Şimdi Ara

Kompresör arızası yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

9 yıllık bosch marka buzdolabımız, dün kompresörden gelen acayip sesler neticesinde soğutmayı durdurdu. Buzluk kısmı şu an 21 derece lakin dolap kısmı az da olsa soğutuyor. Şu dönemde hiç olacak iş değildi ama yapacak bir şey yok.
    1- kompresör değişimi pahalı mıdır? Ve en önemlisi değiştikten sonra eski formuna kavuşur mu?
    2- yeni buzdolabı alsam eskisini aldığım yer götürür mü?
    3- 9 yıllık bir buzdolabı için tamir mi önerirsiniz yoksa yenisinin alınması mı?
    Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun hocam aynı sıkıntıları yaşıyoruz. Benim 10 yıllık beko da 3 gündür yatişta. Dolabınızın genel durumundan memnusanız ve 9 yıldır bi sıkıntı cikarmadiysa motor değişimini düşünebilirsiniz. Benimki 4 yıllıkken bi motor değişti. O yüzden tamire yanaşmaya çekiniyorum. Motor değişim ucreti 700 - 800 tl gibi rakamlar. Motor arizalandigindan emin misiniz

• agesblue A kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için çok teşekkür ederim. Çok memnundum dolaptan 9 yıldır tık demedi. Yüzde 99 kompresör arızası var benim tespitim. Bakalım çok uçuk bir değişim ücreti çıkmaz ise yaptırıp devam edeceğim. Mübarek günde bozulması çok kötü oldu.

• Rica ederim. Sizinkinin emsali bir dolap şu an ne kadar bilemiyorum. Benim emsal dolap fiyatlarının nerdeyse 3 te 1i fiyatı kompresör değişimi. O yüzden değişim için kararsızım. Bi kaç sene sonra aynı sorunu yaratmayacağı muamma. Çünkü bir kere daha başıma gelmişti. Evet şu günlerde çok büyük sıkıntı.

• agesblue A kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 6Bin TL civarı. Yalnız serviste sanırım 1500 civarı bir fiyat isteyecek gibi duruyor. Tabi yapıldıktan sonra aynı sorunu tekrar verir mi ya da başka bir parça bozulur mu oradı muamma.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klima kompresörü yardım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.