Şimdi Ara

KOMŞUDAN İNTERNET ALMAK...YARDIM ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
19.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Her ikinizde internete aynı IP numarasından çıkıyorsunuz. Yani internet servis sağlayıcı şu IP nodan şu IP noya bağlanılmış diye log tutar. Domain adı (alan adı) DNS'ler tarafından IP adresine çevrilir ve çağrılır. Siz internetinizi 10 kişiyle bile intranet yapsanız yani paylaşsanız, internete tek bir IP üzerinden çıkarsınız.

Yasaklı siteye arkadaşınız sizden çektiği internetle girdiyse, sizin IP niz loglarda tutulacak. Sonuçta sizin başınız ağrır. İlk dava size açılır. Ancak siz kendi içinizde loglama yaptırıyorsanız firecop vs... güvenlik duvarları ile, bu loglarda mac adresini de tutuyorsa, bunu mahkemeye sunabilirsiniz. Mac adresi tekdir. Tabi arkadaşınız, ethernet kartını değiştirirse, mac adreside değişir. Ispatlamanız gerçekten çok zor. O yüzden internetinizi paylaşmayı kesin, kendinizi riske atmayın.
  • ya ne gıcık adamlar var şu forumda arkadaş, adam komşudan net alcak işte sana ne hemen avutaklık yapıyorsun.
  • Şimdi benim bilgisayarım yok ve komşudan internet çekmek istiyorum. Nasıl yapılır yardım edermisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.