Şimdi Ara

Komik İtiraflar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
4
Favori
2.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir itiraf daha küçükken 1. sınıfta sümüğümü çıkarır çıkarır sıranın ayak konulan demirine dizerdim böyle demir boyunca ,sonra onlar kuruyunca böyle çıtır çıtır oluyodu onları ayağımla ezerdim o çıtırtı çok hoşuma giderdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: köstebek1903

uyukulydum heralde tualetimi kuvete yapacagima yataga yapmisim o_O
    yas 16

Normalde kuvete mi isiyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfin. -- 25 Haziran 2014; 0:26:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • köyde bizim tuvalet dışardaydı.onun arkasındada komşunun bahçesi vardı. 5-6 yıl boyunca her gün öğle yemeğine geldimde tuvalete girmez o bahçeye işerdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçenlerde arkadasimla beraber balik almaya gitmistik arkadasim kovanin icinde yuzen baliklara bunlar tazemi diye sordu saticiya. adamda dedi arkadasima yok ben bunlara pil takip oynuyorum dedi artik arkadasimin dalginligina geldi sanirim
  • İlkokulda balkondaki saksıya çişimi yapardım. Bir sure sonra kokmaya başladı ve suçum ortaya çıktığında sonuçları ağır olmuştu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 21olcaybaba21

bir itiraf daha küçükken 1. sınıfta sümüğümü çıkarır çıkarır sıranın ayak konulan demirine dizerdim böyle demir boyunca ,sonra onlar kuruyunca böyle çıtır çıtır oluyodu onları ayağımla ezerdim o çıtırtı çok hoşuma giderdi

Ohaaa kayıp kardeşim misin sen?

• quote:

Orijinalden alıntı: Saul Hudson

quote:

bir itiraf daha küçükken 1. sınıfta sümüğümü çıkarır çıkarır sıranın ayak konulan demirine dizerdim böyle demir boyunca ,sonra onlar kuruyunca böyle çıtır çıtır oluyodu onları ayağımla ezerdim o çıtırtı çok hoşuma giderdi

Ohaaa kayıp kardeşim misin sen?

• quote:

Orijinalden alıntı: WINXPERROR

quote:

Orijinalden alıntı: Kamil Seven Adam

Dayanamayıp Bime işemiştim

Görmediler mi ? Kameralar ? Ya Aiden Pierce izliyorsa

Dersaneden dönüyordum çok pis çişim gelmişti koşa koşa eve geliyordum annem aradı bimden su al diye ama nasıl tutuyorumBimin içindeyim kasada bekliyorum burnuma toz kaçtı,hapşurmamla paçadan akması bir oldu

• quote:

quote:

quote:

Dersaneden dönüyordum çok pis çişim gelmişti koşa koşa eve geliyordum annem aradı bimden su al diye ama nasıl tutuyorumBimin içindeyim kasada bekliyorum burnuma toz kaçtı,hapşurmamla paçadan akması bir oldu

hemen elindeki suyu açıp içerken üstüne dökücektin su sansınlar diye

• Konuyu mok götürüyor arkadaş. İşemeli sıçmalı anılardan geçilmiyor.

• Editlerim aklıma gelirse konu güzel

• quote:

quote:

quote:

quote:

hemen elindeki suyu açıp içerken üstüne dökücektin su sansınlar diye

O an valla beynim durdu birtek sıkmaya odaklanıyordum hiç çaktırmadım sırada tek kişiydim zaten off ayakkabıma çok üzülmüştüm ama

• Hemen geçen LYS 1 de başıma geldi. Sabah sınava giderken ne yediysem acayip mıçasım gelmişti. Sınava girmeden önce tuvalete gittim artık sınavda gelmez dedim içim rahatladı. Daha sonra girdim okula artık çıkış yok. Sınav salonumu buldum tam oturdum derken çok acayip bir mıçasım daha geldi. Hemen koştum tuvalete öyle çok gelmişti ki yaptıklarımı pek düşünmeden yapıyordum hızlıca. Sonra bulduğum ilk kabine girdim ve aceleyle mıçtım... İçim rahatladı artık özgürce sınava girebilirim diyordum. Daha sonra hadi artık yıkayıp kalkalım derken musluğu bir açtım dünya başıma yıkıldı. Musluktan su AKMIYOR! Hemen sağa sola baktım peçete de yok. Dışarıda sıra bekleyen adaylar var. Bense çaresizce oturup ne yapacağımı düşünüyorum birazdan sınava gireceğim hemde üniversite sınavına! Ama çok şükür ki musluğu bir şekilde yaptım ve kurtuldum çıktım. O anki korkumu anlatamam arkadaşlar size tavsiyem nerede olursanız olun tuvaleti kullanmadan önce musluğu kontrol edin!

• Mesaj otlanain editlerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guuwa chi-mu

büyük tuvaletimi eve kadar tuttum kapıya geldim zile bastım yetiştim diye sevinirken evde kimse yoktu kapının önüne oturdum sıcak sıcak koyurdum ve kapının önünde ölümü bekler gibi annemi bekliyodum o arada bütün apartmanı bk kokusu sarmıştı Allahtan evimiz en üst kattaydı kimse görmedi beni ama konuşmaları duyuyordum apartmana giren bu ne koku diyodu :D

Küçükken çok Gülünce hep alktima yapiyodum.

• Birinci sinifta hocanin attigi tokat sonrasi altima isemistim

• Kediyeyolgösterenadam kullanıcısına yanıt
    Boşluğuma geldi güzel güzel okuyordum kahkaha attım
  • 12-13 yaşlarında matürbasyonun keşfi sıraları babama yakalanmıştım. Acemiydik tabi.
  • quote:

quote:

quote:

Farkettiler mi ?

• 10 yaşlarındaydım ve bayramdı ve mezarlıktaydık ailemle ben çok kötü sıkıstım tuvalette yok :-D baya vakit geçti altıma yapacak dereceye geldim sonra mezarlıktan çıktık amcamlara gittik tam aha yetıstım dedim tuvalete kostum :-D havada çok soğuktu fermuarı açarken altıma ısedım :-D ohhh ısındım dedim ama sonrası kötü oldu

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.