Şimdi Ara

Komşu çocuğunu öldüreceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizim evin bahçesi ile komşunun bahçesi yan yana bunların ergen bir tane çocuğu var çavuşu tokatlayıp tokatlayıp peçeteleri bizim bahçeye atıyor o yetmezmiş gibi birde çekirdekleride peçetelerde biriktirip bizim bahçeye atıyor dün atarken gördüm kafasına kürek fırlattım korktu kaçtı bu sabah gene atmış gidip öldürsem ceza alır mıyım?

• almazsın savunma olarak çavuşu tokatlayıp peceteleri bızim bahçeye atıyordu dersen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peçeteleri alıp annesine babasına göstersem ne olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brutafality

Bizim evin bahçesi ile komşunun bahçesi yan yana bunların ergen bir tane çocuğu var çavuşu tokatlayıp tokatlayıp peçeteleri bizim bahçeye atıyor o yetmezmiş gibi birde çekirdekleride peçetelerde biriktirip bizim bahçeye atıyor dün atarken gördüm kafasına kürek fırlattım korktu kaçtı bu sabah gene atmış gidip öldürsem ceza alır mıyım?

koruma kalkanı

çocuk ölürse eğer 1. dereceden şüphelisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrBohannon

quote:

Bizim evin bahçesi ile komşunun bahçesi yan yana bunların ergen bir tane çocuğu var çavuşu tokatlayıp tokatlayıp peçeteleri bizim bahçeye atıyor o yetmezmiş gibi birde çekirdekleride peçetelerde biriktirip bizim bahçeye atıyor dün atarken gördüm kafasına kürek fırlattım korktu kaçtı bu sabah gene atmış gidip öldürsem ceza alır mıyım?

koruma kalkanı

çocuk ölürse eğer 1. dereceden şüphelisin

Çocuğu tanıyon sanki
  • Sen gorursun arkadaslarimi cagirdim beraber tokatliyoruz su an devamini tahmin et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anne Babasına Göster Babası İyi Bir Dayak Atsın Buna Eğer Atmıyorsa İşi Fazlaya Kaçırma Öldürme Ergeni Döv Sadece
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Komşu kızı
    12 yıl önce açıldı
    ev kızımı, okumuş kız mı?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anne çocuğu öldürdüm

Komşunun çocuğu katliam yapmış

Like.

• evini tuvalet kağıdıyla sar

• Konuyu okuyunca gülmekten yarildim

• ben avukatım seni kurtarırım. savunma olarakta meşru müdafaya sokarız. oda başka çocukları öldürüyordu diye. rahat ol
  • quote:

Hocam bunun sana bir kastı mı var. Sen zamanında bir şeymi yaptın buna. Sankı intikam amacıyla yapıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki o zaman olaya psikolojik yönden yaklaşayım :D Bunlar dediğin üzere ergen, yani cinsel organları konu olunca aslında gayet utangaç olabiliyolar karşılarındaki kişiye göre. Eğer bu durumu annelerine bi şekilde şikayet edersen, tekrarı olmaz bence sanırım. Mektupta yazabilirsin, anneni gönderebilirsin bayan bayana konuşurlar. Babalarına da söyleyebilirsin. Yani netice olarak o yaştaki çocuklar bu konudan gerçekten utanır :D

Edit: nereden biliyon la gibisinden ters köşe yapmaya çalışacaklar için söylüyorum, ben de o dönemden geçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marvellous123 -- 23 Nisan 2015; 7:28:54 >
  • çocuğun kafasına kürek fırlatmak nedir 😆😆😆

• quote:

Orijinalden alıntı: AnI_

Konuyu okuyunca gülmekten yarildim

Cümleyi de yarmışsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.