< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Komşuya aşık olmak

-
-
Bekar mı, dul mu?
-
Milf candır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bekarquote:
Orijinalden alıntı: Yılmaz1907Bekar mı, dul mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SM01_VXG
Bekar
Alıntıları GösterAçıl o zaman. Belki kabul eder evlenirsiniz.
-
Bekarsa konuş bnce sosyal medyadan ekle.
Ama cok yavas yuru. Adini sapiga cikartir mahallede dayak manyagi olursun
Sonra bi uyandın
Sana bakmaz boşver
Edit: 23 sayılırım ne demek ayrıca? 22 yaşındasın muhtemelen büyük söylüyorsun. Kadın da 35 civarı onu da küçültüyorsun 30-35 diyerek. Kardeşi bile olmak için küçüksün kısaca.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Young Sinatra -- 12 Temmuz 2020; 19:14:52 > -
hiç durma yapıştır sağlı sollu. git vur kapısına bebeğim aç kapıyı de kapıyı açtığı gibi yapış dudaklarına ve ona ondan ne kadar hoşlandığını çok seksi bir kadın olduğunu söyle gerisini biliyon
-
Konuş gitsin
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bekarsa sıkıntı yok.Kendine yakıştırabiliyorsan yaş farkını konuş dostum.
-
Bu komşuya ya da komşu kızına aşık olmak farklı olaydır. Gerçi aşk denen şey ile bağlarımı keseli uzun zaman oldu.
Fakat çocuk olduğum zamanlar bir komşu kızına aşık olmuştum. Bisikletle önünü keserdim. Biz mahallede maç yaparken o geçerken uyuzluk yapıp topu (abanmadan) ona atardım. Bizim apartmandaki bir tane kıza gelip gidiyordu. Uyuzluk yapıp bazen o oraya geldiği zaman bende gidiyordum. Bayağı zaman geçti. 3 yıl önce en son ablamın düğününe geldiğini gördüm. Küçükken çok masummuşum, yazarken fark ettim.
-
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 18 Mayıs 2025; 0:15:40 > -
Vur kaç.
GÖzel CSB + 1oo
-
Selam melam ver konuş biraz normal konulardan. Bekarmış zaten, ilgi duyarsa sana zaten senin pek bişey yapmana gerek kalmayacak rahat ol
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X