Şimdi Ara

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (1036. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
14 Misafir (4 Mobil) - 10 Masaüstü4 Mobil
5 sn
20.707
Cevap
213
Favori
870.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
73. Sırada  bugün en iyi #16
Sayfa: önceki 10321033103410351036
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • coinlerde indirim pc tarafında neden yok? herkes indirimden bahsediyor ama fiyat aynı gözüküyor bende.

• Pc tarafı üvey evlat çünkü. PC de yıllardır olan hileyi de bitiremediler mesela. Playstation tarafında 2-3 sene önce çözmüşlerdi mesela öngörülemeyen hileyi. Kısaca her zaman önemsiz yani pc tarafı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tah alıp oynatıp memnun olan var mı.Alıp almamakta kararsızım.Birde Hava Bariyeri yetenegi olması.Fazla mı agir hantal kalır kararsızım.V.Dijk tan baya memnunum cunku.Daha 2.guclendirici basmamama ragmen kapı gibi yerden havadan. Tah - Dijk - Thuram stoper hattı dusunuorum. Tam duvar olsun.😁

• ANLT kullanıcısına yanıt

hocam dijkı kaç topta çıkardınız çok pis aklımı çeliyor son saatleri de sanırım gireyimmi acaba bu kadar harcadım bari onuda alayım takıma benzesin arkada free baresi ve tony adams var acaba işimi görür mü?

• ozguzel kullanıcısına yanıt

ilk epic dijk geldi .Bir daha devam etmemistim.38.top ta falan bulmustum sanırim.Son gun iken bende Tah icin girebilirim,dusunuorum 😁

Ama imkaniniz var ise dijk icin deger diyorum.Pisman olmazsiniz.Benim bu oyunda en cok sevdigim stoper acikcası.Hep istiordum.Defans hattiniza guc katacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANLT -- 15 Ocak 2025; 16:37:39 >
  • ANLT kullanıcısına yanıt

mesaj alınmıştır hocam teşekkürler arkaya çok sarkıyorlar kaliteli stoperin yoksa şayet.

• 
Sayfa: önceki 10321033103410351036
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.