Şimdi Ara

komik askerlik anımızı anlatıyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hadi bakalım askerlik anımızı anlatalım en komik ve dikkat çekici olanını mesela komutan postaları vardı bildiğin ayakçı ama ne gerilirler ne övünürlerdi:) hiç unutmam torunlar gelmişti ilk veya ikinci geceleri bir tanesi gece fenalaşmış hastanelik olmuştu bizde bir merak ne oldu acaba diye neyse sabah haberi geldi arkadaş dağıtılan diş macununu çikolata niyetine ekmeğin arasına sıkıp yemiş zehirlenmişti ulan dedim böyle insanlar varmı gerçekten dedim kendi kendime aynı arkadaşın pisuvara büyük abdestini yapmaya çalışırken görünce içimde garip bir olmuştu adam bildiğin balta idi arkadaş

• Rez anlatırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç unutmam bir keresinde işiyodum pisuvara benim yakın arkadaş da tam bir ruh hastasıydı hatırladıkça gülerim. Abi bu işerken arkadan bana bir parmak attı. Lan bi baktım işemem kesildi birden. Parmağı çekince tekrar akmaya başladı. Askerlik bitti hala görüşüyoruz. Lan tertip sen bana nasıl parmak attın hatırlıyon mu der güleriz beraber.

• Ziraat bankasına gittim,tekmeyle genel müdürün kapısını açıp odaya girdim,attım masaya 18 bin tl'yi,"hayırlı teskereler x bey deyip" teskeremi verdi,bankanın önünde arkadaşlar en büyük asker bizim asker diye havalara attılar beni.ardından vatani görev yapmanın verdiği gururla evime döndüm.

• Forumdaki herkes ilkokullu adam askerlik anisi diyor

• Ofisimde courvoisier konyak açtım içiyorum xD asdasdas

• Askerliğimi uzmangeneral olarak yaptım tüm orduyu yönettim anlıcanız. Elimin altında 42 tank var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bizim Toplumu Anlamıyorum
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Askere gidince editlerim

• Ramparapam kullanıcısına yanıt
    Hocam parmak olduğuna emin miyiz?

• Askerde o dediğini yapsan askeri suçtan ceza alırsın.. Abin mi anlattı bu hikayeleri?

• Kısa dönem askerlik yaptım. Akşamları uyuşturucu bağımlılarını bana zimmetlerlerdi. Bir keresinde birisi krize girdi. Lavaboda göğsünden bozuk para büyüklüğünde et parçası kesmiş ve tekrar kıyafetini giyip yatağına yatmışti.

İşte böyle psikopatlara bekçilik yaptım.

Görevlerim sırasıyla

Yazıcılik.

Tören takımı.(bağımlı zimmetcisi)

Acemi eğitmeni.

Nöbet degistiricisi.

Gece koguscusu

Boş boş takilmaca

HÜR GENERAL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atılgan oo -- 28 Mayıs 2017; 8:14:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bolukteki tek kadin asb.nin benim komutanim olmasi.

Rammstein tisortu giyiyom ütgm.cagiriyor piskopatmisin oglum sen,neden komutanim,bi sarki soyle diyor rammstadan,dedim nasil soyluyum almanca,biliyoz lan bizde dinliyoruz.

Atarsa 56

• komik askerlik anımızı anlatıyoruz

• Harbiden forumun yaş ortalaması bayağı düşük heralde doğru dürüst anısı olan yok bunlar araba karşılaştırması yapınca demekki babalarının arabasını karşılaştıriyormus vay anasini

• quote:

Orijinalden alıntı: United States

Forumdaki herkes ilkokullu adam askerlik anisi diyor

Bunlara kız arkadaşımın burnu aktı ne yapayım konusu açmak lazım top trend olur heralde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.