Şimdi Ara

KOMİK LİSE ANILARINIZI ANLATIN ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar canım sıkıldı anlatın bişelerde gülelim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atmaca90 -- 19 Kasım 2015; 22:56:08 >

• ben biyoloji dil anlatım edebiyat gibi dersleri kesinlikle dinlemez sürekli matematik çözerdim, bizim biyolojicide sürekli yanında şeker çikolaya bulunduran birisiydi, bir gün yine biyoloji dersi ama başım çatlıyor bende açtım biyoloji kitabını kitaba bakıyorum ama sadece dalmış bir şekilde bakıyorum hoca ders anlatmayı bıraktı, bu gerçek olamaz sen nasıl biyoloji dinlersin falan dedi çantadan çıkardı canga verdi, bende onu bi güzel yedim başımın ağrısı geçti, sonra açıp matematik çözdüm.
  • meslek dersinde arkadaşların 380voltluk motoru yakmalarıya etrafa yayılan yoğun sis tabakasınını etkisiyle ortamın samanyolu tv ye dönmesi
  • tuvalette sigara içen kişinin çıkarken dumanla çıkıp ortamın sırlar dünyasını andırması
  • iyiymiş
  • felsefe sınavıydı bendekide biraz kötülük ama neyse gittim en öne oturdum sınavada harbiden baya çalışmıştım işte beyler inanamazsınız bildiğiniz destan yazdım kağıda arkadaşlar hiç bişi yapamamış hepsi damdaki kedi gibi kopya diye ağzımın içine bakıyor bende vermedim işte kopya sınavın sonunda herkes tip tip bana bakıyor filan 1 hafta sonra sınav açıklandı hoca başladı ahmet:30 bende ordan fırladım hah ahmet 30 aldıysa ben 500 alırım herhalde diye hoca açıkladı 20 almışım

• Bir arkadasim bana vurup tuvalete kacmisti . Kapilarin biri ortuk digerleri acikti . Ortuk olan kapiyi kitledim . Hortumla suladim arkadasi bagiriyordu . Sesi de tuhaf geliyordu sudan dolayi . Kapinin kilidini acmadan gittim . Baktim sinifta arkadas oturuyor . Giris kapisinin arkasina saklanmis namussuz . Sonra bozuntuya vermedim . Suladigim kisiye bakim dedim tenefuste . Kilidi actim kim kitledi kardes seni buraya dedim . Cocuk uysal cikti . Sovmesini beklerken bilmiyomkiya dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: maseratistrantale

ben biyoloji dil anlatım edebiyat gibi dersleri kesinlikle dinlemez sürekli matematik çözerdim, bizim biyolojicide sürekli yanında şeker çikolaya bulunduran birisiydi, bir gün yine biyoloji dersi ama başım çatlıyor bende açtım biyoloji kitabını kitaba bakıyorum ama sadece dalmış bir şekilde bakıyorum hoca ders anlatmayı bıraktı, bu gerçek olamaz sen nasıl biyoloji dinlersin falan dedi çantadan çıkardı canga verdi, bende onu bi güzel yedim başımın ağrısı geçti, sonra açıp matematik çözdüm.

• güncelll
  • 2 yıl önce bugün 7 zayıfım var kesin kalıcam diye ağlıyordum ama sonuç okul bitti neresi komik derseniz 7 zayıfımın 5 ini kolay sınavlardan aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.