Şimdi Ara

komşu çocuğu her gece 1 saat koşuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
5.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adam polis ve işe gidiyor karısı tam ...yetişmiş(kelime yazamıyorum adminler banlıyor ve sıkıldım artık bu ban işindende)
    her gece 12.30 da başlıyor ve gece 1.30 yada 2 ye kadar koşuyor,anası dur demiyor,nasıl kadındır anlamıyorum
    her gece olduğu için artık sabır kalmadı,2 üst kat yukarıdaki adam nasıl kızmıyor anlamıyorum
    az önce kağıda not yazdım ve asansöre yapıştırdım
    her gece 12.00 den sonra gürültü yapmayın uyuyan var sabır... diye not yazdım
    sonra apartman girişine gidip asansörü girişe çağırdım hangi kat olduğu anlaşılmasın diye

iyimi

• belki de koşan komşi çocuğu değildir. belki de ordaki koşu sesi insani bir varlıktan gelmiyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhtamelen devam edecek çünkü kocası hergece işe gidiyor,adam çocuklara kızıyor ama kadın gık bile demiyor
    bir dahakine daha ağır şey yazmak istiyorum ne yazsam birde parmak izi bırakmamam ve yakalanmamam lazım hatta direk kapı nosunu versem o zaman anlarlar ne yapsam acaba
  • En doğrusunu yapmışsınız.
    Gidip kavga etmenin lüzumu yok sonuçta.

Anlarlar.
    Olurda devam ederse 'Bakın, eşiniz de polis. Bunu biliyor olmanız gerekir ki, saat 00.00'ı geçtikten sonra gürültü yapmak ve insanları rahatsız etmek suçtur. İyi günler, teşekkür ederim.'

Fazla cümle kurma mümkünse.
    İyi geceler.

• quote:

Orijinalden alıntı: HTRK

belki de koşan komşi çocuğu değildir. belki de ordaki koşu sesi insani bir varlıktan gelmiyordur.

bir arada topuklu terlik giydiriyordu kadın hasta sanırım zaten kimseyle konuşmaz selam vermez kimseye gitmez kimse ona gelmez
    biraz tuhaflar,bir dahakine kağıda ne yazsam,akıl verin
    mesela her gece 12.00 2.00 arası çocuklarınıza gürültü yapmaması için bir zahmet uyarın desem,nasıl annesiniz desem kocanız evde yok diye şımarmayın desem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan Duman

En doğrusunu yapmışsınız.
    Gidip kavga etmenin lüzumu yok sonuçta.

Anlarlar.
    Olurda devam ederse 'Bakın, eşiniz de polis. Bunu biliyor olmanız gerekir ki, saat 00.00'ı geçtikten sonra gürültü yapmak ve insanları rahatsız etmek suçtur. İyi günler, teşekkür ederim.'

Fazla cümle kurma mümkünse.
    İyi geceler.

kocasına demek lazım o kadını nasıl aldı evlendi hayret,şu anda en küçük çocuğu ağlamaya başladı her gece aynı muhabbet
    evden taşınırsam evi romanlara ( güzel kelime yazdım roman dedim sakın ceza vermeyin) onlara vermeyi düşünüyorum( 15 gün + 15 gün + 4 gün ard arda ceza aldımda ondan çekinerek konu açıyorum,sıkışmasam konu açmam konu dışına uğramam tövbeliyim,ama önemli konu diye girdim
    apartmanda kimse oturamasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 29 Haziran 2013; 1:50:40 >

• Ayni problem bizde de var ve duvarlar kagit gibi cocuk kostugu zaman sanki kõy evlerindeki tahta zeminde koşar gibi çat çat ses geliyor . 2 defa uyardik kibarca onlarda mahcup oldular dikkat etmeye calisioruz filan dediler ama hala devam gerci cocuk bu surekli pesinde olamazlar ama bazen araliksiz yarim saat-1 saat kosuyor bu sefer benim de sinirlerim geriliyor ya bagriyorum " yeteeeer kosma artik" diye ya da cok sinirlendiysem tavana filan vuruyorum. O zaman kesiliyor ses ama bu boyle gitmez ya evi sataca Ya da yalitim filan birseyler yapmak şart

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: çölde bir kum tanesi

Ayni problem bizde de var ve duvarlar kagit gibi cocuk kostugu zaman sanki kõy evlerindeki tahta zeminde koşar gibi çat çat ses geliyor . 2 defa uyardik kibarca onlarda mahcup oldular dikkat etmeye calisioruz filan dediler ama hala devam gerci cocuk bu surekli pesinde olamazlar ama bazen araliksiz yarim saat-1 saat kosuyor bu sefer benim de sinirlerim geriliyor ya bagriyorum " yeteeeer kosma artik" diye ya da cok sinirlendiysem tavana filan vuruyorum. O zaman kesiliyor ses ama bu boyle gitmez ya evi sataca Ya da yalitim filan birseyler yapmak şart

her gece 2 de uyuyorum yada uykum kaçarsa 4 de ,bu sık sık olması iyi değil,madem gitsinler zemin kattan ev tutsunlar
    adama çocuk varmı dedim yok dedi,yalan söylemişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

quote:

belki de koşan komşi çocuğu değildir. belki de ordaki koşu sesi insani bir varlıktan gelmiyordur.

bir arada topuklu terlik giydiriyordu kadın hasta sanırım zaten kimseyle konuşmaz selam vermez kimseye gitmez kimse ona gelmez
    mesela her gece 12.00 2.00 arası çocuklarınıza gürültü yapmaması için bir zahmet uyarın desem,nasıl annesiniz desem kocanız evde yok diye şımarmayın desem

eğer ciddiyseniz ve kadın lafta anlamıyorsa kağıda yazılanları hiç takmaz. yıl olmuş 2013 kağıda yazmak nedir ? oldu olacak buharla gönderseydiniz.

en iyisi ya polise şikayet edeceksiniz (155) ya da imalı bir şekilde tehtid edeceksiniz ;)

• quote:

muhtamelen devam edecek çünkü kocası hergece işe gidiyor,adam çocuklara kızıyor ama kadın gık bile demiyor
    bir dahakine daha ağır şey yazmak istiyorum ne yazsam birde parmak izi bırakmamam ve yakalanmamam lazım hatta direk kapı nosunu versem o zaman anlarlar ne yapsam acaba

Onlardan mi korkuyon parmak izi falan

• asansöre yapıştırdığım kağıdı kimseye demedim annemlerede demicem
    annem çenesi durmaz bir komşuya der oda başkasına sır gibi saklıcam keşke pc çıktısında yazsaydım ama önemli olmaz sanırım yazım apartmanda kimsede yok,bir dahakine pc çıktısında yazıp eldiven takıcam ve gece 4 de yapıştırıcam
  • Yazıyı üstünede alınmayabilir.Belki göremeyebilir bence nazik bir dille anlat olmadı eşine söylersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel The Difference

quote:

muhtamelen devam edecek çünkü kocası hergece işe gidiyor,adam çocuklara kızıyor ama kadın gık bile demiyor

Onlardan mi korkuyon parmak izi falan

apartmanda polis,avukatlar var sen parmak izi diyorsun
    avukatlardan birisi savcının yanında çalışıyor bir dahakine küfür yazsam bulamıcaklarmı
    ha bide apartmanda çok çocuklu insanlar ve arası bozuk insanlar var ortalık karışmazsa iyidir bide dedikoducular çok kapıcıda dedikoducu

• koşu değilde tempolu yürüyüşü daha çok tavsiye ediyor doktorlar.ama gece koşmakta ilginçmiş.gerçi gündüzde çok sıcak oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: komiser66

Yazıyı üstünede alınmayabilir.Belki göremeyebilir bence nazik bir dille anlat olmadı eşine söylersin.

asansörün katlarına çıkan tuşlarının üstüne astım birisi çekip almazsa orda dursa herkes görür
    yada bir dahakine 10 tane kağıda yazıp heryerine yapıştırayım
    ha onlarda sökülürse o zaman çıkmayan boya kullanırım
  • quote:

quote:

quote:

eğer ciddiyseniz ve kadın lafta anlamıyorsa kağıda yazılanları hiç takmaz. yıl olmuş 2013 kağıda yazmak nedir ? oldu olacak buharla gönderseydiniz.

en iyisi ya polise şikayet edeceksiniz (155) ya da imalı bir şekilde tehtid edeceksiniz ;)

kocası polis ve geceleri işe gidiyor sanırım vukaatlı zaten davranışları hoş değil,konuşurken insanın üstüne yürüyüp ağzının içine giriyor
    bu hükümet polisle arası iyi olmasa sorun değil,ama polise gık desek suçlu oluruz,ayrıca her koca karısına laf dedirtmez,karısı suçludur ama kocasına göre melek

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: çölde bir kum tanesi

Ayni problem bizde de var ve duvarlar kagit gibi cocuk kostugu zaman sanki kõy evlerindeki tahta zeminde koşar gibi çat çat ses geliyor . 2 defa uyardik kibarca onlarda mahcup oldular dikkat etmeye calisioruz filan dediler ama hala devam gerci cocuk bu surekli pesinde olamazlar ama bazen araliksiz yarim saat-1 saat kosuyor bu sefer benim de sinirlerim geriliyor ya bagriyorum " yeteeeer kosma artik" diye ya da cok sinirlendiysem tavana filan vuruyorum. O zaman kesiliyor ses ama bu boyle gitmez ya evi sataca Ya da yalitim filan birseyler yapmak şart

her gece 2 de uyuyorum yada uykum kaçarsa 4 de ,bu sık sık olması iyi değil,madem gitsinler zemin kattan ev tutsunlar
    adama çocuk varmı dedim yok dedi,yalan söylemişti

Bence direk git konuş dikkate almazlarsa o zaman başka yontemler denersin :)

• Ben olayı tam anlayamadım çocuk nerede koşuyor ?
  • Apartman girişine gitmeyip asansöre binip bir kata bassaydın keşke yorulmazdın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Finkster

Ben olayı tam anlayamadım çocuk nerede koşuyor ?

evin içinde odadan odaya tak tuk tak tuk sonra doooommm diye bir atlama sesi,bunlar aralıksız 1 saat sürüyor,her gece 12.00 yada 12.30 gibi başlıyor ve 1.30 a kadar devam ediyor
    acaba kadın masus uyandırıp koşmasına müsademi ediyor
    çünkü apartmanda 10 senedir yalan dedikodu ara bozmalar oluyor milletin arasını açan ve onlara inanan çok oluyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.