Şimdi Ara

Kömürlük nemini/pasını kesmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kömürlüğümüzü çalışma odası gibi bir yere dönüştürmeye çalışıyoruz, 3 kat kireç attım her seferinde sarardı dipleri duvarın. Yapı marketteki abi duvarı kazıp üstüne Kalekim 1051 Seramik Yapıştırma Harcı ile sıvamamı söyledi

    duvarı kazdım fakat daha öncesinden sıva da yapılmamış buraya sadece kireç atmışlar, şimdi ben bu sıvayı yapayım mı yoksa başka bir şey mi almam lazım? Fotoğraflar altta, yardımlar için şimdiden teşekkürler.

    Kömürlük nemini/pasını kesmek
    Kömürlük nemini/pasını kesmek
    Kömürlük nemini/pasını kesmek







  • hocam eğer bu duvarın dışa bakan kısmına erişme şansınız var ise hem dışarıdan hem içeriden yalıtım yapılması lazım. Eğer erişim yoksa duvarı ilk kazıyıp kirecin altındaki malzemenin ne olduğuna bakmanız lazım. Sonra sırasıyla sıva ve boya işlemi yapabilirsiniz eğer yaşam alanı olacaksa benim tavsiyem sıva ile duvar arasına strafor köpük ve alçıpan ile yeni duvar yapıp onun üzerine sıva + boya yapmanız. Alçıpanın rengi beyaz değil yeşil olmalı(su ve küf önleyici) yapı marketlerde anti mold özellikli boya ve sıvalarda mevcuttur internettende bakıp aklınıza yatanı alabilirsiniz.


    Sıva için örnek; Knauff, bars rutubet önleyici sıva, köster, İsonem sıva harcı

    Boya için örnek; İsonem ms 82, dyo dyostop, dryfix, bianca rutubetkes ve son olarak benim hep kullandığım marshall antibakteriyel iç cephe boyası.


    Tüm markaların içerikleri üç aşağı beş yukarı aynı. Direk nemin olduğu yere boyayı vurursanız sorunu çözmeyecek sadece gizleyecektir. Kesin çözüm üstte bahsettiğim uzun yollu işlem.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.