Bildirim
Komedi Dükkanı -Tolga Çevik- (64. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Up yeni bölüm birazdan.
_____________________________ -
çok sıkıcı geçiyor _____________________________ -
Sarp süper ya
_____________________________ INTEL I5 2500K | MSI P67A-GD55 | MSI TFII HD6950 2GB | SAMSUNG HD103SJ 1TB | SAMSUNG PX2370 -
Bitecek mi bu doğru mu:(Bitmesin ya...
Bir de sarp Tolga çevik'in neyi oluyor? -
haziran sonuna kadar mı ne devam edicekmiş. baya bi bölüm çekmişler ama bitiş süresi yakında _____________________________ Lenovo IdeaPad Y510P / Logitech Z5500 / Buffalo LinkStation 1 TB -
haha , ben geçen sayfalarda demiştimde bay çok bilmiş (damlar sabaha) yok bitmez falan demişti.Al işte
_____________________________ İzlediğim IMDb 250 Filmi~İzlediğim Filmlerin Tümü(IMDb List)~İzlediğim Animeler~Okuduğum Mangalar
Nightwish FAN CLUB
Skillet FAN CLUBBu imza kısayol olarak kullanılmaktadır. -
Of:(
Niye bitiyor ya olmayacak mi bundan sonra bir daha:( -
Bitiyor deniliyor yani bu mesajımdan önceki mesajlarda öyle deniliyor.. Yıukarıdaki mesajlarda..
İsabet olur.. Tolga bir erotik shop açar orada devam eder.. Hep aynı espiri 40 kere demiştir belki gerçek olur.. Yeni sezonda 2 ay kadar belki biraz daha kaçırmadan izledim sorna aksattım falan çünkü sürekli izleyen nasıl güldğreceğini biliyor Tolga'nın, artık gülemiyor insan.. Çarşamba gününe alınınca uzun süre ardından biraz izlemiştim ama tv başından ayrılmam gerekti, yani ayrılmaya bilirdim am abeni tutamadı tv karşısında.. Fena değildi aslında ama kalkması Tolga açısında da iyi olur.. Keşke bir süre önce karar alıp 2 haftada bir yayınlasalarmış.._____________________________ -
Zaten eskisi kadar güzel olmuyordu. Biraz da isabet olmuş.
_____________________________ ''My friend, do you fly away now?
To a world that abhors you and I?
All that awaits you is a somber morrow
No matter where the winds may blow'' -
Sarp baya güzel oynamaya başladı
_____________________________ ... -
ALLAH'IM AĞLAMAK İSTİYORUM !!!
HAKAN REYİZ

_____________________________ İzlediğim IMDb 250 Filmi~İzlediğim Filmlerin Tümü(IMDb List)~İzlediğim Animeler~Okuduğum Mangalar
Nightwish FAN CLUB
Skillet FAN CLUBBu imza kısayol olarak kullanılmaktadır. -
-

Hakan baba
_____________________________ -
süper gidiyor ya izleyen yk mu _____________________________ -
Hahaha çok iyi ya ama bugün kısa oyunlar oynanıyo maç yüzünden... _____________________________ -
Sarp Bozkurt çok tatlı
_____________________________ 93 lüyüm sekste güçlüyüm -
Kahretsin ya.Hiç haberim yoktu uyumakla meşguldüm . İyimiydi bari yarın izleyeyim internetten ? _____________________________ With a good script, a good director can produce masterpiece. With the same
script, a mediocre director can produce a passable film. But with a bad script even a good director
can't possibly make a good film. For truly cinematic expression, the camera and the microphone
must be able to cross both fire and water. The script must be something that has the power to do this."
Akira Kurosawa -
Hikayelerden pek birşey anlaşılmadı. Çok kısaydı çook. _____________________________ -
Tiyatroda da kısa mı çekmişler yoksa tiyatroda normal tv de mi kestiler belli yerleri? Eğer 2. gibiyse tam bölümü netten bulabilir miyiz? _____________________________ 
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı