Şimdi Ara

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (1034. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tegaalife , tsufrankwoli Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.701
Cevap
213
Favori
870.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10311032103310341035
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam sen oyunu bilgisayardan mı oynuyordun?

Pc tarafında işler nasıl bilmiyorum. en son oynadığım futbol oyunu o dönemde pes 6 filandı sanırım.

Şuan pc oyunculuğu nasıl bilmiyorum ama işin içinde pc olunca her zamam bir hile olabileceği ihtimali geliyor benim aklıma.

Xabi den neden bu kadar dert yakındığına şimdi anlam verebildim playstationda öyle birşey yok çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scorpion28 kullanıcısına yanıt

hocam yine xabi geldi yine aynı sonuç yemin billah bu adamda bir şey var kesinlikle 3 ona veriyorsa pozisyon maç boyu anca sana 1 veriyor veya vermiyor inan bu adamları yanyana oynasak madara ederim evet pcdeyim winingi çıktığından beri oynuyorum o derece yani tabi yaşlandık 43 yaşındayım ama çocuk gibi deliriyorum cünkü adalet falan kalmamış oyunda.

• fifa 94 başlangıcım diyebilirim hocam :) ondan önce sensible falan kasıyorduk diğer atari oyunları vs. inan futbol delisiyim kick offları ataride oynamış adamım yani :) babamın cebinden para çalar 7 8 yaşlarında atariye giderdim.

• ve şu an bana tam şok olarak gamepad bozuldu hocam :) oyunu bırakıcam böyle giderse yedektekide bozuk onun garantisi yoktu öyle duruyor bunun var yollarım artık garantiye oh be rahatladım yeminle kırmadım iyi kendi kendine gitti. xbox 9.nesil gamepad 3 ayda bir bozuluyor sabit.

• Bombacı messinin hızı ve pası yetersiz kalıyordu şutundan ve top sürmesinden kıstım biraz. Hız ve paslar iyi oldu bu sefer bombası bozuldu bomba atamıyor artık
    Bombacı messi için ideal yükseltmesi olan var mı?

• Scorpion28 kullanıcısına yanıt

Bana genel olarak bomba şutları nerflediler gibi geliyor. Ben Messi’yi bu şekilde kullanıyorum ama bomba şutların gol olma oranında bariz bir azalma var hatta bazen keşke bomba şut özelliği olmasa diyorum çünkü düz plase vursa girecek şutlar girmiyor.

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU]

• eddy kullanıcısına yanıt

Evet bende Hoenes var bomba şutları disari vuruyor şuan

Ben 108 olarak kullanıyorum. Online Co-op maçlarda en az 1 gol atıyor bomba şut ile. Oynadığım arkadaşım benden daha çok gol atıyor hatta.

OOS oynatıyorum. Maçın sonuna kadar yorulmuyor. Bomba şutlar özellikle yayın üstündeyken çok gol oluyor. Sağ çaprazdan uzak köşeye değil, yayın üstündeyken sol köşeye atın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 13 Ocak 2025; 0:22:47 >

• Bi gs li olarak gönlümden sneijder geçiyor ama güçsüz gibi geldi gözüme. Flatcher iyi geldi gözüme.. Siz kimi tavsiye edersiniz ustalar?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Requiem_For_a Dream kullanıcısına yanıt

Sneijder çok güçsüz hocam, artık defans oyuncuları fiziksel temasta eziyor hücumcuları , ben önermem, pasları muhteşem ama topa vurdurmuyorlar,villa yı aldım oda çok eziliyor, top tutamıyor,artık oyuncu seçerken temaslı oyunculara yönelmek lazım.diğerlerini bilmiyorum.

• complete_ kullanıcısına yanıt
    Hmm tahmin ettiiğim gibi.. Bu oyuncular benim için önemli:) kadroya para harcamadığım için iş yapacak oyuncular lazım bana:) şu dos oyuncusunu seçerim gibi..

Bek lazimsa Belletti al o iyi fletcher da cikti bana o da fena degil.İlk tercihim Belletti olurdu

• mrbaronx kullanıcısına yanıt
    Kounde ve arnold iş görüyor aslında ama Bi kafamı karıştırmadı değil:)3 stp 1sğb oynatıyorum.

Yan hesaba da Villa aldim fiziksel temasi berbat oldugu icin hic begenmedim Villa yi.

Sen bilirsin defans adami az geliyor diye aldim ben memnunum Belleti den Fletcher da kötü degil ama olmasa da olur.Su oenalti etkinligindeki Kante yi cikarmak lazim

Hocam ben ana hesaba Belletti aldım, ofansif fulleyip ofansif vererek oynatıyorum. Hızı 101 olduğundan çok seri bir sekilde defansa dönebiliyor, açık vermiyorum çok fazla. Sneijder de var kadroda , fiziksel temasi yerlerde olduğundan ilerde şut cektirmiyor 90 üstü fiziksel defanslar. Pas dagitimi güzel ama.

Yan hesabıma da kante çıktı penaltıdan, inanilmaz oynuyor. Game changer oyunculardan biri. Gö olarak fulledim , gol ve asistleri var. Hızlı ve pasları güzel. Umarım herkese çıkar ilk top açmalarda.

evet bunu ben de fark ettim

özellikle MSN Messi'nin golcülüğünü baya törpülemişler

kesin gol diye ayarladığım şutları dağa taşa atıyor

tamam diğeri de hile gibiydi ama bu defa da çok etkisiz hale gelmiş

• complete_ kullanıcısına yanıt

bellettiye göbek orta saha bastım çok çalışkan orta sahada fark yarattı diyebilirim.

• 
Sayfa: önceki 10311032103310341035
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.