geçen gün baktığımda hiçbirini bulamadım. arama yapınca da çıkmıyorlar. özellikle not defteri çok önemli. nasıl geri getirebilirim? yardımlarınız için teşekkürler şimdiden
Malum yaz tatili hocam tatile gitmişlerdir. Şaka bi yana notepad in windows klasorunün içinde olması lazım. Bende şu şekilde C:\Windows\Notepad.exe
tamam notedefterini buldum hocam sağol ama komut istemini de bulmam lazım
Hocam başlat programlar donatılardan ulaşıyorum ben. Ama yoksa yolu da şöyle C:\Windows\System32\cmd.exe Çalıştır da c:\Users\Fatih\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Accessories bende burda kısayolu var ama şöyle de yapabilrsiniz: windows tuşu+ R
çok teşekkür ederim hocam. hepsini buldum sayenizde.
quote:
Orjinalden alıntı: mfkoc
Hocam başlat programlar donatılardan ulaşıyorum ben. Ama yoksa yolu da şöyle C:\Windows\System32\cmd.exe Çalıştır da c:\Users\Fatih\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Accessories bende burda kısayolu var ama şöyle de yapabilrsiniz: windows tuşu+ R
komut istemini girmenin kısayolu çalıştır-cmd yaz direk oluyo uzun uzun uğraşmana gerek yokk
quote:
Orijinalden alıntı: halil.aslan.gs
komut istemini girmenin kısayolu çalıştır-cmd yaz direk oluyo uzun uzun uğraşmana gerek yokk
Gördüğün gibi cevabı almışım, neden eski konuyu hortlatıyorsun?