Şimdi Ara

HD filmler ve bsplayer sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar internetten HD film indirdim. ama bsplayerde altyazıyı açamıyorum. vlc de problem yok. birde buzdevri 2 var yine HD olarak bsplayer de açtığımda filmde yerleşik bir altyazı var vlc de açtığımda ise bu altyazı yok. tavsiye edeceğiniz daha iyi bir oynatıcı varmı

My Love its My Job
  • yeni sürümünü indirdim problem düzeldi. hatta önce bazı filmlerde hata veriyordu o hatalarda gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biologist -- 5 Şubat 2007; 18:16:22 >
  • benim de şöyle bir sorunum var; bs player ile 720p (1280x720) çözünürlükte film açıyorum tam ekran yapınca görüntüyü küçük gösteriyor. Ekte ekran görüntüsünü çektim 1680x1050 ekranda ortada 624x352 gibi küçük görünüyor. media player veya winamp ile açıyorum hiç sorun yok. Neden olur sizce?

Orjinalden alıntı: harmehero

benim de şöyle bir sorunum var; bs player ile 720p (1280x720) çözünürlükte film açıyorum tam ekran yapınca görüntüyü küçük gösteriyor. Ekte ekran görüntüsünü çektim 1680x1050 ekranda ortada 624x352 gibi küçük görünüyor. media player veya winamp ile açıyorum hiç sorun yok. Neden olur sizce?

Seninki codeclerden kaynaklanan bi durum. Benim de başıma gelmişti. K-Lite Mega Codec Pack i yükle sorun düzelicektir. Birde bazı HD filmler Elecard Codec ( for TS ) isteyebiliyor. Onu da yüklersen iyi olur

• KMPlayer yükleyin rahatınıza bakın.Emin olun şu ana kadar kullandığınız en iyi player olacak.

bs , vlc i kmp falan hepsini denedim. en beğendiğim gom player

http://www.gomlab.com/eng/

hem ücretsiz hem de codec gerekmiyor... (sadece çok nadiren kullanılan codecler yok...program uyarı veriyor eğer açamazsa..kolayca indiriliyor)

bir de çok önemli artısı , çok gelişmiş altyazı ayarları var. büyükltme, küçültme,yukarı-aşşağı kaydırma falan.
    vlc de bu yok mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caprinx -- 9 Nisan 2008; 9:45:54 >

Orjinalden alıntı: harmehero

benim de şöyle bir sorunum var; bs player ile 720p (1280x720) çözünürlükte film açıyorum tam ekran yapınca görüntüyü küçük gösteriyor. Ekte ekran görüntüsünü çektim 1680x1050 ekranda ortada 624x352 gibi küçük görünüyor. media player veya winamp ile açıyorum hiç sorun yok. Neden olur sizce?

Bunu klavye ile düzeltebilirsiniz.
    Klavye de "+" ve "-" harfleri bu işi görüyor.

• Arkadaşlar bir takım codecleri kurdum ve 720 plik filmi seyredebiliyorum...Yanlız Hd filmleri seyrederken bazı yerlerde ses görüntü uyuşmazlığı oluyor.Ses önceden ,görüntü sonradan geliyor,bir sahne sonrasında da düzelmiş olabiliyor.Hep çeşitlilik gösteriyor senlronizasyonun değişeceği yerler.Acaba bu benm ekran kartımdan kaynaklanıyor olabilirmi ,yani 1080 lik filmlerde ekran kartı sıkıntı yaratırmı? yoksa codec sıkıntısımıdır bu sadece?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.