Evet arkadaşlar başlıktada belirttigim gibi komedi dışında film izleyemiyorum bu alışkanlığımı aşmam için ne yapmam lazım (komedi dışında seyrettim çok az film var) yani bana ne gibi film önerebilirsiniz
quote:
Orjinalden alıntı: Fyrad
Evet arkadaşlar başlıktada belirttigim gibi komedi dışında film izleyemiyorum bu alışkanlığımı aşmam için ne yapmam lazım (komedi dışında seyrettim çok az film var) yani bana ne gibi film önerebilirsiniz
yokmu şöyle güzel bir film önericek
Fight Club Bu arada komedi filmi izlemek ile en iyisini yapıyorsun ülkemizin bulundugu bu durumda haberlerde nerde baksak şehit veriyoruz bombalar patlıyor ve doğal olarak moralimiz bozuluyor bunun üstüne bi de bi gerilim ve aksiyon filmi hiç gitmiyor komedi filmleri ile en azından stres atıyoruz
Enteresandır, ben de komedi filmi izleyemiyorum
önerın için saol fight club u izlicem 2-3 gün içerisinde
Bu filmi izle. Hayatın gerçekleri ile yüzleş, bırak komediyi
benimde ilk tercihimdir komedi ama dram savaş korku gerilimde favorilerimden
Vay be millet neler izliyo ben komedi dışında çok az film seyrettim
şöyle hep komedi seyreden 1-2 adam daha bulsamda beraber film önersek birbirimize
varmı öyleleri bu arada arkadaşlar önerilerinizi dikkate aldım
Yeşil Yol İzle 1 Hafta Agzın Açık ''Aaaaa'' Diye GezersinHayatın Gerçeklerini Görürsün
bana soyle adam akıllı komedi filmleri onerebilirmisin.madem baska film izlemedin ii bilirsin komedi filmlerini
Ben de komedi seyredemiyorum, konuları aynı oluyo hepsinin. 2 tane zibidi, 1 tane kız, saçma sapan olaylar, bolca cinsellik. Al sana komedi filmi. Ama Ferhan Şensoy'un filmleri öyle değil. İzlemediysen Pardon ve şans kapıyı kırınca'yı izleyebilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: L.a.s.T
Yeşil Yol İzle 1 Hafta Agzın Açık ''Aaaaa'' Diye GezersinHayatın Gerçeklerini Görürsün
hayatım boyunca bir John Coffey görebileceğimi sanmıyorum
önerim "Into The Wild" arkadaşım hayatın gerçeklerini öğrenirsin
quote:
Orjinalden alıntı: icecube_fb
bana soyle adam akıllı komedi filmleri onerebilirmisin.madem baska film izlemedin ii bilirsin komedi filmlerini
yerli yabancı hangisinden istersin onu söylersen ayrıca işte komedi dışında izledigim ender filmlerden biridir yeşil yol
The Hot Chick (Rob Schneider başrol) White Chicks(Wayans kardeşler)
Çok chickli oldu ama bu filmler iyidir..
The Usual Suspects Deja Vu The Prestige Live Free or Die Hard Serisi The Bourne Serisi ...