Şimdi Ara

KOMEDYEN OLMAYA ÇALIŞMAYIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkes fake konular açıp saf ayağına yatmaya başladı son zamanlarda komik görünmek için.Sıktı artık kasmayın bu kadar doğal olun biraz

• ok
  • Hak veriyorum. Artık Kaynım bana kaydı diye bir topic açılsa şaşırmam.
  • o ok'u ben diyecektim
  • aynen...

sıktınız artık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

ok

bunun da şeyini çıkardınız
  • Çocuk parkında, "kaydıraktan ters kaymayın" demek gibi bir şey oldu bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu forum hakikaten çok ilginç bir forum anlayamadığım bir sürü olay var önceki üyeliğim açıldı çok merak ettim şimdi bu forumu anlamam lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akktwell

quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

ok

bunun da şeyini çıkardınız

Adam komedyen olmayın demiş, bende okey bebeto dedim? Yanlışım nerde söylermisin? Adam emir veriyor resmen ÇALIŞMAYIN! emir cümlesi.
  • Adamda Haklı Biyerde Çoğu Konu Cıvıyor Beyler Bunun Herkez Farkında Belkide Bu Kadar Cıvıklık Samimiyettir Bu Konu Dışını Ayakta Tutan Bilmiyorum
  • fake konuların içinde çok komik konular da var ama
  • Okullar tatile girdiğinden her yaz olan şeyler ekimi bekleyeceksiniz artık
  • BİR DE BEN ŞUNU ANLAYAMADIM GİTTİ.

evet,bazı kişiler gerçekten cıvığını çıkarıp fake üyelik dediğimiz saçma sapan şeyi yapıyor..ancak bazı eski üyelerin de bunu yapmadığını söyleyemeyiz..şunu anlatmaya çalışıyorum..

birkaç hafta veya gün önce üye olmuş üyeye fake diyoruz ama birkaç yıl önce üye olmuş gerçekten kişiliksiz insanlarla da karşılaşıyoruz.yani bunu attığı mesajlardan da anlayabiliyoruz.eski üye olmak marifetmiş gibi gösteriliyor bazen..
    ben de bu forumun eski üyesiyim ancak bu kadar da abartmaya gerek yok..yeni üye olan da çok değerli katılımcılar olabilir.
    .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.