Şimdi Ara

Komik fıkra anlatın da gülelim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Cok hovarda bi adam varmis her gun barlarda sabahlarmis. Bir gun kafasima dank etmis ben evlenmeliyim demis. Cikmis iyi aile kizi aramaya , tabi kimin iyi aile kizi kimin olmadigini bilmedigi icin kendisince bir yontem gelistirmis karsina cikan kizlara pantolonunu indirip bu ne diye sorurmus. Kizlarim hepside yar##k diyormus. Boyle devam ederken karsisina cok guzel bir kiz cikmis. Sormus bu ne diye kiz 'pipi' demis. Heh bu iyi aile kizi demis adam. Neyse bumlar evlenmis falan dugungecesi gerdege girecekler adam acmis pipisini bu ne demis. Kadin yine pipi demis. Adamda evlendik artik yar##k diyebilirsin demis. Kadinda

Olur mu ya sen hic yar##k gormemissin demis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Jersey Devil

Biraz kufurlu

Cok hovarda bi adam varmis her gun barlarda sabahlarmis. Bir gun kafasima dank etmis ben evlenmeliyim demis. Cikmis iyi aile kizi aramaya , tabi kimin iyi aile kizi kimin olmadigini bilmedigi icin kendisince bir yontem gelistirmis karsina cikan kizlara pantolonunu indirip bu ne diye sorurmus. Kizlarim hepside yar##k diyormus. Boyle devam ederken karsisina cok guzel bir kiz cikmis. Sormus bu ne diye kiz 'pipi' demis. Heh bu iyi aile kizi demis adam. Neyse bumlar evlenmis falan dugungecesi gerdege girecekler adam acmis pipisini bu ne demis. Kadin yine pipi demis. Adamda evlendik artik yar##k diyebilirsin demis. Kadinda

• + layin bakalim

Orijinalden alıntı: Jersey Devil

Biraz kufurlu

• Jersey Devil kullanıcısına yanıt
  • Yaşlı bir adam varmış. Bir gün kahveye gitmiş. Demişki çocuklar gelin size bir tane anımı anlatayım. Anlat demişler başlamış. Ben gençken Geyük avına gittim ve bir geyik vurdum. Sırtıma yükledim 15 metre taşıdıltan sonra yoruldum. Daha sonrada böyle olmaycak deyip backlarını ayırıp omuzuma koydum demiş. Devam edeceği zaman Kahveci çayları getirmiş. Dağıtmış. Adam nerde kaldığını unutmuş. Nerde kalmıştık demiş. Gwnçlwr en son bacakları omuza koymuştun amca demişler. Adam devam etmiş.
    Heh işte ondan sonra verdim ayarı verdim ayarı demiş.

Daha Fazla Göster
  • Baya kufurlu

Bi adam varmış bunun 3 oğlu 1 kızı 1 köpeği varmış. Hergün kahveye üzgün üzgün gidermiş. Bi gün adam kahveye mutlu gitmiş. Demişler neden mutlusun? Adam başlatmış anlatmaya. Bizim büyük olan eve bi karı getirdi ahada göğüsleri bukadar. Ben ziktim , büyük olaz zikti ortanca zikti küçük zikti. Jhony varya jhony ( köpeğin ismi ) o bile zikti. Sonra adam ikinci gün yine mutlu geliyolar işte diyolar neden mutlusun adam başlıyo anlatmaya. Bizim ortanca oğlan eve bi karı getirdi ahada @m ı bukadar. (@ i anlayan anladı :D ). Ben ziktim , büyük olaz zikti ortanca zikti küçük zikti. Jhony varya jhony ( köpeğin ismi ) o bile zikti. Adam üçüncü gin yine mutlu. Diyolar bu sefer ne oldu. Adam başlıyo anlatmaya. Bizim küçük oğlan eve bi karı getirdi ahada goti bukadar. Ben ziktim , büyük olaz zikti ortanca zikti küçük zikti. Jhony varya jhony ( köpeğin ismi ) o bile zikti. Adam kahveye 4. Gün üzgün geliyor. Diyolarki 3 gün mutluydun şimdi ne oldu? Adam başlıyo anlatmaya. Bizim kız eve bi zenci getirdi ahada varrağı bu kadar. Beni zikti büyük oğlanı zikti ortanca oğlanı zikti küçük oğlanı zikti kızımı zikti. Jhony varya jhony ( köpeğin ismi ) öldü öldüü.

• Bi adam varmış yere yatmış karısıda tekneymiş

• Mehmet adında türk bir gencin kürt bir kız arkadaşı olur kızın adı hewaldir. hewalle birlikte birbirlerini severler çıkarlar. sonra evlenirler. cinsel ilişkiye girdikten sonra mehmetin ateşi çıkar hastalanır. nolduğunu anlamazlar doktora giderler.

doktor mehmeti inceler test filan yaptırır. sonra doktor sonuçları alır. mehmette doktora sorar doktor neyim var diye. doktor da der ki oğlum hewale geçirmişsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    ehh
  • Yok mu başka

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.