Şimdi Ara

komşu kız,eve erkek getirdi muhaha

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• gülüyorum çünkü herkes çıtıpıtı şirin kız akıllı kız diyor,kimse ne olduğunu bilmiyor

yarım saat önce markete gittim parayı bozdurup bankamatiğe gittim,ordan eve geldim,eve gelince 2 araba arası çok dardı ve zor parkettim kısacası 5 dakka uğraştım...
    o arada bir araba geldi ve sokağın ucunda durdu,kız arabadan indi ve apartmana gircekti,o arada arabaların arkasında durakladı,benim ondan önce inip eve gitmemi bekledi,apartmana yaklaştığında sanırım beni farketti
    neyse benimde arabada eşyam var onları toparlarken 3 dakka araba içinde zaman geçirmiş oldum...o sırada kız apartmana girdi,baktım onu indirren araba duruyor gitmedi...
    2 dakka daha arabada durdum,baktım oğlan arabadan indi..kızın arkasında gitti

geçen senede annem görmüş,eve gene erkek getirmiş...kız fena çıktı

apartmana gelip bu kız nasıl oğlumuza layıkmı deseler ne dicez,evet iyi kızmı

yoksa gelip kızı araştıran olmayıp direk evlendirirlermi..biz ne yapcaz nasıl kızla evlencez düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 28 Ocak 2014; 22:05:28 >

• ulaşamağın ete...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Väinämöinen

ulaşamağın ete...

+1
  • tipim değilki kız,umrumda değil,size örnek sundum,kız çok hanım sanılıyor..ileride evleneceğiniz kıza dikkat edin,forum 15 yaşında çocuk dolu..iyiliğiniz için yazdım
    ben zaten güvenmiyorumulaşılmayan etle ne alakası var,kafanıza göre yorum yapmayın
    komşu 3 tane kız vardı 3 üde erkek konusunda hızlıydı,zaten komşu kadınlar bugünkü ortama şaşırıyorlar,evlenin bakalımherkes evlenirken benimki hanım kız der dört dörtlük der,o halde bunlar olmuyor dememiz lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silvérlight

quote:

Orijinalden alıntı: Väinämöinen

ulaşamağın ete...

+1

+2
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikertacus

Sanene la ahlak bekçisi senmisin oraların akıllı kızlar çıtıpıtı kızlar sevişemiz mi arkadaş nasıl bi kafa yapın var bide gelmiş konu açmış yukarda hatunu yalıyorlar diye amç ne konudaki sen hala elizabet hırs yaptın hatuna demekki.

Not:Hayır,o hatun ben değilim.

avatarında kafanda güzelmiş kardeş
  • Evde ne yaptıklarını nerden biliyosun?

Belki sadece film izliyorlar , oturuyorlar , hadi isterlerse sevişsinler bu seni ne ilgilendirir?

Şu saçma zihniyeti üstünüzden atsanız herşey düzelcek aslında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız arkadaşım hamile ama evli
    5 yıl önce açıldı
    Geçen bir kız tavladım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • haklısın böyle durumlar var, bizim komşu kızıda eve erkek alıyormuş bizimkiler görmüş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın içi içini yemiş elizabete muhtaç diye, elalemin kızına çamur atıyor. Sanane birader elalemin özel hayatından ? Kız istediğiyle sevişir, istediğini eve atar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

tipim değilki kız,umrumda değil,size örnek sundum,kız çok hanım sanılıyor..ileride evleneceğiniz kıza dikkat edin,forum 15 yaşında çocuk dolu..iyiliğiniz için yazdım
    ben zaten güvenmiyorumulaşılmayan etle ne alakası var,kafanıza göre yorum yapmayın
    komşu 3 tane kız vardı 3 üde erkek konusunda hızlıydı,zaten komşu kadınlar bugünkü ortama şaşırıyorlar,evlenin bakalımherkes evlenirken benimki hanım kız der dört dörtlük der,o halde bunlar olmuyor dememiz lazım

Sevismesi hanim kiz olayini bozuyormu

• Komsu kizi olayi hep hayalim ya bizde hep erkek vardi kiz olanlarda yasi kucuktu:(

• quote:

tipim değilki kız,umrumda değil,size örnek sundum,kız çok hanım sanılıyor..ileride evleneceğiniz kıza dikkat edin,forum 15 yaşında çocuk dolu..iyiliğiniz için yazdım

Kafan dar birader 12 yaşındaki çocuk gelip bu konuyu açar yukardaki aplaya kayıyölar ihihih diye ruhun ergen kalmış bizim iyiligimiz ne la sanane benim evleneğim kişiden 3 kızı sen niye takip ediyosun kimsin yetkili kişi sensmisin benim ki hanım kız olmayacak la en ellemişini alıcam var mı diyeceğin.

Ne diyim sana birader kafanı genişlet biraz kafanı namusu iki bacak arasında arama.

• sen hala elizabeth.
  • belki kuzeni ?
  • Çok evde kalmışsın kardeşim,potansiyel dedikoducu anne olmuşsun sıkıntıdan ya da asosyalsin çekememezlik yapıyosun

• Klasik köylü yakarışları.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her konuda çok heyecanlısın. Sakin ol biraz şampiyon.

• Bizde bir erkek ne kadar geniş olabiliyorsa, kızda o kadar geniş olabiliyor. Sonuçta kendi hayatı mutlu olur, pişman olur, o onun kaderi.
  • ben gençken ve bekarken 1+1 evde oturuyordum karsı komsumda bayan benim gibi tek kalıyordu.eve erkek arkadası geliyordu zaten.hiç aklımdan kızın kaşar oldugu mevzusu gecmedi sadece çünkü yapılan hareket gayet doğal beni ilgilendirmez.sadece tek oldugum günlerde koyuyordu şimdi kalktım bok atsam arkadaşların uzanaamdıgı ete muhabbeti olur.onun için sizin yorumunuz arkadaşları o yoruma itiyor.arada bir kanbağı yoksa normal bir erkek bir bayana cinsel anlamda ilgi duyabilir bu normal ama sizin kadar ilgilenipte boyle yorum yapıyorsa da sizin ki gerçekte uzanamadıgı ete oluyor.ayrıca dediğim komsum eğer her hafta farklı bir erkekle gelse o zaman kaşar olrak düşünebilirdim ama bana zararı olmadıgı ve olursada cinsel bir yakınlaşma dısında da bir düşüncem olmadıgı içinde genede no problemdi benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikertacus

quote:

Kafan dar birader 12 yaşındaki çocuk gelip bu konuyu açar yukardaki aplaya kayıyölar ihihih diye ruhun ergen kalmış bizim iyiligimiz ne la sanane benim evleneğim kişiden 3 kızı sen niye takip ediyosun kimsin yetkili kişi sensmisin benim ki hanım kız olmayacak la en ellemişini alıcam var mı diyeceğin.

Ne diyim sana birader kafanı genişlet biraz kafanı namusu iki bacak arasında arama.

Sen baya genissin birader Tebrik ediyorum cağdaş kardesimizi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.