerken rakip esktra bufflu sürüyor

Faulü yaptıktan sonra o buff kalkıyor,defans yerleşimi daha doğru hal alıyor.Ben böyle yaptığımdan beri uzun zamandır santra bugundan gol yemedim.Atan kişiler oldu onlarda geriye dönüp ileriye şişiren tayfaydı.Faul yapacak açı yoktu

Tabi dikte yediysen ne yapsan boş o golü bir şekilde yersin

Orijinalden alıntı: ronaldinho1434

P2p nin amacı zaten google sunucularını engellemek

P2p çalışırken o siteler açılmıyor

PES BY ÇAKIRyoutube
    Değerli eFootball Kullanıcıları; eFootball 2026 oyununda Türkiye sunucularının olmamasının olumsuz sonuçlarını hepimiz yaşıyoruz. Bu konuda çalışmalarımız, şikayetlerimiz, çeşitli eylemlerimiz olsa da henüz bir sonuç elde edemedik. Lakin her şeye rağmen, eFootball Türkiye sunucusu olmasa da alternatif çözüm yönetimimiz olan Sunucu Dışı - P2P Eşleştirme Metodunu, 10 günlük başarılı test sürecimin ardından sizlere takdim etmek istiyorum. P2P MOD ile Konami'nin sunduğu Google sunucularını devre dışı bırakıyor, yalnızca rakibimizin ve bizim internetimizi kaynak alarak oynamayı sağlıyoruz. Bu şekilde uzak sunucuların mesafesinden kaynaklı gecikmelerden ve yoğunluğundan arınarak oynanışı iyileştirmiş oluyoruz. Tüm detaylarıyla anlatmaya çalıştım lakin sorularınız olursa yorumlarda buluşalım. Birçok olumlu geri dönüş almanın mutluluğu içerisindeyim. Bu videodaki hedefimiz 300 beğeni! Dünya sıralamasına oynadığımız canlı yayınlarımızı da kaçırmayın, zili açıp tribünde takipte kalın! :) Kanalımıza maddi-manevi desteğini eksik etmeyen yanımızda olan herkese bir kez daha teşekkür ederim. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Katıl butonu ile kanala destek olmak ve ayrıcalıklardan yararlanmak için link: https://www.youtube.com/channel/UCViPtACgSCE1fd9i3adEiXQ/join PES BY ÇAKIR RANKS | eFootball 2023 Aralık Ayı Aşaması Klasman Dünya 1.'Liği -eFootball 2024 Nisan Ayı Aşaması Klasman Dünya 7.'si -eFootball 2024 Temmuz Ayı Aşaması Klasman Dünya 12.'si -eFootball 2025 Mart Ayı Aşaması Klasman Dünya 22.'si Twitch'ten takip etmek için link: ---- https://www.twitch.tv/pesbycakir ---- Videoları beğenmeyi,abone olmayı unutmayalım. Maddi manevi desteğini esirgemeyen yanımızda olan herkese teşekkür ederim. ----------------------------- #eFootball #pes2026 #efootball2026 pes2026, pes26, efootball 26, dream team pes başkanı eFootball defans yapma, eFootball defans nasıl yapılır, eFootball defans yapma taktikleri, eFootball gol atma, eFootball nasıl gol atılır, eFootball gol atma taktikleri, PES 2026 çalım, efootball 2026 nasıl çalım atılır, eFootball dreamteam eFootball ONLİNE efootball 2026 eFootball efootball 2026 TOP AÇILIMI efootball 2026 CANLI YAYIN efootball 2026 LİVE efootball 2026 PS4 efootball 2026 PS5 eFootball CANLI YAYIN pes türkiye pes2026 pes26, efootball 26 dream team pes 2026 myclub, pes 26 myclub, pes 2026, pes 2026 myclub, pes 2024 ps4, efootball 2026 ps5, efootball 2026, efootball 2026 defans yapma, efootball 2026 defans nasıl yapılır, efootball 2026 defans yapma taktikleri, pes 26, pes 2026 nasıl çalım atılır, pes 2026 defans, pes türkiye, pes yani, eFootball defans nasıl yapılır pes 2026, efootball online pes 2026 online, pes2026 klasman efootball klasman pes 2026 myclub, efootball pes, pes 2026, pes 2026 myclub, pes 2026 update, pes 2026 ps5 pes 2026 pc, PES 2026 MOBİL eFootball oyun defans yapma, eFootball defans nasıl yapılır, eFootball dreamteam defans yapma taktiği taktik diziliş eFootball gol atma, eFootball nasıl gol atılır, eFootball gol atma taktikleri, PES 2026 çalım, pes 2026 nasıl çalım atılır, eFootball dreamteam eFootball ONLİNE Pes 2026 futbol, fifa ea games konami eFootball türkiye eFootball PES 2026 TOP AÇILIMI eFootball 2026 CANLI YAYIN PES 2026 LİVE PES 2026PS5 eFootball CANLI YAYIN eFootball CANLI YAYIN umidi sesegel pes başkanı pes sevenler birliği mustafa dizge remzi kamalak sesegel eFootball 2026 efootball26 eFootball 26 eFootball 2026 izle efootball 2026 defans yapma taktikleri efootball 2026 finence dribbling efootball 2026 incelikli top sürme konami efootball efootball türkçe spiker efootball klasman efootball coop efootball co-op hücum defans taktiği efootball türkiye server sorunu efootball sunucu türkiye efootball sunucu sorununa çözüm P2P MOD Aktif etme yöntemi P2P MOD efootball türkiye sunucu
    https://www.youtube.com/watch?v=e36ydc5chhA

10:13 izle

Ayrıca fan ise bende de aynı.Son yamadan sonra oyunun bir şeylerini değiştirdiler.Hem oyunun gpu kullanım yüzdesi arttı hem de işlemciyi daha çok zorluyor

Yine de güvenmediysen kaldır tabi ama trojanlık bir şey yok yani onu diyebilirim.Yani en azından benim için sadece Efootballda oluyor.Cs de felan fan sesi duymuyorum

Akşam deneyeceğim teşekkür ediyorum türkçe bir video olması çok iyi oldu bakalım ne kadar fark ediyor, anladığım kadarı siteye üye olduktan sonra bir kez programı kurup ip bağlayıp dns adreslerini konsola manuel girmem yetecek, sonrasında bilgisayardan programı kaldırmamın bir sakıncası yok gibi duruyor izlediğim videoya göre

Madem Öyle İmza Mimza Yok !!!

• Kuhleep kullanıcısına yanıt

Nextdns yönteminde program kurulumu vs yok. Siteden size özel dns adresi alıp konsola tanımlıyorsunuz.

Program nextdns yönteminden bağımsız olarak PC oyuncuları için. Tek başına yetiyor.

Kusura bakmayın bilale anlatır gibi oldu benim olayda (KONAMİ) Efootball 2026 /Ps5-Ps4-Xbox-PC-Mobil-/[ANA KONU]  videoyuda izledim ama anladığım buydu, o zaman sizin söylediğinize göre atıyorum telefondan siteye üye oldum ip bağla diyip orada çıkan dns adreslerini xbox'a ekledim. gizlilik kısmından da google engelledim iş bitti bu mudur ?

Madem Öyle İmza Mimza Yok !!!
  • 
Sayfa: önceki 12881289129012911292
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.