Arkadaşlar komedi / aşk filmi arıyorum fakat öyle bi konu olsun ki facebookta bi wideo izledim aynı onun gibi olsun böle kız yüz wermesin adam pesinde kossun felan :D
Biraz önce ben izledim gerçekden çok hoş bir filmdi hoşuma gitti . .
Arkadaşım sanada tavsiyem YES MAN adlı film izlemeye değer
quote:
Orijinalden alıntı: reef1905
Sana önerim " 50 ilk öpücük " filmi.Muhakkak izle, çok beğeniceğine eminim.
Diğer filmi izledikden hemen sonra bunu izledim o filme oranla çok daha güzel çekilmiş ve oyuncuları daha iyi seçilmiş. Bence bu konuda en başarılı filmlerden birisi budur
"Hitch" bu film de WILL SMITH aynen dediğin gibi kadınların asla yüz vermeyeceği erkeklere öyle taktikler veriyor ki asla bu kadın bu adam ile çıkmaz dediğin kişiler birbirlerine aşık oluyorlar tabiki danışmanımız WILL SMITH sayesinde.Film 2005 yapımıdır,güzeldir...
quote:
Orijinalden alıntı: Nymphadora
my sassy girl (elisha cuthbert)
fena değildi
Çok güzel bir film olduğunu bildiğim halde hiç izleme fırsatım olmadı . Bugün burada görünce izlemeye karar verdim ama ne fayda bütün yahoo videolarda Oops Video Not Avaliable yazısı . Bu gece yeni tavsiye edilen bütün filmlere bakıcam
dostum hugh grant filmlerini tavsiye ederim romantik komedide üstüne tanımam ayrıca a lot like love var bunu da seveceğini düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: cureshot88
dostum hugh grant filmlerini tavsiye ederim romantik komedide üstüne tanımam ayrıca a lot like love var bunu da seveceğini düşünüyorum
Biraz önce izledim gerçekden güzeldi
Eternal Sunshine of the Spotless Mind ( şiddetle tavsiyemdir. ) Definitely Maybe Fool's Gold Just Like Heaven Just Friends The Girl Next Door Spanglish
hele bunları izlede. daha sonra bi bu kadar daha söylerim
quote:
Orijinalden alıntı: aâmet
Eternal Sunshine of the Spotless Mind ( şiddetle tavsiyemdir. ) Definitely Maybe Fool's Gold Just Like Heaven Just Friends The Girl Next Door Spanglish
Eternal Sunshine of the Spotless Mind İzledim ama birşey anlayamadım sonunda ne oldu nasıl bitti karışıkdı tuaf yani .
quote:
Orijinalden alıntı: tyndare0s
quote:
Orijinalden alıntı: aâmet
Eternal Sunshine of the Spotless Mind İzledim ama birşey anlayamadım sonunda ne oldu nasıl bitti karışıkdı tuaf yani .
Definitely Maybe izlemeye değer hoş bir filmdi vakit geçirmek için birebir(Not.Eski sevgilinize ulaşmaya çalışabilirsiniz . )
40 yıllık bekarı izle gerçi kız erkeğin peşinden koşuyo ama olsun. kesinlikle izle
Just Like Heaven olabilir.Ne güldürür ne ağlatır.Tatlı bir film.
The Ugly Truth.. Son zamanlarda keyifle izlediğim romantik-komedi filmlerinden bir tanesi..