Şimdi Ara

Komik Bir şey anlatında gülelim Hadi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • komik bir anınıız anlatın beyler gülelim....

• arkadas annesinin arabayi kacirdi, bos bi alan bulduk, drift falan yapiyoduk, kaydiriyoduk arabayi. sonra ordan bi kiz gordundu, arkadasta tabi yapcakya artisligini basti gaza, kizin yanina gitti, kizin girdigi sokaga drift yaparak girecekti aklinca, ama acemi oldugu icin zamanlamayi yapamadi ve gaza erken basti ve pooooom, on sol teker kaldirima carpti ve patladi. durumu ailesi cakmasin diye 2 saat boyunca arabanin basinda bekledik, tamirci geldi eski tekeri cikardi, icerden bi parca kirilmis, ucuz bisey Allahtan, gittik ondan aldik bitane, onu taktik, yedek lastigi taktik, tamirciye gittik, yandaki lastikciden patlayan lastigin aynisindan aldik, 2. el tabi, ucuza geldi oda. sonra herseyi ayarladilar, parayi verdik, bi deneme surusu yaptik, hersey gayet normaldi. arkadasa dedim, gel lan o yere gidelim tekrar ayni seyi yapalim bu sefer basaricaksin. arkadas bana bi bakis atmis, o bakista aklima bile gelmeyecek kufurleri hissetim ve sustum.

(⌐■_■)

Intel i5 8400 | MSI Z370-A PRO | Asus Geforce GTX1080 ROG Strix Gaming | VENGEANCE 2x8 GB DDR4-3000Mhz | ASUS 24" VG248QE 1ms 144Hz Full HD | Seagate 1TB HDD | OCZ 240GB TL100 SSD | Cooler Master MasterKeys Lite L Combo RGB LED | PHANTEKS P400 Black | FSP HD600 Hydro 600W 80+ BRONZE
  • Arkadaş ortamında herkes susmuşken Kuşumun Adı Pompiş dedim hiç beklemediğim gibi oldu.Bazıları iplemedi bazıları gülerek o ne la dedi bende anlatamadım lafı kıvırmaya çalıştım falan.Rezil bi durumdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 9 Temmuz 2011; 22:36:37 >

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• quote:

Orijinalden alıntı: heatblast

köpeğe gel pisi pisi dedim peşimden koşmaya başladı yanıma geldi yalaka köpekler gibi sırnaştı sonra kuçu kuçu dedim köpek kaçtı.
    küresel ısınma her şeyi ekiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: heatblast

köpeğe gel pisi pisi dedim peşimden koşmaya başladı yanıma geldi yalaka köpekler gibi sırnaştı sonra kuçu kuçu dedim köpek kaçtı.
    küresel ısınma her şeyi ekiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Arkadaş ortamında herkes susmuşken Kuşumun Adı Pompiş dedim hiç beklemediğim gibi oldu.Bazıları iplemedi bazıları gülerek o ne la dedi bende anlatamadım lafı kıvırmaya çalıştım falan.Rezil bi durumdu

okulda hocanın yanına gidecen Kuşumun Adı Pompiş diyecen hocam sizinkinin adı ne diyede soracan
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.