Şimdi Ara

Komşum sürekli arabama zarar veriyor !!! Yardım !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
2
Favori
14.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim aracımın da camını kırıp çizdiler kamera taktırmak farz oldu
    http://www.guvenliktoptan.com/arac-mobil-kamera-kat62.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Performance. -- 13 Şubat 2013; 11:28:59 >
  • Hiç kimse böyle bir şeyi durduk yere yapmaz. Sizin neler yaptığınızdan hiç bahsetmemişsiniz, adamın arabasının önüne mi koyuyorsunuz arabayı? Otopark girişini mi kapıyorsunuz? Bunları nereden bilelim? Tabi ki bu tarz şeyler yapsanız bile adam haklı değil, gelip insan gibi konuşur derdini anlatır, sizde insan olduğunuza göre anlayış gösterir dikkat ederdiniz. Uzun lafın kısası böyle bir durumda yapılacak en mantıklı şey gidip kapısını çalıp @cooler 'ın dediği gibi adamla konuşmaktır. Benim arabamın başına böyle şeyler gelmiş, sizin arabada sıkıntı var mı dersiniz, zaten adam olayla alakalıysa orada sessiz kalmaz. Sonrası sizin tarzınıza kalmış, döver misin söver misin o sana kalmış.
  • Suçlu bazı arkadaşlar beni görmüşler hemen açıklamasını yapayım arkadaşlar bnm park ettiğim yerin garajın giriş çıkışına hiç bir zararı yok yolda değil ancak bnm park ettiğim yere zorlarsak 2 araba çekilebiliyor ama bu seferde ya ben çıkamıyorum yada o ,gece işim çıktı gidip uyandırmam gerekecek benim anlamadığım konu binada 3 tane park yeri varken kapalı garajın bir bölümünü neden 2 arabayla zorlayalım zaten haftada edi topu 1 veya 2 kez park ediyorum ondan sonraki günlerde o park etsin galiba çekemediği nokta bu adamla gidip konuşamıyorum aramızda zaten eskiden kalan bi husumet var gidersem direk döverim kamera olayını araştırdım en az 10 saat kayıt yapması lazım yöneticiylede konuşacam garaja kamera koyalım diye bende şöyle düşündüm en güzeli arabasını garajda her gördüğümde sileceklerini kaldırayım aynalarını ters çevireyim birazda o huzursuz olsun ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dohc_06 -- 13 Şubat 2013; 11:47:12 >
  • Arabayı parket, saklan bi kenara eline beyzbol sopası, haydar, zincir falan al.Biri dokunduğunda ağzıyla burnunun yerini değiştir.
  • Peki arabayı kötü ve yanlış park ediyor olabileceğin gerçeğini düşündün mü hiç?
  • zor bir durum sanırım ben olsam tahmin ettiğim kişinin aracını aradan zaman geçtikten sonra yani bi kaç ay sonra benzin döküp yakardım evet evet yapardım bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rbcntechnic -- 13 Şubat 2013; 11:58:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cooler

ne bu kadar ugraasıyosun. adamı gordugun zaman kibarca yanına gidersin selamını verirsin. kusura bakmayın bişe soracaktım dersın. sizde benımle kapalı garaja koyuyorsunuz benım aracıma zarar veriliyor acaba sizinkinede veriliyormu haberiniz varmı dersiniz. sizde koydugunuz icin size sormak istedim dersiniz. sanki o değilmişte ondan yardım istiyormussunuz gibi. adam ben yapıyorum derse direk dalarsınız yada ne yapacaksanız yaparsınız adam inkar ederse yapanı bulursanız ona yapacaklarınızdan bahsedersiniz tehditlerinizi savurursunuz, kamera felan koyacagınızı soylersınız. bence en etkili yontem bu.

+1...en mantıklısı bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

Peki arabayı kötü ve yanlış park ediyor olabileceğin gerçeğini düşündün mü hiç?

Tek düşündüğüm 2 arabalık yere tek araba park etmem zaten garaj bölme bölme yolla bi alakası yok isteyen istediği gibi girip çıkıyor. Ancak 2 arabalık yere tek araba park etmek zorundayım çünki o zaman ben sıkıntı çekiyorum çıkamıyorum abi adamla muhattap olmak istemiyorum. Birde şu var 2 araba sokmamız için çok yakın yanaşmak gerekecek fark etmeden çizecek vuracak arabaya sonra sabah kalkıcam git adamı uyandır sonra bana diyecek oradan çıkamadın mı sonra ben adama kafa atıcam bu sefer ben suçlu olucam hani hatayı kendimde aramayı da düşündüm ama kendimi hatalı olarak görmüyorum ...

• Ya birde zarar vermek nedir bana mantıklı bi şekilde gelse konuşsa sıkıntısını anlatsa belki ben bir daha kapalı garaja arabamı hiç park etmicem durup dururken zarara sokuyor beni sindiremediğim konuda bu zaten ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dohc_06

Tek düşündüğüm 2 arabalık yere tek araba park etmem

Problem bulundu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Caty] -- 13 Şubat 2013; 12:30:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Bir gece elde beyzbol sopasıyla garajın kuytu bir noktasında bekleyin. Kameraya falan lüzum yok ;)

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0x

Arabayı parket, saklan bi kenara eline beyzbol sopası, haydar, zincir falan al.Biri dokunduğunda ağzıyla burnunun yerini değiştir.

Iste sirf bu yuzden bu ulkede beyzbol oynanmamasina ragmen en cok beyzbol sopasi satilan ulkeyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

Arabayı parket, saklan bi kenara eline beyzbol sopası, haydar, zincir falan al.Biri dokunduğunda ağzıyla burnunun yerini değiştir.

Iste sirf bu yuzden bu ulkede beyzbol oynanmamasina ragmen en cok beyzbol sopasi satilan ulkeyiz

Trabzon'da banka soymaya gelen hırsızlara bankada bulunan 18 tane müşterinin silah çekip etkisiz hale getirmesine ne demeli

• şüphelendiğiniz kişi ile iletişime geçin.
    sorunun ne olduğunu öğrenemye çalışın.
    farkında değilsiniz ama belkide siz hatalı davranıyorsunuzdur.
    onun bakış açısı ile görmeye çalışın.
    insanlar konuşa konuşa anlaşır.
    kamera...vs den de bir sonuç çıkmaz bence.
    en tırt kurum adalet tir.
  • quote:

quote:

Tek düşündüğüm 2 arabalık yere tek araba park etmem zaten garaj bölme bölme yolla bi alakası yok isteyen istediği gibi girip çıkıyor. Ancak 2 arabalık yere tek araba park etmek zorundayım çünki o zaman ben sıkıntı çekiyorum çıkamıyorum abi adamla muhattap olmak istemiyorum. Birde şu var 2 araba sokmamız için çok yakın yanaşmak gerekecek fark etmeden çizecek vuracak arabaya sonra sabah kalkıcam git adamı uyandır sonra bana diyecek oradan çıkamadın mı sonra ben adama kafa atıcam bu sefer ben suçlu olucam hani hatayı kendimde aramayı da düşündüm ama kendimi hatalı olarak görmüyorum ...

Adam zaten seni birkaç kere kağıtla uyarmış. Park etmeyi bilmiyorsan sen de dar yere park etme... Sen bırak, senin dar dediğin yere iki kişi girer.

• quote:

quote:

quote:

Adam zaten seni birkaç kere kağıtla uyarmış. Park etmeyi bilmiyorsan sen de dar yere park etme... Sen bırak, senin dar dediğin yere iki kişi girer.

Kardeşim sen komple olayı yanlış anlamışsın :) ben park edince sıkıntı yok adam zaten ben arabamı park edince park edemiyor oraya sığmıyor araba zaten ben ne yapim :) :) bu arada kağıtla yazmış diyosunda bu adam benim arabamı garaja çekmemi istemiyor çünkü bnm başka park edebilecek imkanım yok garaj dediğin alan geniş değil zaten ve bölmeler var arabayı bölmeye sokabiliyorsun içinde pek oynayamıyorsun adam beni kağıtla uyarmış oke peki neden bi tarafı yiyipte gelip konuşmuyor yazıp gitmekle oluyormu ben adamın keyfine göremi arabamı park edicem ve bu durumdan 24 hanelik binada neden tek o sıkıntı duyuyor ve ben o konularda dikkatliyimdir kimse daha bugüne kadar gelipte arabanı çekermisin demedi daha çünkü ne milletin arkasına araba çekerim nede çıkışına engel olucak şekilde zaten park ettikten sonra 5 dk ka arabanın etrafında düşünürüm çıkabilirmi çıkamaz mı diye ???

• Arkadaşlar alt komşumla konuştum biraz önce oda bnm park ettiğim gibi park ediyormuş arabasını onunda sileceklerini kaldırmışlar bi kaç defa onunda şüphelendikleri varmış kaç defa kapılarına gittim bişey çıkmadı o yüzden arabamı park edemiyorum bende diyor bakalım bi çözüm bulucaz ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TolgaGürsoy

quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

Trabzon'da banka soymaya gelen hırsızlara bankada bulunan 18 tane müşterinin silah çekip etkisiz hale getirmesine ne demeli

Trabzon başkadır hocam, birşey dememek lazım

• quote:

Arkadaşlar alt komşumla konuştum biraz önce oda bnm park ettiğim gibi park ediyormuş arabasını onunda sileceklerini kaldırmışlar bi kaç defa onunda şüphelendikleri varmış kaç defa kapılarına gittim bişey çıkmadı o yüzden arabamı park edemiyorum bende diyor bakalım bi çözüm bulucaz ...

tek çözüm güvenlik kamerası gizli koymaya gerek yok yöneticiye söyleyin biz vercez parasını diyip taktırın kamerayı.
  • quote:

Arkadaşlar alt komşumla konuştum biraz önce oda bnm park ettiğim gibi park ediyormuş arabasını onunda sileceklerini kaldırmışlar bi kaç defa onunda şüphelendikleri varmış kaç defa kapılarına gittim bişey çıkmadı o yüzden arabamı park edemiyorum bende diyor bakalım bi çözüm bulucaz ...

Gidin imalı imalı uyarın sesiniz çıkarsa öyle geri çekilir o zihniyet sürekli kapalı parka park etti icin yeri benimsemiş benim bı akrabam karşı komşunun evinin önüne araba park etmiş adamda isten gelmiş bakmış araba orda gelmiş ananemin evine eğrilik yapmış o akrabayı hiç sevmem ama ananeme edelim yaptığı icin gittim dövdüm adamla muhabbetimizde vardı ama sonuçta tatlı dil önemlidir herkese hakettiği gibi davranmak gerekir

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.