Şimdi Ara

komşuya wireless şifresini verdik ayıp etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen ayın başında birgün 50 sefer bi numara aradı beni kıllık olsun diye inadına açmadım meğer bizim üst kattaki komşuymuş sinirlendim telefonu kapattım bu sefer aynı no pederi aradı internetin şifresini istedi yarı yarıya ortak olak parasını vereyim dedi olur dedim 25-25 öderiz dedim net sınırsız mı diye sordu sınırsız dedim bugün ayın 2'si adam bidaha aramadı bidaha karşılaşmadıkda sanki ben sana muhtacım lan bu zamana kadar cebimden veriom internetin parasını değiştireyim mi sizce mac filtrelesem ne olur modemi göremez mi kapalı veya bozuk diye yutturmak için aslında hiç yalan söylemeye gerek yok internet benimde mac filtrelemek istiyorum nasıl yaparız bunu

• Ismi ve sifreyi degistir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamla bir konuş bakalım, derdi neymiş. Olmazsa değiştirirsin şifreyi vs.
  • Modem ip adresine gir kullanici adi sifre yaz buyuk ihtimal admin ttnet tir ordan mac filtreyi ac

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mac filtrelemeye gerek yok. SSID yi gizle. O şekilde bağlan. Kimse de görmez.
  • Mac filtreleme modem arayüzünden yapılır sen öyle yap o nasıl olsa kapıya gelir internet çekmiyor diye o zaman parayıda alırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

Mac filtrelemeye gerek yok. SSID yi gizle. O şekilde bağlan. Kimse de görmez.

Hocam telefondan giremem o zaman bi 1-2 hafta daha bekleyelim bakalım aslında paylaşmayı seven biriyim işi düşünce araması beni kızdıran nokta yoksa iyi adamdır ya neyse kullansın 10-15 gün daha eğer hiç aramazsa şifreyi değiştiririm iş 25 lira davası değil apartman istese veririm hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cryptical kullanıcısına yanıt
    Telefondan da girersin. Sadece SSID yi el ile yazman gerekecek. Mac filtrelemeden daha mantıklı çünkü her cihaz eklemeye çalıştığında arayüze girip uzun uzun mac adresini yazman gerekecek. Ama böyle kimsenin bilmediği ssid yi yazarsın şifreyi girersin bitti gitti
  • Mac filtreleme ac. Wifi bozuldu acik ama nete girilmiyor bende kablo ile baglaniyorum de.

Tavi en guzeli git kendine net al deyip tek basina kullanmak. Fakirligin luzumu yok.

• ara deki 2 gun sonra parayi yatiricam de bekle 2 gun baktin getirmedi mac filtrelememidir nedir yap onu

• Maşını ne zaman alıyor ? Memur ise ayın 15 inde alır.Ayın 16-17'sine kadar bekle sonra karar ver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cryptical

quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

Mac filtrelemeye gerek yok. SSID yi gizle. O şekilde bağlan. Kimse de görmez.

Hocam telefondan giremem o zaman bi 1-2 hafta daha bekleyelim bakalım aslında paylaşmayı seven biriyim işi düşünce araması beni kızdıran nokta yoksa iyi adamdır ya neyse kullansın 10-15 gün daha eğer hiç aramazsa şifreyi değiştiririm iş 25 lira davası değil apartman istese veririm hocam

ssidnin gizli olup olmaması telefonun bağlanamayacağına anlamına gelmiyor ki wifi ağı ekle menüsünden ssidyi yaz hatta dns bile konfigüre edilebiliyor

• şifreni değiştir bunuda ben mi söyleyim illaki kapına gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkcbyk

Mac filtreleme ac. Wifi bozuldu acik ama nete girilmiyor bende kablo ile baglaniyorum de.

Tavi en guzeli git kendine net al deyip tek basina kullanmak. Fakirligin luzumu yok.

Hocam tek kullanincada internette yalniz takiliyorum gibi oluyor biri kullaninca modemin isigi yanio ii oluo aslinda degistirmiyim vazgectim ihanet edemem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modemin ismine parayi getir telefonunu niye acmiyorsun yazabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cryptical

quote:

Orijinalden alıntı: burakkcbyk

Mac filtreleme ac. Wifi bozuldu acik ama nete girilmiyor bende kablo ile baglaniyorum de.

Hocam tek kullanincada internette yalniz takiliyorum gibi oluyor biri kullaninca modemin isigi yanio ii oluo aslinda degistirmiyim vazgectim ihanet edemem

Hmmm buvdedigin cok mantıklı hocam. O zaman yatagina bir yastik daha al modemde ona yatsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackkedi

Modemin ismine parayi getir telefonunu niye acmiyorsun yazabilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.