Şimdi Ara

Komilik Zormu, Beceri İstiyormu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ben ögrenciyim daha önce hiç bir işte çalışmadım. Ancak arkadaşım çankaya köşkünde bi kokteylde günü birlik komilik ihtiyacı oldugunu söyledi. Ancak el becerim çok zatıf 2 çayı zor taşırım. Çevremdeki herkes yaparsın ya noolcak dedi ancak çankaya köşkü gözümü korkuttu ilk için. Ne diyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Boşları topluyucan zor bişey degil en alt sınıfsın
  • YAPAMAZSIN, UĞRAŞMA.
  • NeHayatAma kullanıcısına yanıt
    Hocam nedenini açıklarsan sevinirim çalışma saati 5 saat felan sılıntı değil ama beceri lazımmı o düşünrüyüor. Koca tepsiyi tutup aynı zamanda servis yapmam heralde degilmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: modifix06

Hocam nedenini açıklarsan sevinirim çalışma saati 5 saat felan sılıntı değil ama beceri lazımmı o düşünrüyüor. Koca tepsiyi tutup aynı zamanda servis yapmam heralde degilmi

DİYORUM YA İŞTE EL BECERİM YOK DİYORSUN VE KOMİLİKTEDE EN ÖNEMLİ ŞEY EL BECERİSİ VE KONTROL. KOMİLİKTE OLSA ÖNEMLİ BİR İŞ. GÖZ ÖNENDESİN SÜREKLİ BUNU DA UNUTMA :)
  • Komiklik diye okudum.

Yok kardeşim beceri gerektirmeyen bir iş başlarda sakar olursun ama sonra rahatça yaparsın işini.

Ben yapacaktım kısmet olmadı ama eğer temiz çatal, bardakların olduğu bir masa varsa orayı dolu tut garson ile takışma.
  • KarmaLia kullanıcısına yanıt
    Hocam gözümü asıl korkutan çankaya köşkü hani normal bir organizasyon olsa gözüm kapalı girerimde ama ordada daha önce hiç iş tecrübesi olmayan birini çok göz önünde tutmazlar heralde değil mi, çünkü protokole hizmet edilcekmiş. kendimi gaza getirmeye çalışıyorum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.