bu forum hakikaten çok ilginç bir forum anlayamadığım bir sürü olay var önceki üyeliğim açıldı çok merak ettim şimdi bu forumu anlamam lazım.
quote:
Orjinalden alıntı: akktwell
quote:
Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]
ok
bunun da şeyini çıkardınız
Adam komedyen olmayın demiş, bende okey bebeto dedim? Yanlışım nerde söylermisin? Adam emir veriyor resmen ÇALIŞMAYIN! emir cümlesi.
Adamda Haklı Biyerde Çoğu Konu Cıvıyor Beyler Bunun Herkez Farkında Belkide Bu Kadar Cıvıklık Samimiyettir Bu Konu Dışını Ayakta Tutan Bilmiyorum
fake konuların içinde çok komik konular da var ama
Okullar tatile girdiğinden her yaz olan şeyler ekimi bekleyeceksiniz artık
BİR DE BEN ŞUNU ANLAYAMADIM GİTTİ.
evet,bazı kişiler gerçekten cıvığını çıkarıp fake üyelik dediğimiz saçma sapan şeyi yapıyor..ancak bazı eski üyelerin de bunu yapmadığını söyleyemeyiz..şunu anlatmaya çalışıyorum..
birkaç hafta veya gün önce üye olmuş üyeye fake diyoruz ama birkaç yıl önce üye olmuş gerçekten kişiliksiz insanlarla da karşılaşıyoruz.yani bunu attığı mesajlardan da anlayabiliyoruz.eski üye olmak marifetmiş gibi gösteriliyor bazen.. ben de bu forumun eski üyesiyim ancak bu kadar da abartmaya gerek yok..yeni üye olan da çok değerli katılımcılar olabilir..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme