Şimdi Ara

*** KOMPLE BOYATIYORUM *** (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: arsenelupin

800 TL'ye gerçekten iyi bir işçilik çıkarmışlar çok temiz olmuş sadece üstten boya atıldı değil mi iç kaporta içi boyanmadı herhalde kazasız belasız kullanmanızı dilerim...

Üstten derken şöle oldu. Eski boyayı komple kaldırdılar astarı çıktı üzerine astar attılar ve zımpara ile ince düzeltme yaptılar sonra boya vernik felan.

İçine grmediler çünkü ilk msjlarımda resimleri var güneş yanığından boyattım. Hatta astarlı resimleri de var.
  • çok güzel olmuş güle güle kullanın fakat resim yüklemelerinizi

[simage][/simage]

kodlarının arasına alırsanız sizin içinde bizim içinde daha iyi bir görüntü sağlamış olursunuz.tekrardan güle güle kulanın gerçekten ben beğendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: n1say

çok güzel olmuş güle güle kullanın fakat resim yüklemelerinizi

[simage][/simage]

kodlarının arasına alırsanız sizin içinde bizim içinde daha iyi bir görüntü sağlamış olursunuz.tekrardan güle güle kulanın gerçekten ben beğendim.

Dediğnizi yaptım teşekkürler
  • Güzel olmuş Allah güle güle kullanmak nasip etsin..
  • Amin. Cümlemize Allah c.c. kaza bela göstermesin.
  • Çok güzel olmuş. güle güle kullan. Antalya'da bu fiyat ve kalidete bulursam bende boyatacağım.
  • fabrikadan çıksa bu kadar temiz gözükmez şerefsizim...
  • Hocam cok guzel ve temiz olmus. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.

Komple boya konusunda benim tercihim kaplama yaptırmak , eski renge donmek istersen kolaylıkla hallediyorlar. Maliyeti de cok uygun oluyor.
  • valla bana biraz reklam kokan hareketler gibi geldi ama resimlere bakılırsa güzel olmuş.
  • Biraz mı yau resmen reklam yapıyoruz.

Ni ye mi

Adamların işçiliğini ve fiyatını ihtiyacı olanlar öğrensin de 2 bin tl ye araba boyatmasın kimse diye.
  • hocam süper olmuş neyini soruyon. kayınpederde doğan L var araç yamalı yamalı.. on sene daha binerim diyor. lütfedip de boyatsa da karizma çizilmese iyice..
  • çok güzel olmuş hocam mükemmel

benim siena barok kırmızı bagaj kapağında güneş yanıkları çıktı sadece bagaj kapağını boyatma imkanımız var mı?
  • bir de; araç boyanmadan önce siena fiat yazıları yan kapılardaki siyah çizgiler vardı boyatıldıktan sonra noldu onlara?
  • ustanin eline saglik...............
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckt

bir de; araç boyanmadan önce siena fiat yazıları yan kapılardaki siyah çizgiler vardı boyatıldıktan sonra noldu onlara?

Şöyle oldu:

Yan çıtalar plastikmiş ve yapıştırma imiş. Usta çıkanları matlaşmış diye takmak istemedi. yenisini al dedi. ben de sinekten yağ çıkaracam diye uğraşıyom ya. Ustaya almam dedim. 120 TL takımı. Ona kalsa tamponları da yenileyecek de olmaz deyince tamponların siyah kısımlarını siyaha boyarız ama bu yan çıtaları alman lazım dedi. ben de öleyse tamponları tek renk yap bunları da hiç takmayalım dedim. Olurdu olmazdı en sonunda oldu. Hatta ustayı ikna etmek için yan çıtasız tamponu tek renk albeaların fotolarını çekip gösterdim anca kabül etti. Aynısı gibi oldu ama.

Hatta arka cam önündeki içerdeki 3. fren lambasının kutusu nu da siyaha boyayıverdiler. tabanı siyaha kaplatmıştım. Uyumlu olsun diye.

Fiat yazılartının eskierli çok solmuş nikalanj ları silinmiş dedi. yenisini al dedi. Baya uğraşmalar sonunda Ankara ünlü oto da buldum. kargoyla geldi. Fırsat bulup halaa gidip yapıştrtamadım. kağıda sarılı ilk yardım çantasında duruyolar. Bi ara yapıştrtacam. Hatta öndeki logo varya yennisi 35 TL miş. O da soluktu.

Söktüm o mavi plastikleri. Parlak kenarlıklardan ayrılabiliyormuş. Bir güzeeel ince zımpara yaptım alttan mavi plastiik çıktı sonra 1200 numaramı ne kaportacının ince zımparası ile yüzünü parlattım. usta bi de vernik attı ona. Arkasındaki cıvatası da kopmuştu. Alcon metalize plastik steel diye acayip bi yapıştırıcı var onunla arkasına cıvata monte ettim. Birde iyisinden çift taraflı bant yaptım. mis gibi oldu. Malzeme bedava olunca 35 i kurtardık.

Usta bazen sinek var yağını çıkarcanmı diyodu bana takılmak için.

• quote:

Orijinalden alıntı: ckt

çok güzel olmuş hocam mükemmel

benim siena barok kırmızı bagaj kapağında güneş yanıkları çıktı sadece bagaj kapağını boyatma imkanımız var mı?

Tabiiki var ancak emin ol diğer kısımları da zamanla solacaktır. yada senden önceki sahibi boyattırmıştır. En iyisi araba berbat olana kadar bekle sonra komple boyat.

Parça boyama 300 civarı diyolar. komple daha ucuz yani. Yada arabayı değiştir. Çünkü zamanla diğer parçalarda da çıkacak aynı sorun. 11 parça var arabada 3300 eder parça parça boyatırsan.

Ben olsam son hadde kadar berbat olana kadar boyatmazdım. Binmeyeceksem ondan sonra da satardım. Bineceksem son noktada boyatır komple öyle binerdim.

Zaten binecem diye boyattım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.