Şimdi Ara

Komşular Mesaiye Başlamış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun annem komsularla konusmus. Neymis, komsumuzun kizinin arkadaslari girmis. Bu sene sinav asiri basitmis. Gecen sene cok daha zormus. mus mus mus

ygs de yikildiktan sonra lysye pek calisamadim. ordan da bir darbe yedim. ama komsuya sinir oldum. Lan sen sinava girmemisin bisi yapmamisin ne konusyorsun CAHİL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rena34 kullanıcısına yanıt
    OLM BURASI TWİTTER MI LAN. TWEET ATAR GİBİ KONU AÇIYOSUNUZ
  • Ulan ilk defa biri doğru düzgün bi konu açmış troll ve sıralama tahmini yerine hemen baltalayın

• Komsu mesaide diyince aklims bambaska seyler geldi, lanet olasi ince duvarlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komşu alma ev al...

• Komsu mesaide diyince aklims bambaska seyler geldi, lanet olasi ince duvarlar

• Komşular eş dost sağolsun şu anda 15 farklı şehirde 32 farklı üniversitede 7 farklı bölümde okuyorum. Hepsi beni bir yere yerleştirdi, iyi bir iş ve eş buldu. Sağolsunlar. Gerçi benim fikirlerimi hiç sormadılar ama olsun onlar en iyisini bilirler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende ygs den sonra calismadim. zaten mezum kalirim diye ama ailem bu sene git diye zorluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

Bugun annem komsularla konusmus. Neymis, komsumuzun kizinin arkadaslari girmis. Bu sene sinav asiri basitmis. Gecen sene cok daha zormus. mus mus mus

ygs de yikildiktan sonra lysye pek calisamadim. ordan da bir darbe yedim. ama komsuya sinir oldum. Lan sen sinava girmemisin bisi yapmamisin ne konusyorsun CAHİL

komşunun kızı hangi üniversite hangi bölüm onu çok merak ediyorum
  • kardeşim rahatlıkla alakalı bir durum zorluk veya kolaylık bu sene lys 3'e girdim bana sayısalcı kolay göründü ama gerçekte kolay mıydı onu bilemem ancak çalışan anlayabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: MJ14

OLM BURASI TWİTTER MI LAN. TWEET ATAR GİBİ KONU AÇIYOSUNUZ

Sen kimsin ki karisiyirsun ikile haydi....babanin ananin malimi burasi??

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.