Şimdi Ara

Komsu bizi polislere sikayet etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim bi geleneğimiz vardir yaz vakti her aksam ailecek bahcede okey oynariz. Hatta babam ile ben agaca evden kablo ile lamba astik ve altina masa koyduk. Orada oynariz okeyimizi. Ama komsulardan biri hic ses cikarmamiza ragmen polislere bunlar gurultu yapiyor diyerek bizi sikayet etmis. Polisler gelip rica ettiler bizde biraktik okey oynamayi. Komsuluk iliskilerinin seviyesi bu kadar dustumu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kamovka

Bizim bi geleneğimiz vardir yaz vakti her aksam ailecek bahcede okey oynariz. Hatta babam ile ben agaca evden kablo ile lamba astik ve altina masa koyduk. Orada oynariz okeyimizi. Ama komsulardan biri hic ses cikarmamiza ragmen polislere bunlar gurultu yapiyor diyerek bizi sikayet etmis. Polisler gelip rica ettiler bizde biraktik okey oynamayi. Komsuluk iliskilerinin seviyesi bu kadar dustumu?

Valla kardeşim öyle komşuluk bitmiş artık bizde çay içerken polis geldi şikayet ettiler diye

• Kardeş sizin ses çıkarmanıza gerek yok okey taşları yeterince ses çıkarır zaten eviniz olmasa neyse diycem ama eviniz var evinizde oynayabilirsiniz.
  • Bizim komşular da gece 11 den sabah 5 e kadar bahçede bağıra bağıra konuşuyorlar. Az kaldı bende şikayet etmeyi düşünüyorum. Adamların garaj kapısı çok gürültülü açıyor. Adama dedik şunu düzelttir diye adamın verdiği cevap" iyi işte geldiğimiz belli olsun"
  • burdada bi gurup var nargile kafe yaptılar sokağı herkez uyuyor gecenin yarısı anırıyolar gülerken resmen polise şikayet etmek iyi fikirmiş bende ediyim sonuçta yaz camlar mecburen açık ve bütün ses evlere gidiyor
  • Okey oynarken nasil hic ses cikarmiyorsunuz taslar kadife kapli heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Blacktree

Bizim komşular da gece 11 den sabah 5 e kadar bahçede bağıra bağıra konuşuyorlar. Az kaldı bende şikayet etmeyi düşünüyorum. Adamların garaj kapısı çok gürültülü açıyor. Adama dedik şunu düzelttir diye adamın verdiği cevap" iyi işte geldiğimiz belli olsun"

çekinme kardeşim hakkını kullan kimsenin kahrını çekemem, bide bana böyle saçma sapan cevap verseydi varya direk polisi arardım. arayın çekinmeyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan Paşa

Kardeş sizin ses çıkarmanıza gerek yok okey taşları yeterince ses çıkarır zaten eviniz olmasa neyse diycem ama eviniz var evinizde oynayabilirsiniz.

O okey taşları nedir. Kulak zarım patladı onlar yüzünden. Keşke Mit'i çağırsalarmış.
  • Demek ki rahatsız olmuşlar. Bu kadar net.
  • ben olsam ben de şikayet ederim. Kırathane mi lan burası diye de olay çıkartıriım hatta.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.chaLi

quote:

Kardeş sizin ses çıkarmanıza gerek yok okey taşları yeterince ses çıkarır zaten eviniz olmasa neyse diycem ama eviniz var evinizde oynayabilirsiniz.

O okey taşları nedir. Kulak zarım patladı onlar yüzünden. Keşke Mit'i çağırsalarmış.

Taslari masaya vurmadan oynuyoruz. Cidden bitmis komsuluk. Deseler rahatsiz oluyoruz diye, ozaman aninda birakiriz

• Alayiniz sazan.avi olmussunuz komsuyu polise sikayet ettik diye de bir konu var

• quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

Alayiniz sazan.avi olmussunuz komsuyu polise sikayet ettik diye de bir konu var

Sen sazansin hocam asil konu bu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K.chaLi

quote:

Taslari masaya vurmadan oynuyoruz. Cidden bitmis komsuluk. Deseler rahatsiz oluyoruz diye, ozaman aninda birakiriz

Abi adam belki sizinle komşuluk ilişkileri bitsin istemiyor olabilir şahsen ben de en ufak sesten rahatsız olurum ama yüzüne şikayet etmeye de utanırım sonuçta yüzyüze bakıyoruz.

• çok şükür mangal dumanına,son sese bile ses etmezler bnmkiler
  • quote:

quote:

Mobilfeyim yav he he gif koyamiyorum kusura bakma

• en ayar olduğum insan tipi sabahlara kadar bahçede taşları vura vura okey oynarlar.
  • quote:

quote:

quote:

Mobilfeyim yav he he gif koyamiyorum kusura bakma

GİT BAK KONULARİN ACİLİS ZAMANİNA

• quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

en ayar olduğum insan tipi sabahlara kadar bahçede taşları vura vura okey oynarlar.

Saat 8 gibi baslayip 10 da birakiyoruz bu olay 9 bucuk siralarinda oldu

• belki uyuyan çocukları var hiç mi düşünmüyorsunuz ? herkes kendi keyfini düşünse oh ne güzel. zaten burda da son ses 5e kadar müzik dinleyen ergen var. evi tam bulamıyorum yoksa polise şikayet etcem.

bu arada @brk-bjk şaka mısın ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.