Şimdi Ara

Komedi bir hikaye yazdım(ADMİN Destekli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler kafamdan uydurduğum tamamen amatör yapımı bir hikaye...
    Başlıyoruz
    GENEL İZLEYİCİ ŞİDDET VE KORKU İÇERİR...

Saat 0:14 idi.Kardeşim hâlâ yatmamış,DH'de geziniyordu.Benide arkadaşlarım dışarı çağırmıştı biraz dolaştık ve saat 4:00'ı buldu.
    Eve geldim kardeşim hala DH'de geziniyordu dedim okullar açılıcak bırakıyımda oynasın.Yatağıma yattım 15 dk tavana baktım öylece.Yatak odasından tıkırtılar geliyordu.Biliyordum,babam benim eve geç geldiğimi anlamıştı.

Ben ise hemen yastığımın altındaki AK-47'yi çıkardım ve donanmaya başlamıştım elbise dolabımdan.

Hep anneme güvenirdim o beni korur diye artık onada güvenim geçmişti.Çünkü oda beni uyarmıştı ve babamla takım oldular.Odamın kapısı kapalıydı ve gerçekten korkuyordum.Donanmam bittiği gibi camı açtım ve evden topukladım.Fakat babam ve annem duymuştu ve beni GPS'ten sabah tespid ettiler.

İŞTE SAVAŞ BAŞLIYOR !!

İttifaklar kuruluyordu.Annem komşuları,babam kahveden ve işyerinden arkadaşlarını ben ise okuldan ve internet kafeden arkadaşlarımı topluyordum.Kardeşimden haberim yoktu.Gittim bir internet kafeye ve feysten kardeşimle konuşmaya başladım.O bana olanlardan haberi olmayıp,DH'de post kasmaya devam ettiğini söyledi...

Arkadaşları toplamıştım.Kardeşimlede anlaşmıştık onu ajan olarak kullanıcaktım.Arkadaşları toplamıştım ama silahımız yoktu babam kahvedeki adamlara m4a1 dağıtıyormuş.

Bizde arkadaşlarla bir plan yaptık ve evin bodrum katındaki Kilere dalıcaktık.Kilerin içi silah doluydu.
    Gece saat 2:31'de harekete geçtik ve üç kişi boğma telleri ve kuru sıkılarla gizliden kilere inmiştik.Çok karışık ve zor olmuştu fakat yinede silah çalabilmiştik.(Kardeşim kapıları falan açmıştı çok yardımı oldu keratanın)
    Mekana geldik silah kutusunu açtık ve ŞOK OLDUK !
    Kutuda m4a1 değilde eski ak-47 varmış.Bunu bulduğumuza şükür ettik.Ailem silahları aldığımızı öğrenmişti ve GPS'ten yerimizi tespid etmiş,yarın sabah operasyon düzenliyeceklermiş.Kardeşim mesaj atmıştı.

Sabah saat 7:00'da hafiften hareketlilik sezdik ve kardeşim aradı,annemin bahçeden İnsansız hava uçağını kaldırıyormuş AYVAYI YEDİK !!!

Babam ise lazerli silahlarla adamlarını üstümüze yolladı biz direk topukladık ormana kaçtık.Orada dinlendik ve plan yaptık.
    Silahçıları basıcaktık.2 gün geçmişti silahlarımız falan olmuştu kendimizi eğitmiştik ve azda olsa büyümüştük.Tabi bu arada babamı mahalle süpergüç ilan etmişti biz bir kere büyüsek o bin kere büyüyecekti....
    Bu savaşın sonu nereye kadar gidecekti ??

Yeni Bölümü sonra yazıcam..Okuduğunuz için teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63B0840C9 -- 11 Eylül 2011; 13:10:27 >

• Up.
  • Ben hayır diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samibatu

Evet beyler kafamdan uydurduğum tamamen amatör yapımı bir hikaye...
    Başlıyoruz

Saat 0:14 idi.Kardeşim hâlâ yatmamış,DH'de geziniyordu.Benide arkadaşlarım dışarı çağırmıştı biraz dolaştık ve saat 4:00'ı buldu.
    Eve geldim kardeşim hala DH'de geziniyordu dedim okullar açılıcak bırakıyımda oynasın.Yatağıma yattım 15 dk tavana baktım öylece.Yatak odasından tıkırtılar geliyordu.Biliyordum,babam benim eve geç geldiğimi anlamıştı.

Ben ise hemen yastığımın altındaki AK-47'yi çıkardım ve donanmaya başlamıştım elbise dolabımdan.

Hep anneme güvenirdim o beni korur diye artık onada güvenim geçmişti.Çünkü oda beni uyarmıştı ve babamla takım oldular.Odamın kapısı kapalıydı ve gerçekten korkuyordum.Donanmam bittiği gibi camı açtım ve evden topukladım.Fakat babam ve annem duymuştu ve beni GPS'ten sabah tespid ettiler.

İŞTE SAVAŞ BAŞLIYOR !!

İttifaklar kuruluyordu.Annem komşuları,babam kahveden ve işyerinden arkadaşlarını ben ise okuldan ve internet kafeden arkadaşlarımı topluyordum.Kardeşimden haberim yoktu.Gittim bir internet kafeye ve feysten kardeşimle konuşmaya başladım.O bana olanlardan haberi olmayıp,DH'de post kasmaya devam ettiğini söyledi...

Arkadaşları toplamıştım.Kardeşimlede anlaşmıştık onu ajan olarak kullanıcaktım.Arkadaşları toplamıştım ama silahımız yoktu babam kahvedeki adamlara m4a1 dağıtıyormuş.

Bizde arkadaşlarla bir plan yaptık ve evin bodrum katındaki Kilere dalıcaktık.Kilerin içi silah doluydu.
    Gece saat 2:31'de harekete geçtik ve üç kişi boğma telleri ve kuru sıkılarla gizliden kilere inmiştik.Çok karışık ve zor olmuştu fakat yinede silah çalabilmiştik.(Kardeşim kapıları falan açmıştı çok yardımı oldu keratanın)
    Kutuda m4a1 değilde eski ak-47 varmış.Bunu bulduğumuza şükür ettik.Ailem silahları aldığımızı öğrenmişti ve GPS'ten yerimizi tespid etmiş,yarın sabah operasyon düzenliyeceklermiş.Kardeşim mesaj atmıştı.

Sabah saat 7:00'da hafiften hareketlilik sezdik ve kardeşim aradı,annemin bahçeden İnsansız hava uçağını kaldırıyormuş AYVAYI YEDİK !!!

Babam ise lazerli silahlarla adamlarını üstümüze yolladı biz direk topukladık ormana kaçtık.Orada dinlendik ve plan yaptık.
    Silahçıları basıcaktık.2 gün geçmişti silahlarımız falan olmuştu kendimizi eğitmiştik ve azda olsa büyümüştük.Tabi bu arada babamı mahalle süpergüç ilan etmişti biz bir kere büyüsek o bin kere büyüyecekti....

Büyüttüğüm kısımlar biraz zıt geldi bana hocam. Müsait bir vakitte tamamını okuyup yorumumu yapacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: samibatu

Evet beyler kafamdan uydurduğum tamamen amatör yapımı bir hikaye...
    Başlıyoruz

İŞTE SAVAŞ BAŞLIYOR !!

AHAHAHAHAHA adam hormonlu beyler:D 2 günde büyüyor:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oRHaN07 -- 11 Eylül 2011; 0:21:45 >

• Up.
  • O kadar emek verdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up.
  • Dh küstüm size
  • admin destekli dakikalar ... : P
  • Yalnız nerde gülecektin ben onu anlayamadım.
  • Yastiginin altina ak-47 saklayabiliyorsan yastiginin boyutunu cok merak ediyorum
  • Teşekkürler admin

@Leopard Espiri hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63B0840C9 -- 11 Eylül 2011; 13:00:16 >
  • devamını bekliyoruz. DEstek benden
  • Tamam admin bölüm 2 gelicek zaten fakat pek tutmadı gibi
  • Hikayende sana tavsiyem;

1-2 apaçi koy, kız mutlaka olmalı, sağlam gif lerle destekle
  • Kız aklıma hiç gelmemişti
    Gif'te cool olsun diye koymadım
    2.bölümde falan bunları ekliyeceğim
  • Adminde gelse kurtaramaz dostum. "AYVAYI YEDİK" ten sonrasını okumadım.
  • Up.

• DEMEMİZİ Mİ BEKLİYORSUN

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.