< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebellion87 -- 2 Mayıs 2021; 6:37:38 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Komünist Başkan'dan Tunceli'de parasız internet dönemi

-
-
Şaka la şaka.
Başlığa illa İstanbul Ankara yazmak lazım değil mi ? Diğer türlü övmüyorsunuz güzel işleri.
İcraate değil partiye bakıyorsunuz.İktidar trollerine kızan muhaliflerinde onlardan bir farkı yok bu forumda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebellion87 -- 22 Nisan 2021; 2:48:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Rebellion87
Şaka la şaka.
Başlığa illa İstanbul Ankara yazmak lazım değil mi ? Diğer türlü övmüyorsunuz güzel işleri.
İcraate değil partiye bakıyorsunuz.İktidar trollerine kızan muhaliflerinde onlardan bir farkı yok bu forumdaDerdin ne ? Komunist baskana millet sempatimi duysun istiyorsun ?
Ard arda konu falan açmak ilginç, bir kazancınız var herhalde
3 tane modemin reklamını yapıyor,
hat çekip 3 tane modem bağlamak belediyecilik ise bütün ülkeyi otoyollarla örmüş iktidar milenyumun iktidarı olmalı sana göre.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
SSCB den arsa verecekler hocam.
Şaka bir yana insanlar bilinçlensin diye paylaşım yapıyorum.Bu forumda ya akepe konusu açılıyor ya cehape onlarda birbirine saldırıyorlar anca...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebellion87 -- 24 Nisan 2021; 4:2:5 >
Millete faydalı her iş övülür duymak istediğin buysa ?
Övülse ve oy verilseydi ülke bu durumda olmazdı
quote:
Orijinalden alıntı: Rebellion87SSCB den arsa verecekler hocam.
Şaka bir yana insanlar bilinçlensin diye paylaşım yapıyorum.Bu forumda ya akepe konusu açılıyor ya cehape onlarda birbirine saldırıyorlar anca...
diyene bak. sizin de onlardan aşağı kalîr yanînız yok yoldaş. hemide kendi içinizde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savunmadım Çıkar Göster -- 24 Nisan 2021; 12:24:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Attığın videoya bak o adamlar şarlatan sosyalizmle ne alakası var
Sen bu adamları sosyalist sandıysan anlamaman normal tabi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Rebellion87
Attığın videoya bak o adamlar şarlatan sosyalizmle ne alakası var
Sen bu adamları sosyalist sandıysan anlamaman normal tabiGerçek Sosyalist, Gerçek Devrimci onlar değil tabii.
quote:
Orijinalden alıntı: X_S!nS!Derdin ne ? Komunist baskana millet sempatimi duysun istiyorsun ?
Alıntıları Göstersiz dindar başganları sevin
biz komün seviyık
quote:
Orijinalden alıntı: CeyKalDasiz dindar başganları sevin
biz komün seviyık
Alıntıları GösterKendi sehrini bombalayip milleti surgune gonderenlerin partisine devam etsin Tuncelililer
Kendi çapında çalışıyor adam. Dersim takıntısı olmasa adamın eleştirilecek pek bir yanı yok bana göre. Hizmet etmeye gelmiş imkan dahilinde ediyor işte.
Derdin ne ? Komunist baskana millet sempatimi duysun istiyorsun ? |
Şaka la şaka.
Başlığa illa İstanbul Ankara yazmak lazım değil mi ? Diğer türlü övmüyorsunuz güzel işleri. İcraate değil partiye bakıyorsunuz.İktidar trollerine kızan muhaliflerinde onlardan bir farkı yok bu forumda ![]() |
Kendi çapında çalışıyor adam. Dersim takıntısı olmasa adamın eleştirilecek pek bir yanı yok bana göre. Hizmet etmeye gelmiş imkan dahilinde ediyor işte. |
SSCB den arsa verecekler hocam. Şaka bir yana insanlar bilinçlensin diye paylaşım yapıyorum.Bu forumda ya akepe konusu açılıyor ya cehape onlarda birbirine saldırıyorlar anca... |
Benzer içerikler
- tei eskişehir maaş
- ömer aktaşöz hangi cemaatten
- kul hakkı ile ilgili ayetler
- dinç üner kürt mü
- kaç milletvekili istifa ederse erken seçim olur
- atatürk filmleri
- gemlik togg
- yurtdışı alışveriş limiti
- türkiye çip üretimi
- samsung galaxy a16 ne zaman çıktı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X