Şimdi Ara

bu başlıkta hack anılarımızı anlatalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
10
Favori
2.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

çocukluk zamanlarımızda illaki hackerlık maceralarımız olmuştur.ben şimdi düşündüm de ne kadar aptalmışım diyorum :) usül yerini bulsun, ben başlıyorum.

öncelikle tht tarzı bir sitede takıldığımı hatırlıyorum.üyeler öyle bir yazıyordu ki insanın indiresi geliyordu.dosyanın virüs kaynadığını daha sonra anlıyordum tabii :)

ikincisi ise hala hatırladıkça gülerim.13 yaşında iken yine tht tarzı veya direkt tht.üyenin biri site hacklemeyi anlatmış.yöntem ise şu, localhost'tan 127.0.0.1 yazıp, tam karşısına site adını yazmak.o zamanlar localhost'tan çakmıyorum tabii.dediğini aynen yaptım, bir baktım siteye girmiyor.vayyyy be dedim siteci hackledim :d diğer bilgisayardan bakmıştım, cidden girmiyordu. siteden bir arkadaş vardı msnimde.siteye giriyor mu dedim, yok girmiyor dedi.tabii ben sitenin bakımda olduğunu düşünememiştim bile.bir kaç saat sonra diğer bilgisayardan bakınca anlamıştım gerçeği...:(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu konuya saygıdeğer okan abimi çağırmak istiyorum
  • bir resim dosyasının içine hazırladığım virüsü yerleştirdim, tıklandığı zaman "You are Hacked by Hacker Batu..!" yazısı çıkıyordu ve bilgisayarı mahvediyordu..
    elemana winrar'la gönderdim, sonra ulan acaba nasıl çıkıyor yazı dedim, dosyaya tıkladım..

ekranda kendi adımı gördüm ve bilgisayar bir daha açılmamak üzere kapandı =)) o gün bıraktım bu işleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaptan Piriz

bu konuya saygıdeğer okan abimi çağırmak istiyorum

+10000

HEYKIR OKAN, LÜTFEN BU KONUYA, HEYKIR OKAN, DERHAL BU KONUYA BEKLENİYORSUNUZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayırlısı be gülüm -- 14 Haziran 2012; 15:49:01 >
  • Yaş kaç?

(13 yaşındayım demişsinya kaç yıl önce oldu bu merak ettim.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hot Tamale !

Yaş kaç?

(13 yaşındayım demişsinya kaç yıl önce oldu bu merak ettim.)

19.(şubat 93)

•  bu başlıkta hack anılarımızı anlatalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşın bilgisayarına trojan atmıştım, babası arkadaşlık sitelerinde takılıyordu, asyalı falan yazıyordu.
  • kısayol dosyası açardım. shutdown -r olurdu.bastığın anda kapancak cinsten.kapanırkende 30 saniye sonra kapanacak yazısı çıkıyor.elemana farklı brşey diye yutturarak yolluyordum(mesela bir programın içine koyuyordum simgesini metin belgesiyle aynı yapıyordum dosyanın isminide beni oku yapıyordum)eleman bastığında pc kapanıyordu yanlız bu hack değil trollüktür.skypeda konuşmada(veya msn) yapılırsa hazzı daha büyük olur.o son 30 saniyede yiyeceğiniz 120 küfür süper oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

bir resim dosyasının içine hazırladığım virüsü yerleştirdim, tıklandığı zaman "You are Hacked by Hacker Batu..!" yazısı çıkıyordu ve bilgisayarı mahvediyordu..
    elemana winrar'la gönderdim, sonra ulan acaba nasıl çıkıyor yazı dedim, dosyaya tıkladım..

ekranda kendi adımı gördüm ve bilgisayar bir daha açılmamak üzere kapandı =)) o gün bıraktım bu işleri

ahahahhaa :D:D güldürdün aga ya.

@Kaptan Piriz bak iyi aklıma getirdin shutdown'ı.bir ara arkadaşıma yapayım deli olsun.ben onu kendi bilgisayarımda kullanıyorum sadece :)

• Daha 3 ay önce bizim sınıftaki bi çocuğun msn şifresini kırdım.onu da hotmailin şifremi unuttum hizmetiyle yaptım.işte neyse arkadaşın msn adresinin gizli sorusu geldi.soru "anneniniz doğum yeri" idi.ben de sallayıp oturduğum şehri yazdım.öyle şanslıymışım ki salladığım cevap tutmuştuhemen şifresini değiştirdim şu an çocuğunun hem msn i hem de facebook u benim elimde
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42pckol!k42

Daha 3 ay önce bizim sınıftaki bi çocuğun msn şifresini kırdım.onu da hotmailin şifremi unuttum hizmetiyle yaptım.işte neyse arkadaşın msn adresinin gizli sorusu geldi.soru "anneniniz doğum yeri" idi.ben de sallayıp oturduğum şehri yazdım.öyle şanslıymışım ki salladığım cevap tutmuştuhemen şifresini değiştirdim şu an çocuğunun hem msn i hem de facebook u benim elimde

imza-mesaj-avatar-yazı hepsi uyum içinde.Bu işlerle uğraşmasaydın daha iyi bir geleceğin ve daha fazla arkadaşın olabilirdi(Gerçek dostlardan bahsediyorum msnde konuştuğun elemanlar değil)

• quote:

Orijinalden alıntı: fungsclup

quote:

Daha 3 ay önce bizim sınıftaki bi çocuğun msn şifresini kırdım.onu da hotmailin şifremi unuttum hizmetiyle yaptım.işte neyse arkadaşın msn adresinin gizli sorusu geldi.soru "anneniniz doğum yeri" idi.ben de sallayıp oturduğum şehri yazdım.öyle şanslıymışım ki salladığım cevap tutmuştuhemen şifresini değiştirdim şu an çocuğunun hem msn i hem de facebook u benim elimde

imza-mesaj-avatar-yazı hepsi uyum içinde.Bu işlerle uğraşmasaydın daha iyi bir geleceğin ve daha fazla arkadaşın olabilirdi(Gerçek dostlardan bahsediyorum msnde konuştuğun elemanlar değil)

msn de konuşmuyorum artık,facebookta o arkadaşın bilgiler bölümünde msn i yazıyodu ve uyuz olduğum bi çocuktu ondan hackledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Hetfield -- 14 Haziran 2012; 16:15:43 >

• quote:

quote:

quote:

msn de konuşmuyorum,facebookta o arkadaşın bilgiler bölümünde msn i yazıyodu ve uyuz olduğum bi çocuktu ondan hackledim

bu yaptığın onur kırıcı bir davranış.bırak anlatsın işte lae :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

quote:

quote:

quote:

msn de konuşmuyorum,facebookta o arkadaşın bilgiler bölümünde msn i yazıyodu ve uyuz olduğum bi çocuktu ondan hackledim

Hocam başkalarına zarar vermek pekte anlatılmaya değecek bir konu değil diye düşünüyorum.Çocuğa kılsın diye ona zarar vermek zorunda değilsin ben de bir süre bu işle uğraştım da saçmalığın daniskası zaten bu yüzden programcı olmaya karar verdim yıkıcı değil yapıcı olmak için.

• SpyGrup.Org da moderator idim. Bilenler çoook iyi bilir. Az dalmadık fransız sitelerine sonrası mahkeme
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

quote:

quote:

quote:

Hocam başkalarına zarar vermek pekte anlatılmaya değecek bir konu değil diye düşünüyorum.Çocuğa kılsın diye ona zarar vermek zorunda değilsin ben de bir süre bu işle uğraştım da saçmalığın daniskası zaten bu yüzden programcı olmaya karar verdim yıkıcı değil yapıcı olmak için.

orası öyle tabii ama forumda kimseye anlatamadığımız şeyleri birbirimize anlatabiliyoruz :) yazılımcı derken, şu an kaça gidiyorsun?

• Benim yaptıklarımda hackerlık değilde, .. di neyse Kuzenlerimin facebook ve messenger şifrelerini değiştirip girerdim. Onlarda bana sorarlardı aa fatih böyle böyle olmuş napcaz diye.Bende yapıyorum halledıyorum diye kekliyorum bunları her defasında. Eniştemi oturttular bilgisayarın başına adam paso bana sövüyo paso sövüyo beni hacker sanıyo yok ben komser kemal (gerçek adı hasan) yok adresini arıyolar şimdi hangi şehirdesin söyle bakıyim dedi, bende salladım düzce dedim, gelen cevap netti. D*zer gelirim ama.
  • Zamanında ne uğraşırdık mal mal. Hack forumlarında geze geze. En büyük yaptığım iş klansavaşları oynarken milletle sohbet baabında msn adreslerini alıp permium kazandınız diye email göndererek yutanların şifrelerini çalmaktı
  • 1 - Bir zamanlar kafayı keylogger ile bozmuştum, keyloger ile ne yaparım ne yaparım derken aklıma milletin msn şifreleri veya oyun hesapları geliyordu ki o zamanlar Knight Online oyunu fena halde oynanıp ticareti yapıldığından bende arkadaş edinip oyunu öğrenmiştim bir süre sonra keyloger ile forumlarda "koxp'un yeni sürümü çıktı" diyip yüzlerce kullanıcıyı konuya çekmiştim. İşin çakallığı adminler bile konuyu onaylıyordu ben başta gerçekten koxp paylaşıyordum onlar da taratıp birşey bulamayınca "sorunsuz indirebilirsiniz" gibisinden mesaj verince bende mesajımı editleyip keylogger'lı koxp paylaşımımı koymuştum. Akşama kadar mail hesabıma 100'den fazla kişinin klavye girdileri gelmişti. Bende onları tek tek inceleyip bakmıştım. Bak o zamanlar bile kötü bir düşüncem yokmuş benim aradığım öyle çulsuz parasız kimse değildi, benim aradığım birini hackleyip banka yapan kişileri bulmaktı derken patos serveriydi sanırım bir karaktere girdiğimde çantası tamamen dupelenmiş altın bar'larla doluydu hatta banka bile doluydu bende hepsini birden sömürmüştüm. O zamanlar hesap yaptığımda tahmini olarak bir kaç bin liralık mal çalmıştım. O zamanlar nasıl ticaret yapıp satılacağını bilmeden bir süre o paraları kendime geçirmek için açtığım karakteri kasıp ciddi bir karakter yapmıştım, zaten para boldu. Sonrasında ne olduysa parasını çaldığım kişi bir şekilde benimle iletişime geçip bana da keylogger gönderip çaldığım şeyleri tekrardan adam benden çalmıştı

2 - Eski Linksys wireless adaptörü henüz tam geliştirilmemiş olduğundan dolayı bir açığı vardı. Wireless şifrelense bile genede o şifreyi kırabiliyorduk. Tabii ki diğer adaptörler içinde geçerli ancak günümüzde artık bunu kırmak bir hayli zor genede imkansız değil. O zamanlar bu şifre kırma olaylarını derlemiştim bilgisayarda bir gün işime yarar diye. Geçen senede dediğim şey oldu;

Evin en üst katında oturuyoruz, alt katımıza da yeni biri gelmişti o zamanlar bende de 1mbit internet vardı. Alt komşu'da 8mbit bağlatmıştı, sonra ben bunu öğrenince hemen bilgisayara ubuntu kurup eski arşivimdeki o yapacağım şeyleri tekrarlıyayim dedim tabii eski şeyler olduğundan dolayı becerememiştim sonra yenilerini bulunda o program ile 48 saat içerisinde wireless şifresini kırıp onun internetine girebilmiştim. Bende çift bilgisayar olduğundan download işlerimi kendi internetimden kullanıyor, diğer internette gezinme işlemleri içinde alt komşudan bağlanıyordum hiç takılma olmasın diye.
    Adam 1 sene boyunca hiç şifresini değiştirmedi hala kenarda durur ama artık kullanmıyorum.

Daha çok var hack işinden bayağı korkardım bir kaç siteyi arkadaşlarım ile birlikte hacklediğimizi hatırlarım hatta hackerlik yapıp milletin sayfasında laf atacağımıza kendi grubumuzca hackerliğe hakaret ediyorduk. Genel olarak hacker'lar hep siteyi çökerttikten sonra yeşil bir yazı ile yazı yazdıklarından ötürü bizde ona ithafen yazılar yazıp üne kavuşacağımızı zannediyordukda ben bu işten bayağı korktuğumdan dolayı daha fazla ileri adım atmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 14 Haziran 2012; 16:48:31 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.