Şimdi Ara

Komşum Eşini Aldatıyor Galiba :S (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
4
Favori
11.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kratosburaq

30 dk filan önce meyve suyu ve ekmek almak için dışarı çıktım. Meyve suyunun parayı bakkala vericekken bir kadın geldi hemen elini uzatıp prezervatif aldı ne kadar dedi ödedi çıktı. İlk defa kondom alan birini gördüm.Herneyse bakkala da kızmıştım ulan hemen geldi benden önce alışveriş yaptı kadın.

Sonra ekmek almaya gittim. Komşuda sıradaydı naber filan dedik neyse eve doğru yürüdük ekmeği alıp. Siteye girdik biran sitede prezervatif alan kadını gördüm. Komşu solumda yürüyordu benim sol tarafta bahçede oturan kadına baktığımı farketti. Ben de kıvırarak galiba yeni taşınmışlar,ilk defa görüyorum diye birşeyler geveledim. Daha sonra komşu konuşmaya başladı şok oldum resmen.

Komşu : 'Yok ya taşınmadılar,o benim iş arkadaşım. Evde ekmek yoktu sen bahçede otur ben geliyorum dedim. Akşama kadar evde çalışacağız' dedi.

İşin garibi cumartesi akşamı eşi çocuğuyla birlikte eskişehire gitti,ailesinin yanına tatil amaçlı. Şuan ne yapıyorlar acaba . Kadın adama tuzak mı kuruyor ne yapıyor anlamadım. Komşunun haberi yok gibi olaylardan. Kadın da tam zamanını mı buldu prezervatif almanın ? Töbe yarabbi kafama çok garip şeyler geliyor beyler. Komşunun bu olaydan habersiz olma ihtimali var mı ? Gidip engel mi olsam ?

Başkasının evliliklerine burnunu sokma. Doğru anı kolla kadının resmini çek daha sonra kadına bir şekilde ulaş ve şantaj yaparak etinden sütünden faydalan. Kafayı kullan sabaha kadar da sen kadınla çalış.

• quote:

Orijinalden alıntı: B.S.S.

Aklıma bu geldi

Komşum Eşini Aldatıyor Galiba :S

süperdi yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Size ne adamın zevkinden. Amcam işi götürüyor.

Acaba teyze kimin teyzesi

quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman
    Başkasının evliliklerine burnunu sokma. Doğru anı kolla kadının resmini çek daha sonra kadına bir şekilde ulaş ve şantaj yaparak etinden sütünden faydalan. Kafayı kullan sabaha kadar da sen kadınla çalış.

Kadını cıbıl nasıl görücem la ? Sanki duvar ötesi ışınlarım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moral Veren Adam -- 11 Haziran 2012; 16:29:02 >

• "quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman
    Başkasının evliliklerine burnunu sokma. Doğru anı kolla kadının resmini çek daha sonra kadına bir şekilde ulaş ve şantaj yaparak etinden sütünden faydalan. Kafayı kullan sabaha kadar da sen kadınla çalış. "

Güzel ama yanlış bir yöntem. Bence eşine söyle, bence eşini aldatıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren

Adam alsa kesin aksama deprem var derdim de kadinin almasi kafayi karistiriyor.

%50 deprem %50 kadin bi sey olacak diye prezervatif aldi

Saka lan sen bunlari okurken adam hardcore daliyor kariya

KOPUYORUM AHAHAHAHAHAH ZIUHAHAHAHA MUHHAHAHA
    1 KERE YALARSAM DIYEN BILE VAR AHAHAHA

• iftira en büyük günahlardan biri. hatırlatırım
  • quote:

Aklıma bu geldi

Okumadm.

Git zillerine hayvan gibi bas kaç la

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

hatun nasıldı güzelmiydi yalarınlıkmıydı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hemen kocasına haber et
  • bi kaç arkadaşınla toplanıp elinde kamera ile basabilirsin ozaman iş biter dostum kapıyı kırın ve dalın baskın basanındır
  • polisi ara hırsız var diye.maksat basılsın zilli allah düşmanım başına vermesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kratosburaq

quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Size ne adamın zevkinden. Amcam işi götürüyor.

Acaba teyze kimin teyzesi

quote]teyze ne alaka? yenge olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metallurgy -- 11 Haziran 2012; 16:48:17 >
  • Zile bas Bisiklet Kiralık mı de
  • Adamdan sen mi hoslaniyodun? bu kadar dert etmissin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • belkide adam gerçekten çalışacak ama kadın prezervatifi alarak ön hazırlık yapmış olabılır belki adamı azdırıp kendisine saldırtcak
  • Bence bir radyo programından, onlara bu yaptıklarının yanlış olduğunu söyle..
  • Ben threesome diyorum..

• quote:

Aklıma bu geldi

:D :D :D ne guldum ama yaa ..
    Enfes bi hikayeydi :D

• Adamın işini bilmiyorum. Belki de yeni bir prezervatif firmasında çalışıyor. Rakipleri OK firmasının prezervatiflerini inceliyorlar. Günahını almayayım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.